Arşivden Taze
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Arşivden Taze
Ev temizliği sırasında hiç bulmayı ummadığım eski bir dost (:

- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- mehmetoskay61
- Salgın Koruyucusu

Re: Arşivden Taze
koleksiyon amaçlı bi satan bir yer bulsam varya affetmiyip alıcam bir gün
elimde açılmamış kutu vardı ama okul askerlik derken kutu yok oldu. muhtemelen ev halkı tarafından bu nedir ki denerek çöpe atıldımehmetoskay61 yazdı: ↑14 Ara 2020 22:09 koleksiyon amaçlı bi satan bir yer bulsam varya affetmiyip alıcam bir gün
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
O zamanlar Rize'de büyük TTNET mağazaları yok. Bir iki ilçede ufak mağazalara baktım Plus Paket yok. Yana yakına merkeze gittim, birkaç mağaza aradım yok. En son bir mağazada buldum; bir mutluluk, bir huzur. Eve dönerken ne hayaller kurarak bindim dolmuşa. Selam olsun o yıllara.
- Producer
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
İKV’nin verdiği hissi bu zamana kadar hiçbir oyun veremedi. Her ne kadar sahipleri tarafından değeri bilinmese de bizim nezdimizde en iyi MMORPG oyunu olarak kalacak. Derindeki Sır kutusunu görünce duygulanmamak elde değil.

++
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Bu oyunu oynadıktan sonra oynadığım diğer MMORPG'lerden hiç zevk alamadım. Çok sevdiğin eski aşkın gibi meret, kimle beraber olursan ol aklına hep o geliyor
Kesinlikle öyle. Şu ana kadar birçok MMORPG oyun oynamaya çalıştım ancak hiçbiri bi' İKV tadı vermedi. Yeri bi başka gerçekten.