Charın Çalınmasın İstiyorsan Gir.........
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Charın Çalınmasın İstiyorsan Gir.........
Arkadaşlar Charım Çalındı Yeter Artık Diyorsan İlk Mynet Üye girişine gir En alta Üyelik var Oraya tıklayın girin ve Üye adı Şifrenızı yazın Ve Oraya şifre değiştir ve Gizli Sorunuzu Değiştirin yazıor En alta Msn verme yerı var oraya msn adresınızı yazın Sonra Alta Gelmesini İstemiyorum Yazısına tıklayın ve Orası Gelmesını ıstıyorum yazıcak sonra Şifremi unutuma girin ve Dogum tarıh bılgılerınızı yanlıs yazın yukarıda Msn Adresıne Şifre Gönder Yerıne tıklayın ve Msn açın e posta ile mesaj gelıcektır Oraya tıklayın ve Yenı Şifre Koyabılıyorsunuz İyi Oyunlar İşllah onlamıssınızdır
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Re: Charın Çalınmasın İstiyorsan Gir.........
oncelıkle bılgı ıcın tesekkurler ama bu bıraz rısklı bır durum cunku uyelıgını calan kısı 2 dakıkada msn adresını degıstırebılır ama sen ıraya cep telefonunu kaydedersen bu sefer hıcbırsey yapamaz cunku ceptelefonu deıstırırken eskı kayıtlı cep telefonune mesaj gelıor deıstırmmek ıstedıgınızden emınmısınız dıye sen onu yoksayarsan hıcbırsey yapamaz ve sen ceptelefonunla kısabır mesajla uyelıgını gerı alabılırsın suan mesaj olarak ne yazmamız gerektıgı aklımda deıl onu bulunca sıze bılgı verıcem ben denedım yazılanları yaptım ve gercekten bır mesaj ıle yenı sıfrenız cebınıze gelır bu yuzden telefon kaydetmek daha guvenlıdır
auril & DoubleLift
Re: Charın Çalınmasın İstiyorsan Gir.........
turkcell ve vodafone hatlarından sıfrenı gerı almak ıstıorsan uye adına kayıtlı telafonunun mesaj bolumune UYE SIFRE yazarak 3575 e yolladıgınızda sıfrenız anında cebınızde
auril & DoubleLift