Etkinliğin yalnız bir sunucuda olması sizce adil mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Row

Etkinliğin yalnız bir sunucuda olması sizce adil mi?

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

Merhabalar;

Uzun zaman sonra farklı etkinlik görmek çok sevindirici olsa da etkinliğin yalnız bir sunucuda olması sizce adil mi? Diğer sunucuda oynayan arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? Evet Eminönü oldukça kalabalık fakat diğer sunuculardaki köklü ekiplerin de Lonca altında bu savaşa katılması doğru olmaz mıydı? Elbette ki ödül çok büyük ve bunu tek bir Loncaya vermek istiyor da olabilirler. Değerli forum üyelerini tarafsız bir şekilde yorumlamasını rica ediyorum.

Keyifli Forumlar dilerim...

RowxVeNiCe - Sancak
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Etkinliğin yalnız bir sunucuda olması sizce adil mi?

Mesaj gönderen ejedrogl »

Şu an oyunda 2 sunucu kalabalık,diğer sunucularda yeterince katılım olmayacağı için böyle bir tercih yapmış olabilirler ama Beyaz köşkte de yapılsaydı fena olmazdı.
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

Sevgili yöneticimizin bi eminönünde çarı var galiba. Onca loncalar topluluklar geri kalan serverlara yayılmışken sadece Eö de yapılması garip. Ama günahını almamıza gerek yok belki ileriki aylarda diğer sunucular için de bu etkinlik yapılabilir.
bolshoi
İskele Babası
İskele Babası

Re: Ne Düşünüyorsunuz?

Mesaj gönderen bolshoi »

Zuvay yazdı: 03 Ara 2020 14:06 Sevgili yöneticimizin bi eminönünde çarı var galiba. Onca loncalar topluluklar geri kalan serverlara yayılmışken sadece Eö de yapılması garip. Ama günahını almamıza gerek yok belki ileriki aylarda diğer sunucular için de bu etkinlik yapılabilir.
Sanki katılsan kazanıcaksın, kepaze olacaksın :D:D
Otur adamlara dua et, beyazköşkte yapmadıkları için yoksa sen ve oynamayı bildiğini sanan loncan ve arkadaşlarını etkinlikte bize karşı 1 el bile kazanamadan paspas çekip etkinlik salonunu terkediceklerdi :D:D
Çok katılmak istiyorsan akçe de indirim var 3 karakter aktarsan eöye 60 lira tutuyor, burda mesaj yazacağına aktar karakter gel katıl,yenil, geri aktar karakterini :D:D
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Tek eminönü sunucusunda yapılması şimdilik normal en kalabalık sunucu olarak gözüküyor. İleri zamanlarda Bir ihtimal Beyazköşkte de belki olabilir ancak bu 2 sunucunun dışındaki diğer sunucularda olacağını zannetmem. Yeterli lonca sayısına ulaşamaz kolay kolay.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
caglayansezen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: T L O O

Mesaj gönderen caglayansezen »

bu haberden sonra bkda bir ince oyuncu sayısında düşme oldu. Haberi alan eöye geçti bile. E zaten 2 sunucunuz var kalabalık bari ikincisini kaybetmeyin. çok rahat bkda da katılım gösterilir ve etkinlik olur. He etkinlik güzel mi değil ama değişiklik en azından.
Hidrojen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hidrojen »

VeniceSANCAK yazdı: 03 Ara 2020 12:28 Merhabalar;

Uzun zaman sonra farklı etkinlik görmek çok sevindirici olsa da etkinliğin yalnız bir sunucuda olması sizce adil mi? Diğer sunucuda oynayan arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? Evet Eminönü oldukça kalabalık fakat diğer sunuculardaki köklü ekiplerin de Lonca altında bu savaşa katılması doğru olmaz mıydı? Elbette ki ödül çok büyük ve bunu tek bir Loncaya vermek istiyor da olabilirler. Değerli forum üyelerini tarafsız bir şekilde yorumlamasını rica ediyorum.

Keyifli Forumlar dilerim...

RowxVeNiCe - Sancak

Elbette sizin gibi düşünen onca insan vardır. Fakat şuan eminönü en kalabalık sunucu olduğu için orda yapılması şuan için şaşırılacak bir şey değil çünkü diğer sunucular ölü gibi kimse yok neredeyse. Lakin Bana sorulursa da Hiç adil değil ortada büyük haksızlıkların yaşandığı bir oyuna dönüşmeye başladı mesela ben meran oyuncusuyum bende isterim ki benim yıllardır oynadığım sunucuda etkinliğin faaliyet göstermesini isterdim. Ama dostum 🙂 sabaha kadar dil döksek yinede boş. Madem konu açıldı buna da değinmek isterim sunucuların boş olması tamamen yönetimin suçu. Yaptığım yorum farklı yerlere çekilmesin objektif bir eleştiri niteliğindedir. Saygılar...
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Etkinlikler ilk defa bir sunucuda elemeli yani belki de peşpeşe günlerde yapılması planlanmış.
Elemeli sistemde yönetim üye sayısı çok olsa her sunucu için bile etkinlik düzenlenir.
Eline koluna yüreğine sağlık bu arada AhiEvran...
Bu etkinlik biter belki bir ay sonra Beyazkosk sunucusunda ve zamanla gelen BAŞVURU sayısına göre diğer sunucularda yapılacaktır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön