Herkese iyi forumlar.
oyuna girerken id pw kısmında yani gecikmeler yaşıyorum. ne yapıyorsam 2 3 sn geriden geliyor.
Bu durum nerdeyse oyuna girmeme neden oluyor. diğer oyunlarda 200 300 fps alabilen bir pcye sahibim ama id pw kısmında 20 fpslik pcden beter bir tavır sergiliyor. Çözümünü araştırdım ama bulamadım. Ne yapmalıyım. Sadece orada oluyor bu sorun.
Oyun giriş ekranında kasma sorunu
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Oyun giriş ekranında kasma sorunu
Google chrome aç giriş yaparken. Oyunda sürekli bir takılma düşük fps sorunu varsa da windows update’lerini yap ve sistemi yeniden başlat.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Sadece Windows xp'lerde kasmadan oynayabilirsin onun dışında tüm oyuncular zaten oyunun geriden geldiğini hesaplayarak oynuyor.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Ne alaka yahu, kardeşim arka planda chrome'da youtubenin ana sayfası açık kalsın. Bende de aynısı oluyordu böyle çözdüm.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Çok değişik bir çözüm
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Oyun clienti opera browser üzerinden rest api ile girişini sağlıyor.Heimdallr yazdı: ↑08 Şub 2021 01:55 Herkese iyi forumlar.
oyuna girerken id pw kısmında yani gecikmeler yaşıyorum. ne yapıyorsam 2 3 sn geriden geliyor.
Bu durum nerdeyse oyuna girmeme neden oluyor. diğer oyunlarda 200 300 fps alabilen bir pcye sahibim ama id pw kısmında 20 fpslik pcden beter bir tavır sergiliyor. Çözümünü araştırdım ama bulamadım. Ne yapmalıyım. Sadece orada oluyor bu sorun.
Kullandığı opera sürümü eski olduğu için ne yaparsan yap sorun düzelse bile tekrar kasma olacaktır.
Kod: Tümünü seç
console.log('barış istiyorsan, savaşa hazır ol.')
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
bizde eski sürüm opera yüklesek yine de iş görmez mi? Aşırı yavaş hala çözüm bulamadılar resmen gına geldi.ved0 yazdı: ↑15 Şub 2021 17:56Oyun clienti opera browser üzerinden rest api ile girişini sağlıyor.Heimdallr yazdı: ↑08 Şub 2021 01:55 Herkese iyi forumlar.
Kullandığı opera sürümü eski olduğu için ne yaparsan yap sorun düzelse bile tekrar kasma olacaktır.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Senelerden beri olan bir sorun
biz oyuncuların ürettiği çözümler var ama nereye kadar
Sanırım olmaz. Çünkü client taraflı browser çalışıyor. Sadece sunucuya giriş isteği sağlamak için.PerfectStorm yazdı: ↑15 Şub 2021 21:36bizde eski sürüm opera yüklesek yine de iş görmez mi? Aşırı yavaş hala çözüm bulamadılar resmen gına geldi.ved0 yazdı: ↑15 Şub 2021 17:56Oyun clienti opera browser üzerinden rest api ile girişini sağlıyor.Heimdallr yazdı: ↑08 Şub 2021 01:55 Herkese iyi forumlar.
Kod: Tümünü seç
console.log('barış istiyorsan, savaşa hazır ol.')