Hikaye.
- AeternaVictrix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hikaye.
Görev metinlerini nereden bulabiliriz, hikayeyi okumak için daha iyi anlamak için.
Re: Hikaye.
0'dan char kasarak bulabilirsin.
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
Kitabı çıksa 100 Temel Eser arasına girecek mükemmellikte bir hikayesi var oyunun fakat paylaşılması mümkün değil. Elimde hepsi var ama maalesef paylaşılması yasak. Tek yolu 0 dan karakter açıp tek tek ekran görüntüsü almak ki bende öyle yaptım. Bu müthiş eser için Gorgar Reise teşekkürler.
İttihad I Arz
- AeternaVictrix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Paylaşır mısın benimle?Suminat yazdı: ↑03 May 2021 22:54 Kitabı çıksa 100 Temel Eser arasına girecek mükemmellikte bir hikayesi var oyunun fakat paylaşılması mümkün değil. Elimde hepsi var ama maalesef paylaşılması yasak. Tek yolu 0 dan karakter açıp tek tek ekran görüntüsü almak ki bende öyle yaptım. Bu müthiş eser için Gorgar Reise teşekkürler.
zikirmatik yazdı: ↑03 May 2021 20:59 forumda bi sirke derman olamayan moderatörlerin görevlerinden biri de paylaşılan görev metinlerini silmek, benim hesaplarıma ban atmaktan fırsat bulduklarında bu işle ilgileniyolar. o yüzden boşuna yazma. bugün yeni karakter açsan haftasonuna kadar tüm görevleri yaparsın. ordan artık screenshot mu alıyosun napıyosun gerisi sende.
Görev metinlerinin normal şartlar altında forum platformlarında paylaşılması yasaktır. Çünkü bazı görev metinleri etkinlikler için kullanılabilmektedir.
Konuyu bu sebepten ötürü kilitliyorum.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!