Karaköyle Grup bölgelerinin farkı olmaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
arena7759
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Karaköyle Grup bölgelerinin farkı olmaması

Mesaj gönderen arena7759 »

İkisindede boss kesip item elde etmek zorundayız veya 2. yol olarak ikisindede reçeteler düşüyor. İkisindede gruba dahil olmaya mecburuz veya 2. yol olarak ikisindede saatlerce maden toplayıp üretim yapmamız gerekiyor. Eskiden canavar keserek item düşürmeye çalışırdık (örn. yeraltı) sonra grup bölgeleri geldi şikayetçi olmamıza rağmen yeni bölge (karaköy) de aynı mantıkla yapıldı. Karaköy grup bölgelerinin devasa halidir. Ne değişti sizce ?
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Karaköyle Grup bölgelerinin farkı olmaması

Mesaj gönderen BayTerapi »

Zaten ''Karaköy'' bölgesi ilk önce grup bölgesi olarak düşünülmüş diye duymuştum. Ki gerçekten de andırıyor grup bölgelerini güzel de olurmuş. Fakat açık bölge isteyen çoktu bende dahil.
kedi
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

biz değiştik kardeş, biz değiştik.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Saatlerce boss kesip maden veya efsun bekleyeceğime (ki kaçıncı kesişte istediğim düreceği hiç belli olmamasına rağmen), saatlerce uğraştığımız bossu kaçıranlarla uğraşacağıma gider maden çekerim, çektiğim madenleride ihtiyacım olan madenlerle takas ederim. Üretim yaparak daha hızlı gelişirim ve daha fazla nakitim olur.

Bu şahsi görüşümdür.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

arena7759 yazdı: 12 Şub 2021 16:39 İkisindede boss kesip item elde etmek zorundayız veya 2. yol olarak ikisindede reçeteler düşüyor. İkisindede gruba dahil olmaya mecburuz veya 2. yol olarak ikisindede saatlerce maden toplayıp üretim yapmamız gerekiyor. Eskiden canavar keserek item düşürmeye çalışırdık (örn. yeraltı) sonra grup bölgeleri geldi şikayetçi olmamıza rağmen yeni bölge (karaköy) de aynı mantıkla yapıldı. Karaköy grup bölgelerinin devasa halidir. Ne değişti sizce ?
Oyuncular açık dünya alanı istemişler nerullda buna göre getirdik güncellemeyi dedi. Bu Grup bölgesi mantığıysa oyunculara soruldu eşyalar düşsün mü üretilsin mi diye tabii ben tüm mor itemlere karşıydım ama yarısı düşürülsün yarısı üretilsin dedi sonuç olarak gorgarda iki taraf memnun olsun diye zırh asa üretim kalanlar düşürülcek dedi. Devin bir suçu yok burda ama mor itemler konusunda var. Gereksiz şu nadideler koy sarı efsun takı gibi piyasası olsun herkes aynı gezmesin.

Karaköy zırh efsunu yok
Karaköy buz efsunu yok savaşçı
elektrik yok
asit yok
zehir yok
tılsım sakınma (zırh efsunu olmadığı için 1 t bile etmez)
Yani sıkıntı sistemde. Baştan almak lazımdı.
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Esadullah yazdı: 13 Şub 2021 21:16 Saatlerce boss kesip maden veya efsun bekleyeceğime (ki kaçıncı kesişte istediğim düreceği hiç belli olmamasına rağmen), saatlerce uğraştığımız bossu kaçıranlarla uğraşacağıma gider maden çekerim, çektiğim madenleride ihtiyacım olan madenlerle takas ederim. Üretim yaparak daha hızlı gelişirim ve daha fazla nakitim olur.

