Evet arkadaşlar. Bugün size Eminönü sunucusunda tanımadığınız bilmediğiniz bir gözlemciden bahsedicem. Bir gözlemci düşününkü onun gözlemci oluğunu bildiğimiz halde önce inkar etmesi (hadi bunu anladık) sonra bizi oyundan düşürüp sırayla karakterlerimizi susturup ve yetmeyip bloklamakla tehdit etmesini anlatıcam. Konunun iç yüzü şu. Gece 11-12 Sıraları hortlak boş ve karakter kasarken yanımıza gelip oturup bizi kışkırtıyor. burda sıraya girmek yasaktır diye söylüyor o sırada 3-4 defa oyundan çıkıyor. Muhtemelen lonca içi konuşmalarımızı okudu o sırada. bizde düzgünce kendisine karakter kasıyoruz dedik. ve bizi kışkırtmaya başladı. sonra gelip KS atmaya başladı. atabilir hakkıdır. çünkü bu oyundaki bütün doğan yaratıkları kesmek herkesin hakkıdır. biz müsade istemeye devam ettik. ama kendisi birazdaha konuşursak olanları görüceksiniz demeye başladı. ve sırasıyla yukarıda anlattıklarım yaşandı. Ve bu sabah karşılaştığım manzara beni şok etti. Töre isimli bir çar bu Gözlemci GM nin loncasında. ve 57 lvl hortlaklarda kasıyoru. dün 57 lvl töre isimli karakterin kastığı sırada gelip ks atmışız oda gidip lonca liderine yani Gm gözlemci karakteri olan kişiye şikayet etmiş ve gece saatlerinde böyle bir olay yaşıyoruz. işin tuhaf tarafı fotoğraflardada göreceğiniz gibi bize diyorki sizin burda ne konuştuğunuzu bilmediğimimi zannediyorsunuz diyor. bizim özelimizi hiç bir suç işlemeden okuması başlı başına işlediği bir suçtur. GM Gözlemci karakterini kötüye kullanmak sırf hortlaklarda karakter kasmak için kullanmak bu kişiye yakışmadı. Destek ekibine gerekli mailleri attık ama olumlu bir cevap alamadık. Bu kişiye dikkat edin arkadaşlar. sakın bu kişinin ne önünden geçin nede yanlışlık yaratığına vurun. yoksa susyersiniz blok yemeye kadar gider mazallah.
GM Gözlemcinin ismi : TheMist
bu nicki herkez öğrensin ona göre gardını alsın. yoksa sizinde hakkınızı yer haksız yere suçsuz yere bloklar susturur. ve daha birçok şey olur.
Ahievran bu konuyu düzenleyip kapatabilir. ama şunu bilmeliki Ekibinizde Bir Gm vey Gözlemci Herneyse haksız ve suçsuz yere birisini susturup bloklamakla tehdit edip bizim özel yazışmalarımızı okuyorsa. ve burada gelip ben konumu siliyorsa. bana özgürlükten bahsetmeyin. iyi oyunlar herkeze. bu oyunda vakit geçirmeye çalışan herkeze iyi oyunlar
Kendini Bilmez Görevini Kötüye Kullanan Çar kasmak için Çıkarları için Kullanan Bir Gm BİR gözlemci Düşünün - İÇERİDE =>
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: Kendini Bilmez Görevini Kötüye Kullanan Çar kasmak için Çıkarları için Kullanan Bir Gm BİR gözlemci Düşünün - İÇERİD
Selamlar,
Konu da bahsi geçen isimleri tanımıyorum. Ne sizi ne Themist karakterinin kullanıcısını ama Themist'in ilk olayı olmadığını biliyorum. Daha önce de böyle konular açıldı bu şahıs hakkında. Sonuç olarak değişen bir şey yok. Birazdan bu konu da silinir. Ahi*vran ve saz arkadaşları duruma müdahale ede. Öyle bir şey yokmuş, hiç olmamış gibi davranmaya devam ederiz.
Sıkmayın güzel canınızı.
İyi oyunlar...
Konu da bahsi geçen isimleri tanımıyorum. Ne sizi ne Themist karakterinin kullanıcısını ama Themist'in ilk olayı olmadığını biliyorum. Daha önce de böyle konular açıldı bu şahıs hakkında. Sonuç olarak değişen bir şey yok. Birazdan bu konu da silinir. Ahi*vran ve saz arkadaşları duruma müdahale ede. Öyle bir şey yokmuş, hiç olmamış gibi davranmaya devam ederiz.
Sıkmayın güzel canınızı.
İyi oyunlar...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
- İskele Babası
Re: Kendini Bilmez Görevini Kötüye Kullanan Çar kasmak için Çıkarları için Kullanan Bir Gm BİR gözlemci Düşünün - İÇERİD
Hortlakta bizim arkadaşı da tehdit edip susturma cezası verdi.
Dün de yan karaktere geçip bana hakaret etmeye başladı. Fotolar var. Oyunda tüm sorunları çözdük bide bu sefer GM zorbalıkları başladı.
Dün de yan karaktere geçip bana hakaret etmeye başladı. Fotolar var. Oyunda tüm sorunları çözdük bide bu sefer GM zorbalıkları başladı.
gece 11 gibi geliyor. boş hortlaklar tabikide. eşkiya gibi dikiyor başımıza bize zorbalık yapıyor ve hortlaklara vurmaya başlıyor. sorun şu. biz bu kişinin gözlemci olduğunu biliyoruz. hortlaktan gelecek itemede ihtiyacı olmadığını biliyoruz kimseyi kasmadığınıda biliyoruz o an. kodla kendilerine item üretiyolar zaten ki o TheMist Karakteri fulldür. bunu bildiğimiz halde hortlaklara vurarak bizi kışkırtmaya çalışıyor. biz yine terbiyemizi saygımızı bozmadık. müsade istedik bütün loncayı susturdu ve bloklamakla tehdit etti. bizde dediği şu burda sıra yasak burda sıra olmaz. ama bu sabah oyuna giriyorum be Themist in loncasında olan 57 lvl bir karakter bize posta koyuyor burda sıra var diye . ben bu işten bişey anlamadım. kendi çarını kasamıyor diye . gelip bizi susturuyor. allah akıl fikir versin bu yöneticilere . harbiden kuzey koreye döndü oyun. okadar paralar harcanıyor buraya adamlar keyiften susturup blokluyolar. ne günlere kaldık
Merhabalar;
Bahsi geçen konu ile ilgili daha öncede ilgili karakterin İstanbul Kıyamet Vakti birimiyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını açıklamış idik. Oyun dünyamızda görev yapmakta bulunan gerek Game Master ekibimiz, gerek ise alt ekiplerimizde dahil olmak üzere gönüllü çalışanlarımızın tamamı gizlilik ilkelerine bağlı kalarak görevlerini sürdürmekte olup, Türk Telekom bünyesince belirnenen yazılı anlaşmalar ve kuralları imzalar ve taahhüt ederler. Bu kurallar dışında ki eylemler önce ekip ihracı olmak üzere, akabinde kişi hakkında Türk Telekom tarafından ekip içerisinde iken yaptığı tüm işlemlerin kayıtları kontrol edilerek taahhüt edilenin aksine bir durum var ise teamüller gereği kişi hakkında yasal süreç başlatılır.
Gönüllü destek birimimizde emeği geçen, hangi birim olursa olsun her bir üyemizin yapmış olduğu tüm işlemler, oyun içerisindeki hal ve hareketleri dahil kayıt altına alınmakta olup sanılanın aksine titizlikle incelenmektedir. Oyun dünyamız içerisinde yönetici taklidi yaparak diğer oyuncuları korkutmaya çalışıp veya ilgi çekmeye çalışacak oyuncular daima bulunacaktır. Bizler ise o kişileri cezalandırmak ve yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için görevlerimizi sürdürüyoruz. Bu tarz kişileri bizler inceliyor ve gerekli cezai işlemlerini kati suretle uyguluyoruz. Fakat açılan bu tarz konuların yönetimi itibarsızlaştırmasına veya yönetim ekibi içerisinden birilerinin bu tarz eylemlerde bulunmasını belirtmiş olmanız kabul edilemez. Ekibimizde görev yapmakta olan kişiler sizlerin sandığı aksine oyuncuları gereksiz yere bloklayamaz, susturma cezası veremez ve tehdit vb. içerikli konuşmalarda dahi bulunamaz. Hiçbir oyun yöneticisi kendi çıkarları dahilinde diğer oyuncuların huzurunu bozmak için ks olarak tabir ettiğiniz eylemlerde bulunamaz.
Yönetici taklidi yapan oyuncuları İletişim Destek formu üzerinden bizlere ileterek gerekli yaptırımların uygulanmasını kolaylaştırabilirsiniz. Yönetici taklidi yapan oyuncuları yönetimi itibarsızlaştırmadan önce arkadaşlar listenize eklemenizi tavsiye ederiz. Ek olarak hiçbir yöneticinin lonca içi konuşmaları görüntülemesi, susturma, blok vb eylemlerde bulunması için oyundan çıkmasını gerektirecek bir durum bulunmamaktadır.
Konunun farklı mecralara çekilmemesi adına kilitliyorum.
Dikkatlice okumanızı ve muhakemede bulunmanızı tavsiye ederiz.
Bilgilerinize sunarız.
Bahsi geçen konu ile ilgili daha öncede ilgili karakterin İstanbul Kıyamet Vakti birimiyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını açıklamış idik. Oyun dünyamızda görev yapmakta bulunan gerek Game Master ekibimiz, gerek ise alt ekiplerimizde dahil olmak üzere gönüllü çalışanlarımızın tamamı gizlilik ilkelerine bağlı kalarak görevlerini sürdürmekte olup, Türk Telekom bünyesince belirnenen yazılı anlaşmalar ve kuralları imzalar ve taahhüt ederler. Bu kurallar dışında ki eylemler önce ekip ihracı olmak üzere, akabinde kişi hakkında Türk Telekom tarafından ekip içerisinde iken yaptığı tüm işlemlerin kayıtları kontrol edilerek taahhüt edilenin aksine bir durum var ise teamüller gereği kişi hakkında yasal süreç başlatılır.
Gönüllü destek birimimizde emeği geçen, hangi birim olursa olsun her bir üyemizin yapmış olduğu tüm işlemler, oyun içerisindeki hal ve hareketleri dahil kayıt altına alınmakta olup sanılanın aksine titizlikle incelenmektedir. Oyun dünyamız içerisinde yönetici taklidi yaparak diğer oyuncuları korkutmaya çalışıp veya ilgi çekmeye çalışacak oyuncular daima bulunacaktır. Bizler ise o kişileri cezalandırmak ve yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için görevlerimizi sürdürüyoruz. Bu tarz kişileri bizler inceliyor ve gerekli cezai işlemlerini kati suretle uyguluyoruz. Fakat açılan bu tarz konuların yönetimi itibarsızlaştırmasına veya yönetim ekibi içerisinden birilerinin bu tarz eylemlerde bulunmasını belirtmiş olmanız kabul edilemez. Ekibimizde görev yapmakta olan kişiler sizlerin sandığı aksine oyuncuları gereksiz yere bloklayamaz, susturma cezası veremez ve tehdit vb. içerikli konuşmalarda dahi bulunamaz. Hiçbir oyun yöneticisi kendi çıkarları dahilinde diğer oyuncuların huzurunu bozmak için ks olarak tabir ettiğiniz eylemlerde bulunamaz.
Yönetici taklidi yapan oyuncuları İletişim Destek formu üzerinden bizlere ileterek gerekli yaptırımların uygulanmasını kolaylaştırabilirsiniz. Yönetici taklidi yapan oyuncuları yönetimi itibarsızlaştırmadan önce arkadaşlar listenize eklemenizi tavsiye ederiz. Ek olarak hiçbir yöneticinin lonca içi konuşmaları görüntülemesi, susturma, blok vb eylemlerde bulunması için oyundan çıkmasını gerektirecek bir durum bulunmamaktadır.
Konunun farklı mecralara çekilmemesi adına kilitliyorum.
Dikkatlice okumanızı ve muhakemede bulunmanızı tavsiye ederiz.
Bilgilerinize sunarız.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!