Evde Kal Paketi
- pacifichydra
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Evde Kal Paketi
Evde kaldığımız bu günelere yavaştan döndüğümüze göre Evde Kal Paketinin zamanı geldi bence
Yazın başında istekler doğrultusunda uzatmışlardı bence yeterli istek olursa tekrardan eve döndüğümüz bu günlerde neden eklenmesin ki 
Re: Evde Kal Paketi
Yasaklar da geldi, hadi hayırlı işler.
Şuanda oynayan yada yeni başlayanlara bir nebze de olsa destek olabilmek için bu paketin gelmesi güzel olur.
- VeniceSANCAK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Row
Merhaba;
Vakaların artması oldukça üzücü bir durum. Umarım en kısa zamanda daha sıkı tedbirler uygulanır ve salgın kontrol altına alınır. Bu zor günlerde ''Evde Kal Paketi''nin gelmesi oyuncuların evde daha çok vakit geçirmesini ve kalabalık ortamlardan uzak kalmasını sağlayabilir. Herkese sağlıklı günler diliyorum...
Keyifli forumlar dilerim
RowxVeNiCe - Sancak
Vakaların artması oldukça üzücü bir durum. Umarım en kısa zamanda daha sıkı tedbirler uygulanır ve salgın kontrol altına alınır. Bu zor günlerde ''Evde Kal Paketi''nin gelmesi oyuncuların evde daha çok vakit geçirmesini ve kalabalık ortamlardan uzak kalmasını sağlayabilir. Herkese sağlıklı günler diliyorum...
Keyifli forumlar dilerim
RowxVeNiCe - Sancak
Bence gelir, yakındır.
İyi alıştınız sizde beleşe yani. 
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bencede şahsen gelmemesi taraftariyim yeterli kadar vitrinde durduğunu düşünüyorum ...
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
-
- İskele Babası
Bence de evdekal paketi virüsün yayıldığı bu dönemde oyuna dönen arkadaşlar için güzel olur. Bu paketin bir süre devrede olmasının hiçkimse için dezavantaj olacağını düşünmüyorum.
evde kal paketi ne içeriyordu bilmiyorum ama şu an dükkanda yüzde 50 indirim var.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?