Duyarlı Kişiler Baksın sadece
Duyarlı Kişiler Baksın sadece
Arkdaşlar ben bu oyuna başlıyalı iki buçuk sene oldu ve sadece bir kez char çaldırdım ama o char çalındıktan sonra ikvden soğudum ondan sonrada meranda yeniden başladım şu an bir tane 40 lık büyücüm var ama döndüğümden beri charı kendi yöntemlerimle almaya çalıştım charı 2008 yılın çaldırdım yaşım o zaman 12 idi şimdi 14 oldum ve size akıl danışmak istiyorum charı çalan adamı ii ce aratırdım göktürkler loncasından teşkilatta ve İsmi: Aykut Oyundaki ismi: Göktürklerxaykut Çalınan charın ıd side : turkayy dır ben bunu iki sene önce çaldırdım o zman çok uğraşmıştım almak için ama alamamıştım şimdi sizden akıl danışmak istiyorum charı geri nasıl alabilirim lütfen yarım edin
Re: Duyarlı Kişiler Baksın sadece
loncası ile görüş olmuyorsa sağlık olsun canını sıkma
Kardeşim ben loncasıyla görüştüm adamlar nuh dedi peygamber demedi yani afedersin tam ş....siz çıktı loncaları ve burdan eğer görürüse şunu söylüyorum charı çalan gerkesiz varığa o charı ben sana haram ettim mahşerde yanıma gelince ozman görüşcez senle yada adam gibi charı sökülceksin bide bazıları şunu diyo adamı bul adamı buluyom ama hep engelliyorSsheckill yazdı:loncası ile görüş olmuyorsa sağlık olsun canını sıkma
Eğer karakterin halen duruyor ise kendi üyeliğinde ve üyelik mynet ise mynet müşteri hizmetlerini arayarak yardım iste. Onlar senden gerekli bilgileri bir fax yoluyla isteyecekler fax ı çekdikden sonra sana şifreni verirler.. Umarım işine yarar bu arada geçmiş olsun diyorum.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Kardeş üyelik duruyorda adam içindeki charları sildi başka kastıUcube yazdı:Eğer karakterin halen duruyor ise kendi üyeliğinde ve üyelik mynet ise mynet müşteri hizmetlerini arayarak yardım iste. Onlar senden gerekli bilgileri bir fax yoluyla isteyecekler fax ı çekdikden sonra sana şifreni verirler.. Umarım işine yarar bu arada geçmiş olsun diyorum.
Üzgünüz ancak o zaman yapacak bir şey kalmıyor . Karakter silinmiş ise sana geri verilebilecek tek şey üyeliğindir.zorsavas5 yazdı:Kardeş üyelik duruyorda adam içindeki charları sildi başka kastıUcube yazdı:Eğer karakterin halen duruyor ise kendi üyeliğinde ve üyelik mynet ise mynet müşteri hizmetlerini arayarak yardım iste. Onlar senden gerekli bilgileri bir fax yoluyla isteyecekler fax ı çekdikden sonra sana şifreni verirler.. Umarım işine yarar bu arada geçmiş olsun diyorum.
Geçmiş olsun, herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Eğer O Hesaba KREDİ KARTI İLe PLus Aldıysan , Kredi Kartının Sahibinin Kimlik Fotokopisini Çekip Altına Örneğin ;
BEN (ADINI SOYADINI), (KuLLANICI ADINI) adında üyeliğim çalındı.Yeni Şifre Talep Ediyorum Bana 05XXXXXXXXX Numaradan Ulaşırsanız Sevinirim.
Mynet'e Fax Yoluyla Gönderirsen 1 Veya 2 Gün Sonra Seni Ararlar YENİ ŞİFRE ni Takdim Ederler.
BEN (ADINI SOYADINI), (KuLLANICI ADINI) adında üyeliğim çalındı.Yeni Şifre Talep Ediyorum Bana 05XXXXXXXXX Numaradan Ulaşırsanız Sevinirim.
Mynet'e Fax Yoluyla Gönderirsen 1 Veya 2 Gün Sonra Seni Ararlar YENİ ŞİFRE ni Takdim Ederler.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Yok kardeş o zmanlar züğürt ağadık plus felan hiç almazdımYaLnIzKaLp yazdı:Eğer O Hesaba KREDİ KARTI İLe PLus Aldıysan , Kredi Kartının Sahibinin Kimlik Fotokopisini Çekip Altına Örneğin ;
zorsavas5 yazdı:Kardeş üyelik duruyorda adam içindeki charları sildi başka kastıUcube yazdı:Eğer karakterin halen duruyor ise kendi üyeliğinde ve üyelik mynet ise mynet müşteri hizmetlerini arayarak yardım iste. Onlar senden gerekli bilgileri bir fax yoluyla isteyecekler fax ı çekdikden sonra sana şifreni verirler.. Umarım işine yarar bu arada geçmiş olsun diyorum.
ıyıde carları sıldıyse gerı aalmanın anlamı yokkı sadece bır uyelık cokmu degerlıkı :?
auril & DoubleLift
yok hayır adam benim charlarımı sildi başka charlar kastı içindeDrowxauril yazdı:zorsavas5 yazdı:Kardeş üyelik duruyorda adam içindeki charları sildi başka kastıUcube yazdı:Eğer karakterin halen duruyor ise kendi üyeliğinde ve üyelik mynet ise mynet müşteri hizmetlerini arayarak yardım iste. Onlar senden gerekli bilgileri bir fax yoluyla isteyecekler fax ı çekdikden sonra sana şifreni verirler.. Umarım işine yarar bu arada geçmiş olsun diyorum.
ıyıde carları sıldıyse gerı aalmanın anlamı yokkı sadece bır uyelık cokmu degerlıkı :?