SeLamunaleyküm
ÖnceLikLe sizLere şunLarı söyLemek istiyorum. DuyumLarıma göre forumda hesapLar açıLmış küfür ediLmiş bunun gerçek Xjokerx iLe aLakası yoktur. KaosteamxLyder çarını geLince o çarda ben yokum uzun zaman önce oyunu bırakmıştım girmiyordum girincede arada Xlllxsanalxlllx çarına giriyordum. Kaosteamxlyder çarını bundan 1 ay önce başkasına verdik (bazı şey karşılığında) O adam beni çook iyi tanıyor ismimi kuLLanarak herkese küfür etmiş. Bayağı kuyruk acısı warmışki kalkıp ben gerçek uğurum ben Xjokerx im demiş kesinLikLe yaLandır o çarLa benim aLakam kaLmamıştır bir ara Lonca kurmaya kaLkdık o carLa umut kardeşim oynuyordu fakat dediğim gibi oyunu bırakdıkdan sonra oynamadım carı devir ettim. Adam yaLan yanLış şeyLer söyLemiş küfür etmiş benLe aLakası yok buna "DağLar (RuffLes) Mecxtomy (Cengiz) ve Fırtına Loncasından bir çok kişi şahittir. SanaL ortamda sadece faceebook we msn e giriyordum. Neyse bende yakında başLayacağım oyuna bu arada eski nickimide yani "Xjokerx" ide aLamıyorum. Sanırım o da başkası tarafından açıLmış Neyse herkese iyi oyunLar.
Herke Baksın...!
- JoKeRxxx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Herke Baksın...!
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker
KaoteamxLyder we forumdakı diğer Joker hesapLarıyLa aLakam yoktur dikkat!
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Herke Baksın...!
Bana geldi senin adından laflar söyledi yok bilmem nerelerimde dolanıyodun kanka diyodun felan diye 
- JoKeRxxx
- Salgın Koruyucusu
ORHANBEY yazdı:Bana geldi senin adından laflar söyledi yok bilmem nerelerimde dolanıyodun kanka diyodun felan diye
Sen bana ne zaman kanka demişsin ? Yada biz hangi ara kanka olmuşuz yaw :lol: :lol:
JoKeRxxx yazdı:SeLamunaleyküm
ÖnceLikLe sizLere şunLarı söyLemek istiyorum. DuyumLarıma göre forumda hesapLar açıLmış küfür ediLmiş bunun gerçek Xjokerx iLe aLakası yoktur. KaosteamxLyder çarını geLince o çarda ben yokum uzun zaman önce oyunu bırakmıştım girmiyordum girincede arada Xlllxsanalxlllx çarına giriyordum. Kaosteamxlyder çarını bundan 1 ay önce başkasına verdik (bazı şey karşılığında) O adam beni çook iyi tanıyor ismimi kuLLanarak herkese küfür etmiş. Bayağı kuyruk acısı warmışki kalkıp ben gerçek uğurum ben Xjokerx im demiş kesinLikLe yaLandır o çarLa benim aLakam kaLmamıştır bir ara Lonca kurmaya kaLkdık o carLa umut kardeşim oynuyordu fakat dediğim gibi oyunu bırakdıkdan sonra oynamadım carı devir ettim. Adam yaLan yanLış şeyLer söyLemiş küfür etmiş benLe aLakası yok buna "DağLar (RuffLes) Mecxtomy (Cengiz) ve Fırtına Loncasından bir çok kişi şahittir. SanaL ortamda sadece faceebook we msn e giriyordum. Neyse bende yakında başLayacağım oyuna bu arada eski nickimide yani "Xjokerx" ide aLamıyorum. Sanırım o da başkası tarafından açıLmış Neyse herkese iyi oyunLar.
Uğur gel artık çakmaların racon kesiyor gelde onlardan haraç kes
Benimledemi kavgan olmadı sunucuda şimdi onumu diyorsun ?
Sen erzincanlı joker değilmisin?
Vesselam
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- JoKeRxxx
- Salgın Koruyucusu
Doğru evet erzincanlıyım ama bunu sunucuda birçok kankam biliyor seni tanımıyorum kardeş ama atax Loncasından oLduğunu biliyorum. Ben atax LoncasıyLa en son erman ıLe kavgaLıydım devran ıLe ws attık 3 eL o kazanmısdı ws sonucunda uzLasdık hatta metoor gırısının emınonunde bıraz asagısında ısdersen dewrana sor. Dewran bana dedi sen buLasmassan kımse sana kufur etmes weya pesıne takıLmaz dedı bende o gunden sonra kımseye karısmadım sızın Loncadan we zateen bı kac qun sonrasında oyunu bırakdım.Vahit yazdı:Benimledemi kavgan olmadı sunucuda şimdi onumu diyorsun ?
Vesselam
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
Sa Evet Kaosteamxlyder çarı bana aitti ben Xlllxsanalxlllx eskiler tanırlar neyse konuya gelelim en samimi arkadaşa devir ettik çarı fakat ben uğura ona o kadar güvenme sağlam adam değil dinlemedi beni Verdi hakana çarı en sonudna adam kaosun şifresini değişti. Ben girmeye çalışdım ama giremedim.Sonrasında bende kendi çarlarımı sildim kaosteam çarı başka hesapta olduğundan onu silemedim. Geçen oyunda 1 lwl çarla dolanırken bende bölgeden konuşulanlara şahit oldum. Atax Loncasına ana bacı küfür ediyordu. Sonrasında 1 lvl pluslı Xjokerx çarı açtı ondan sövmeye başladı. o kadar onu uyarmama rağmen hemen yasakladı bende oyundan çıkıp uğura msn den haber verdim. Ah be kanka zamanında o kadar dedim güvenme o ite ama dinlemedin beni. Senin hakkında o kadar hesap açıldı forumda senin Yazı sitilin taklit edildi bir çok kişiyi uyardım o Joker değil diye ama senden açıklama gelmeyince Öyle oldu. :S Neyse umarım bundan sonra sorunlar halolur.

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
- JoKeRxxx
- Salgın Koruyucusu
Umut maLsef öyLe oLdu kanka ama ne biLeym kanka dedk guvendık sonucu buymus
- JoKeRxxx
- Salgın Koruyucusu
Bu açıkLamayı neden geç yapdın diye soracak oLan arkadaşLar oLur dağLar (RuffLes) iLe sürekLi msn den konusuyorduk hep diyordum beraber dönerz kanka bunu bir cok arkadas biLir. hatta bır ara foruma yazmısdım. İstersenz dağLarada sorabLrsnz o yuden dağLar yakında dönüyor bende dönme kararı aLdm bu yüzden acıkLama biraz geç oLdu.
- empty61
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Şu saçmalıkları kesin ugur oyunu bırakalı beri msn den telefondan görüşüyorum adam qirip ben uqurum diyor inanmayın bu yalanlara kaosteamxlyder uqur deildir bilqinize !!!
apidRa