Selam, öncelikle maddi sıkıntı yok oyuna her ay binlerce lira gene akıta bilirim yeter ki keyif alayım.ama şöyle bir problem var. Sosyal becerim pek yok tek takılmayı seviyorum. Bu şekil de oyunda en zirveye gelmenin yolu var mı? (Hilesiz hurdasız)
Benim çözümlerim var, para her kapıyı açar diyeyim siz anlarsınız. Sizce böyle birşey yapmak mantıklımı
Yalnız kurt biri oyunda en zirveye gelebilir mi i?
-
- Sahaf Yardımcısı
- karasu090
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Paşa Gönlüm
Re: Yalnız kurt biri oyunda en zirveye gelebilir mi i?
Selamlar hocam herşeyden önce oyun hataları çok sık olan ve legal yollarla oynasan dahi kayıp yaşayan yüzlerce insan varken senin de kayıp yaşamayacağının garantisi de yokken hadi yaşadın gerekli desteğin de malesef verilemediği bu oyunda öyle bişey yapmak Mesut Özil olup Fenerbahçeye gelmek gibi bişeydir bence
Paran bol milyarlar dökecek yer arıyorsan git şu pandemi dönemi 3 5 yoksul aileye gıda yardımı yap hayır duası alırsın derim
Paran bol milyarlar dökecek yer arıyorsan git şu pandemi dönemi 3 5 yoksul aileye gıda yardımı yap hayır duası alırsın derim
Para var huzur var dostum
Akıt gitsin yeter ki zevk alacağından emin ol 
Parayla saadet olsaydı Adnan bey mutlu olurdu kardeş. Paranı çöpe atma, hele ki bu devirde yapılacak iş değil bu. Zaten parayı bassan bile arkadaşın olmadığı sürece ne görevleri bitirebilirsin ne de herhangi bi boss kesimine alınırsın. En iyi ihtimal (karaköye girebilirsen) kendine vs itemleri toplayıp klan savaşına katılırsın. O da ne kadar sarar bilemem. Oyuna girer itemlerine bakar bi köşede havalı havalı oturursun.
Şunu da söyliyim bi oyundan zevk almak o kadar da pahalı değil. Ha sen diyorsan ki ben çok zenginim her haltı alırım, o zaman sana tavsiyem gidip oyunu komple satın alman. Belki o zaman zevk alabilirsin
Şunu da söyliyim bi oyundan zevk almak o kadar da pahalı değil. Ha sen diyorsan ki ben çok zenginim her haltı alırım, o zaman sana tavsiyem gidip oyunu komple satın alman. Belki o zaman zevk alabilirsin
-
- Sahaf Yardımcısı
Lonca kurup aidat almadan tüm artiricilari alip tüm masrafı ben karşılasam çevrem olur bu dediklerini yaparmiyim sence?asgsdga yazdı: ↑28 Oca 2021 15:02 Parayla saadet olsaydı Adnan bey mutlu olurdu kardeş. Paranı çöpe atma, hele ki bu devirde yapılacak iş değil bu. Zaten parayı bassan bile arkadaşın olmadığı sürece ne görevleri bitirebilirsin ne de herhangi bi boss kesimine alınırsın. En iyi ihtimal (karaköye girebilirsen) kendine vs itemleri toplayıp klan savaşına katılırsın. O da ne kadar sarar bilemem. Oyuna girer itemlerine bakar bi köşede havalı havalı oturursun.
Şunu da söyliyim bi oyundan zevk almak o kadar da pahalı değil. Ha sen diyorsan ki ben çok zenginim her haltı alırım, o zaman sana tavsiyem gidip oyunu komple satın alman. Belki o zaman zevk alabilirsin![]()
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Dediklerini rahat bir şekilde yapabilirsin.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Gereksiz yorumlar görüyorum..oyuna başla yavaş yavaş arkadaş ta edinirsin..asosyal veya sosyal ol farketmez..sanal ortamda asosyal adamın arkadaşlık kurması çok daha kolay.. örneğin ben..oyunda veletler, hırsızlar,hatalar, kopya bono vs..olaylar var ama bunları göz ardı edersen keyif alırsın..zengin biriysen de küçük meblağlarla hazır karakter al full+full..keyfine bak
-
- Sahaf Yardımcısı
Pozitif yorumun için teşekkürler .winamp2 yazdı: ↑28 Oca 2021 16:14 Gereksiz yorumlar görüyorum..oyuna başla yavaş yavaş arkadaş ta edinirsin..asosyal veya sosyal ol farketmez..sanal ortamda asosyal adamın arkadaşlık kurması çok daha kolay.. örneğin ben..oyunda veletler, hırsızlar,hatalar, kopya bono vs..olaylar var ama bunları göz ardı edersen keyif alırsın..zengin biriysen de küçük meblağlarla hazır karakter al full+full..keyfine bak
maalesef ikv'de öyle olmuyor 10 bin tl yatırsanda 1000 tl lik adamla aynı hasarı verirsin. Eskiden 1 savaşçı 2 hatta 3 savaşçı kesebiliyordu 39'da bu yüzden 39 çok istedi millet bağırdı,çağırdı. Şimdi bu sistem yok ne kadar para döksense sen ve sen dahil 500 kişinin itemleri aynı olacak. Sorun şu ikisi;
1-) Yetenek sistemi
2-) eşya sistemi
Nasıl düzeltilir? Res çekersin her şeye 39 sistemi getirirsin ama o da imkansız 0 dan yapılması lazım oyunun.
1-) Yetenek sistemi
2-) eşya sistemi
Nasıl düzeltilir? Res çekersin her şeye 39 sistemi getirirsin ama o da imkansız 0 dan yapılması lazım oyunun.
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Kendini geliştirmek neden para kazanmaktan daha önemlidir konulu başlık :