Bu şahsi görüşümdür.
Şahsen ben de görüşüne katılıyorum, zamanında birçok ekipte bulundum ve sadece 1 Pantolon için komiserde yatıp kalktım sonuç alamayınca maden işine başvurdum ve 4 pantolonu da ürettim. Onca kopya materyale rağmen maden hala en değerli yatırımlardan biri olduğunu düşünüyorum.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Hocam ona karaköy ilk çıktığında bizde anlam verememiştik :')
Olduğu gibi kabul ettik napalım.
Kullanıcı avatarı
rembrandt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rembrandt »

Karaköy dengeleri alt üst etti diyebilirim. Bir boss u kesmek için diğer oyuncuların insafına kalmış bir oyuncu topluluğu oluştu karaköy güncellemesinde, Karaköy ilk geldiğinde boss kaçıran ceza almıyordu sonrasında önüne geçilemediği için ceza sistemi getirildi. Ceza sistemi getirilse bile 1 karakter 1 gün boyunca kimseye kesim yaptırmayabilir nara atarak yönetimin videolara bakması yaklaşık 3 ile 7 gün arasında sürüyor. Karaköy asa ve zırhlarında düşeceği, boss ların grupla birlikte (junon,sığınak,çemberlitaş) gibi olsaydı gayet iyi olurdu.
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

rembrandt yazdı: 27 Şub 2021 17:10 Karaköy dengeleri alt üst etti diyebilirim. Bir boss u kesmek için diğer oyuncuların insafına kalmış bir oyuncu topluluğu oluştu karaköy güncellemesinde, Karaköy ilk geldiğinde boss kaçıran ceza almıyordu sonrasında önüne geçilemediği için ceza sistemi getirildi. Ceza sistemi getirilse bile 1 karakter 1 gün boyunca kimseye kesim yaptırmayabilir nara atarak yönetimin videolara bakması yaklaşık 3 ile 7 gün arasında sürüyor. Karaköy asa ve zırhlarında düşeceği, boss ların grupla birlikte (junon,sığınak,çemberlitaş) gibi olsaydı gayet iyi olurdu.
Neden onlarca gün boss kesimi yapıyoruz? Bunu mesela düşünmüyoruz. Aslında sorun kökte işte dediğim gibi nadide item saçmalığı yüzünden bosslara mecbur kılındık. Yoksa ha karakürl ha hakir, ha cevriye ha gbz değil mi? Herkes farmına bakardı.
Kullanıcı avatarı
rembrandt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rembrandt »

4thEspada yazdı: 27 Şub 2021 17:17
rembrandt yazdı: 27 Şub 2021 17:10 Karaköy dengeleri alt üst etti diyebilirim. Bir boss u kesmek için diğer oyuncuların insafına kalmış bir oyuncu topluluğu oluştu karaköy güncellemesinde, Karaköy ilk geldiğinde boss kaçıran ceza almıyordu sonrasında önüne geçilemediği için ceza sistemi getirildi. Ceza sistemi getirilse bile 1 karakter 1 gün boyunca kimseye kesim yaptırmayabilir nara atarak yönetimin videolara bakması yaklaşık 3 ile 7 gün arasında sürüyor. Karaköy asa ve zırhlarında düşeceği, boss ların grupla birlikte (junon,sığınak,çemberlitaş) gibi olsaydı gayet iyi olurdu.
Neden onlarca gün boss kesimi yapıyoruz? Bunu mesela düşünmüyoruz. Aslında sorun kökte işte dediğim gibi nadide item saçmalığı yüzünden bosslara mecbur kılındık. Yoksa ha karakürl ha hakir, ha cevriye ha gbz değil mi? Herkes farmına bakardı.
İstanbul kıyamet vakti ilk açıldığında sade ve sıradan bir oyundu. Sonrasında Boss ( Şef ) yaratıklar getirildi. Bunlardan nadide item düşürülmesi sağlandı. Bence bu oyunun daha ileri gitmesini sağladı. Şuanda nadide itemlerin olmadığını farzet fanatiklerde eşya kasarak üstünü dizmekle uğraşacaktın ki fanatiklerde fanatik bulabilirsen tabi :D aynı şey yine yaşanacaktı bu sefer boss kavgaları değil fanatik kavgaları yaşanacaktı değişen bişey maalesef ki olmayacaktı. Uzun sözün kısası bu oyuna bir güncelleme getirilecekse o güncellemede ki eşyaların düştüğü yaratık,boss ne dersen artık herkese açık olmamalı istanbul kıyamet vakti oyuncularının zihniyeti buna hiç uygun değil karaköy grup bölgesi olarak düşünülüp sonrasında vazgeçilen bir bölge olarak getirildi ve eminim ki pişman olunmuştur yönetim açısından. İlerleyen yıllarda olurda yeni lvl ler getirilirse mutlaka grup bölgesi olarak getirilecektir açık bölge denendi tutmadı bunu bu oyunu oynayan herkes gördü.
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön