Merhaba Sayın Yöneticiler ve Arkadaşlar;
İlk olarak sayın yöneticilere konu ilgili herhangi bir suclama veya isyan yapılmayacağını bildirmek isterim. Şimdi gelelim konunun asıl amacına. Sayın Lathander " Grup Bölgeleri pişerken...(08 Mar 2010 16:23) " adlı yaptığı bir açıklamada aslında İKV Camiasına bir iyilik değil bir tür kötülük oldu, kendi kanaatimce. Niye derseniz; bu açıklama ve yeni gelcek itemlerin gösterimi sonrasında biz item tüccarları büyük bir zarara uğradık. Oyun içerisinde milyolarca oyun parasına aldıgımız itemleri bırak aynı paraya az zararla bile satamadık adamlarda öyle bir düşünce yer ettiki sanki bölgeler gelince hemen yeni itemler eline verilecek :? . Sizden ricam ya gelcekse gelsin artık (3 ay olcak mayısda) ya da bir konu açın bu yaptığınız zararı örtecek bir açıklama olsun. Biz anlatamadık insanlara "bu itemler olmadan yenilerine sahip olamazsınız yaratık kesemedikçe" diye bunu birde siz anlatmaya çalışın. Keşke hiçbir açıklama yapmadan İKV camiasına süpriz niteliğinde olsaydı . İnsanlar hem beklemekden yoruldu hem de zarar edenler çok oldu.
Umarım bu açıklamamdan bir sorun çıkmaz ama yaşım 23 sabretmekden ve insanlara laf anlatmakdan ben yoruldum.
İyi çalışmalar , Kolay gelsin.
NOT: Sizden ricam İKV destek takımına yazın bunu diye bir cevap vermeyin , gerçekden burdan daha çabuk yanıt alınıyor. Daha yazdığım hiçbirşeye cevap gelmedi. Sizleride anlıyorum uğraşıyorsunuz, yoruluyorsunuz belki de isyan ediyorsunuz ama emin olun yapılan bir yanlışda sizden çok oyuncular daha çok yıpranıyor
İKV- GRUP BÖLGELERİ (Getirdiği Zararlar) *****
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İKV- GRUP BÖLGELERİ (Getirdiği Zararlar) *****
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Re: İKV- GRUP BÖLGELERİ (Getirdiği Zararlar) *****
Buda bır bakıs acısı kendınce haklısındır emınım ... Ellbette bu tıp konsullerde yenı bır sey haberı hep yuksek umut ve beklentılerle karsılanır.. ama bızım bu oyunda su ana kadar vaat edılen ve acıklanan hıc bır sey beklenenı vermedıgı ıcın ben yenı gelıcek bolumle esya fıyatlarında yenınde bır std. olucagını dusunuyorum allı morlu cakma ıtemlerle sankı herkeze dagıtılacakmıs gıbı bır hava sergılenıyor beklentılerın yuksek tutulması ıcın ama tabı ısın aslı oyle olmuyacak
artı bunların bu bolumlerı test edıp bırde bu testlerı anlayıp okumaları benım sahsı kanatım kafadan 2 ayı bulur gecerkı bunada cesaret edemezler o yuzden gene yarım yamalak bır eklentıyı surer vay su yanlıs oldu dur duzeltelım tuh bu gozden kacmıs dur ayar cekelım dıye oynar dururlar...Sen genede esyaalrını ucuzdan satma yanı
bunlara guvenıp yola cıkan yarı yolda kurda kusa yem olur
:)
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Kotasız insanları etkilemezde Kotalılarda tavan yapar=)
kesınlıkle doru bır dusunce 30ml ne aldıgım azat cevrıye eldıvenın daha ıyısı boss lardan dusecek dıye 20ml wermıyolar eldıvene bu nasıl ıstır anlamadımkı
auril & DoubleLift
Merhaba arkadaşlar,sorcererman yazdı:Merhaba Sayın Yöneticiler ve Arkadaşlar;
İlk olarak sayın yöneticilere konu ilgili herhangi bir suclama veya isyan yapılmayacağını bildirmek isterim. Şimdi gelelim konunun asıl amacına. Sayın Lathander " Grup Bölgeleri pişerken...(08 Mar 2010 16:23) " adlı yaptığı bir açıklamada aslında İKV Camiasına bir iyilik değil bir tür kötülük oldu, kendi kanaatimce. Niye derseniz; bu açıklama ve yeni gelcek itemlerin gösterimi sonrasında biz item tüccarları büyük bir zarara uğradık. Oyun içerisinde milyolarca oyun parasına aldıgımız itemleri bırak aynı paraya az zararla bile satamadık adamlarda öyle bir düşünce yer ettiki sanki bölgeler gelince hemen yeni itemler eline verilecek :? . Sizden ricam ya gelcekse gelsin artık (3 ay olcak mayısda) ya da bir konu açın bu yaptığınız zararı örtecek bir açıklama olsun. Biz anlatamadık insanlara "bu itemler olmadan yenilerine sahip olamazsınız yaratık kesemedikçe" diye bunu birde siz anlatmaya çalışın. Keşke hiçbir açıklama yapmadan İKV camiasına süpriz niteliğinde olsaydı . İnsanlar hem beklemekden yoruldu hem de zarar edenler çok oldu.
Umarım bu açıklamamdan bir sorun çıkmaz ama yaşım 23 sabretmekden ve insanlara laf anlatmakdan ben yoruldum.
İyi çalışmalar , Kolay gelsin.
NOT: Sizden ricam İKV destek takımına yazın bunu diye bir cevap vermeyin , gerçekden burdan daha çabuk yanıt alınıyor. Daha yazdığım hiçbirşeye cevap gelmedi. Sizleride anlıyorum uğraşıyorsunuz, yoruluyorsunuz belki de isyan ediyorsunuz ama emin olun yapılan bir yanlışda sizden çok oyuncular daha çok yıpranıyor
Bazı konularda kesinlikle haklısın ancak insanları memnun etmek neredeyse mümkün değildir.
"Keşke hiçbir açıklama yapmadan İKV camiasına süpriz niteliğinde olsaydı" demişsin ancak o zaman da pek çok kişi neden hiç bir şey açıklanmıyor diye isyan edecekti.
Yüksek özellikli eşyaları olmadan yeni bölgedeki yaratıkları kesebileceğini sananlara bırakın zaten hiç bir şey satmayın, bölgeler geldiğinde bir şey kesemeyecekler ve eski fiyatına elinizde kalanları alacaklar.
Bu arada seviye limiti 49'a yükseltilirken de aynı şekilde mağdur duruma düşmüştük, yeni eşyalar gelince yüksek fiyatlara aldığımız örneğin alman modeli eşyalar birden düşmüştü ve zarar etmiştik.Oyuna her yenilik geleceği zaman muhtemelen bu durum ortaya çıkacaktır, yapılması gereken bir süre bir şey satmadan beklemek, piyasa eski haline döndüğünde, gerçekler ortaya çıkmaya başladığında tekrar satışa başlamak.
Örneğin; ben Alman takı setimi 750 bine satmıştım ancak şimdi sadece yüzük veya kolye için 1m isteniyor.
Yoruldum demişsin ama elden bir şey gelmez, biraz daha sabır
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Oquwbey
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim ona bakarsan hidra itemleri açıklanmadı. Büyücü ayakkabısına 35 m saydım. Ertesi gün görev itemi oldu. Kim haklı bu durumda sen mi ben mi ?

GRODT Loncası Kurucu Başkanı Oquwbey
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
%100 Katılıyorum..Bir item yansıtıyorsun Pm atan yok.. Fiyatı düşürüyorsun yarı yarıya 1 pm geliyor diyorki : Bune kardeş bu kadar pahalı ? :S Hiç birşey acıklamadan gelseydi su bölgeler daha güzel olurdu..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
tüccarlara hiçbir zaman güvenilmez gardaş.burada böyle yazar, oyunda canavar kesilir "20M son" vs. vs. diyaloglar eder.Hadi bu dert değil de sen olabildiğince iyi niyetle 18m dersin tüm param bu dersin o **** tüccar "bb" der ki en sevmediğim bebe repliği budur: "bb" o yüzden tüccarlara hiçbir zaman acımıyorum.çöp itemden başka birşeyde almıyorum zaten tabi onlar sadece tüccarlar öyle sandığı için "çöp" 
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Katılıyorum o "bb" kelimesini duyunca küfredesim geliyor adam gibi hayır desin veya "iyi oyunlar" desin.Petcarar yazdı:tüccarlara hiçbir zaman güvenilmez gardaş.burada böyle yazar, oyunda canavar kesilir "20M son" vs. vs. diyaloglar eder.Hadi bu dert değil de sen olabildiğince iyi niyetle 18m dersin tüm param bu dersin o **** tüccar "bb" der ki en sevmediğim bebe repliği budur: "bb" o yüzden tüccarlara hiçbir zaman acımıyorum.çöp itemden başka birşeyde almıyorum zaten tabi onlar sadece tüccarlar öyle sandığı için "çöp"
Şahsen ben "iyi oyunlar" diyorum.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Kardeş bu yönetimin elinde olan birşey değil. Adamlar duyurmuş itemleri ama sizlerinde dediği gibi hemen herkesin eline geçecek demiyorlar. Bence tamamen oyuncu zihniyeti ile alakalı bir durum. Yarın bir gün gelir bölgeler. Adamlar itemsizmi girecek oraya hangi adam itemsiz bir adamı grup bölgeleri gibi Önemli bir yerde gruba alır. ? Grup bölgelerine biliyorsunuz dışarıda grup kurulmadan girilemeyecek. E yarın adam gelir benide alın gruba der sende itemsiz ise doğal olarak almassın. O yüzden takılmayın böyle şeylere sen diz karakterini. Sakla itemini bankada değerini düşürmeden zamanı gelince adam mecbur o bölgeye girebilmek için o itemlere ihtiyaç duyacak mecbur senin isdediğin fiyatı vermek zorunda kalıcak
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя