1.Herkes karaköyde olduğu için diğer bölgeler bomboş ve görevlerin çoğunu tek başına yapmak imkansız (meteor görevleri cevriye,dev ana,karakürk vs) insanlara yalvarmak zorundasın nolur görevime yardım edin diye neyse bunları bir şekilde hallettik diyelim..
2.Uçmuş vaziyetteki fiyatlar... bunun sebebi nedir tam olarak bilmiyorum ama bugün bir latexe 1t isteyeni gördüm (1t ben oynadığım zamanda yoktu 1trilyon anlamındaymış onu da yeni yeni öğreniyorum) 10 ipek 20latex görevlerini de insanlara yalvara yakara dilene dilene yaptık ve tabi üstümüze item alacak paramız asla yok fiyatlardan ötürü
3.işte şimdi zurnanın zırt dediği yere geldiiik sığınak ve migrat görevleri önceden tek tük te olsa yüksek seviye yardım sever insanları bulup görevlerimizi yaptırıyorduk ama böyle insanlar çok nadir oyunda malesef ve 4ünü 5ini bir yerde bulmak imkansız gibi... ve ben tıkandım kaldım bu aşamada
Eminim ki bu durum pek çok kişinin başına geliyordur ikv'nin oyuncu kaybetmesinin temel sebeplerinden biri budur bana göre eğer bir arkadaş grubuyla oyuna başlamadıysan biryerden sonra ilerleyemiyorsun tıkanıp kalıyorsun
Eğer yardım etmek isteyen olursa;
Oyun nick:Andraste
Olmazsa da canları sağolsun ben de paşa paşa geldiğim gibi giderim