Selamlar,
Konu belki daha önce açılmıştır. Araştırdım ama bulamadım.
Kimsenin günahını almak istemiyorum fakat gün içinde çok fazla hareketsiz karakterler görüyorum.. Özellikle topkapıda sürekli aynı kişiler aktif olarak duruyor. İşin şaşırtıcı tarafı şu gün içinde hiç hareket etmeden duran bu kişiler, sunucu sarıp veya çöktükten hemen sonra tekrar giriş yapıyor olmaları. Tekrardan söylüyorum belki herkes kötü niyetli açık bırakıp gitmiyordur ama bence oyunda AFK kalma sınırı olmalı. Bir karakter 5 dakikadan (Bu süre daha da azaltılıp, çoğaltılabilir. İdeal süreyi bulurken) fazla hareketsiz kaldığında oyundan düşürülmeli. Böylelikle bu karakterler hem sunucuda gereksiz doluluk yaratmaz, hem de oyunun sarmasını beklemek gibi kötü niyetli durumların önüne geçilir diye düşünüyorum.
Bugün gün içinde ne zaman topkapıya gitsem sürekli aynı kişiler aynı yerlerde bekliyor ve sunucu çöktükten sonra tekrar girip aynı yerlerde beklemeye devam ediyor. İsteyen istediğini yapar o da bizi ilgilendirmez. En nihayetinde o adamların yaptıkları kopyalardan bilmeden de olsa ticaret yapıp ürün alınca ban yiyen yine biz oluyoruz. Bence yönetimin böyle bir şeyi hayata geçirmesi lazım kopya sorununa bulunacak en güzel çözüm bu olabilir
Konu daha önce açılmış olabilir. Sadece fikrimi belirtmek istedim. Sizlerinde bu konuda fikirlerini merak ettim. Ceza itiraz kısmına yazsak bile bir çözüm veya cevap alamıyoruz. En azından kendimizi böyle insanlardan korumalıyız.
İyi oyunlar...
Saatlerce Hareketsiz Bekleyen Kişiler!
Saatlerce Hareketsiz Bekleyen Kişiler!
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- FareAdam Düşmanı
Re: Saatlerce Hareketsiz Bekleyen Kişiler!
Peki GBZ kesipte kalkmasını beklemek için afk bırakıp yemek yiyen,namaz kılan,markete gidip gelenin ne suçu var ?
Biraz nahoş karşılamış olabilirim ama o zaman da bütün bosslar 1 dakikada kalkmalı.
Biraz nahoş karşılamış olabilirim ama o zaman da bütün bosslar 1 dakikada kalkmalı.
Topkapıda eminönünün sokaklarında gbz varda bizmi bilmiyoruz.YigidoSivasli yazdı: ↑24 Ara 2020 19:04 Peki GBZ kesipte kalkmasını beklemek için afk bırakıp yemek yiyen,namaz kılan,markete gidip gelenin ne suçu var ?
![]()
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bu tarz karakterler sunucu geri sarmaları olmadan öncede vardı. Yeraltında, Arz kalede, Mısır çarşısında... tabii şu an artmış sanırım.
kedi
Tamam haklısın bu konuda o zaman süreyi max bir boss'un kalkmasından 5'er 10'ar dakikalık töleranslarla belirlenebilir.YigidoSivasli yazdı: ↑24 Ara 2020 19:04 Peki GBZ kesipte kalkmasını beklemek için afk bırakıp yemek yiyen,namaz kılan,markete gidip gelenin ne suçu var ?
![]()
Tamam üstat vardı ama şu an öyle bekleyen karakterlerin büyük oranın amacı belli.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- FareAdam Düşmanı
Bilmiyorsunuz malesef...eo deki azul ve kuklacınin secilmisini.......( Nisbet)arena7759 yazdı: ↑24 Ara 2020 19:15Topkapıda eminönünün sokaklarında gbz varda bizmi bilmiyoruz.YigidoSivasli yazdı: ↑24 Ara 2020 19:04 Peki GBZ kesipte kalkmasını beklemek için afk bırakıp yemek yiyen,namaz kılan,markete gidip gelenin ne suçu var ?
![]()
Sunucuda bölgeye özel mi oyundan atımı olacak ki olsa?
Bir söz ettik misalen onu da alıp çamura bulamak yanlış...
Onları GBZ bekler gibi bekleyen görmedim be üstatYigidoSivasli yazdı: ↑24 Ara 2020 19:29Bilmiyorsunuz malesef...eo deki azul ve kuklacınin secilmisini.......( Nisbet)arena7759 yazdı: ↑24 Ara 2020 19:15Topkapıda eminönünün sokaklarında gbz varda bizmi bilmiyoruz.YigidoSivasli yazdı: ↑24 Ara 2020 19:04 Peki GBZ kesipte kalkmasını beklemek için afk bırakıp yemek yiyen,namaz kılan,markete gidip gelenin ne suçu var ?
![]()
Bir söz ettik misalen onu da alıp çamura bulamak yanlış...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- FareAdam Düşmanı
Öyle de neticede hata düzelten yok,ilgilenen yok ama bir şey bekliyoruz onu yapacak e gene kimse yok ki yaparsa tümden yapacak ne Karaköy de ne meteorda şef kesiminin tadı kalmayacak...faysbok yazdı: ↑24 Ara 2020 19:44Onları GBZ bekler gibi bekleyen görmedim be üstatYigidoSivasli yazdı: ↑24 Ara 2020 19:29Bilmiyorsunuz malesef...eo deki azul ve kuklacınin secilmisini.......( Nisbet)arena7759 yazdı: ↑24 Ara 2020 19:15Topkapıda eminönünün sokaklarında gbz varda bizmi bilmiyoruz.YigidoSivasli yazdı: ↑24 Ara 2020 19:04 Peki GBZ kesipte kalkmasını beklemek için afk bırakıp yemek yiyen,namaz kılan,markete gidip gelenin ne suçu var ?
![]()
Bir söz ettik misalen onu da alıp çamura bulamak yanlış...![]()
Ama alternatif olarak afk konusunda bu süre 30 dakikadır hareket etmediniz diye uyarı verilip 5 dakika içinde 183 rakamı gelse tadından yenmez ve şu da olabilir Topkapı ya mi girdin sığınaklar gibi geri sayım yapsın 15 dakika sonra atsın teeeeeee Taskanat Bronz a
( Aslında Topkapı içinde geri sayım olması iyi bence,olur olur..Olur yaw .... şahane olur! )
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Daha önceden söyledim lafım para etmedi
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
Tahmin ettim illa ki birisi bahsetmiştir bu durumdan ama böylede bir şey yapmaya almaya korkuyorum kopya çıkacak diye.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR