8 YIL SONRA DÖNDÜM- E.Ö ESKİ E.Ö DEĞİL

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Humanity
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

8 YIL SONRA DÖNDÜM- E.Ö ESKİ E.Ö DEĞİL

Mesaj gönderen Humanity »

2012 YILINDA 19 YASINDAYKEN ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIGIM İÇİN OYUNU BIRAKMISTIM GECENLERDEDE NOSTALJİ BİR PAYLAŞIM YAPMIŞTIM. 1 HAFTA ÖNCE OYUNA TEKRAR BAŞLADIM VE BİR BÜYÜCÜ KARAKTER AÇTIM 51 SEVİYEYE KADAR GETİRDİM. FAKAT 2-3 GÜNDÜR AYNI LEVELDE DOLAŞMAKTAYIM. SEBEBİ İSE ÇT GÖREVİ BİTMEDEN KARAKÖYE GİREMEMEM. E.Ö SUNUCUSUNDA OYNAMAKTAYIM VE ARTIK ESKİ E.Ö SUNUCUSUNDAN ESER KALMAMIŞ. İNSANLAR VERİLEN SELAMA BİLE KARSILIK VERMİYOR. ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ GALİBA OYUNU TEKRARDAN BIRAKACAĞIM
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: 8 YIL SONRA DÖNDÜM- E.Ö ESKİ E.Ö DEĞİL

Mesaj gönderen ejedrogl »

Bırak dostum,oyunda sevgi ve saygıya dair hiçbir şey kalmadı artık. Kafanı bu oyun için yormana değmez inan,bırakmakla en güzel kararı verirsin.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Humanity yazdı: 25 Eki 2020 15:35 2012 YILINDA 19 YASINDAYKEN ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIGIM İÇİN OYUNU BIRAKMISTIM GECENLERDEDE NOSTALJİ BİR PAYLAŞIM YAPMIŞTIM. 1 HAFTA ÖNCE OYUNA TEKRAR BAŞLADIM VE BİR BÜYÜCÜ KARAKTER AÇTIM 51 SEVİYEYE KADAR GETİRDİM. FAKAT 2-3 GÜNDÜR AYNI LEVELDE DOLAŞMAKTAYIM. SEBEBİ İSE ÇT GÖREVİ BİTMEDEN KARAKÖYE GİREMEMEM. E.Ö SUNUCUSUNDA OYNAMAKTAYIM VE ARTIK ESKİ E.Ö SUNUCUSUNDAN ESER KALMAMIŞ. İNSANLAR VERİLEN SELAMA BİLE KARSILIK VERMİYOR. ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ GALİBA OYUNU TEKRARDAN BIRAKACAĞIM
Kardeşim bir Şifacı olarak elimden ne geliyorsa yardımcı olabilirim. Öncelikle sağlam bir lonca bulup katılmanı tavsiye ederim. +Plus paket alarak çok seri exp kazanabilirsin. Yola çıkmadan umudunu kesme.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Eminönü hiçbir zaman eski eminönü değildi zaten...
Resim

Anka
hercai
JillValentine
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Sağlam arkadaşlıkların bulunduğu bi loncan yoksa o iş zor dostum oyundaki nickin nedir bu arada?
Resim
mmtozgr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mmtozgr »

Eski bir EÖ oyuncusu olarak diyebilirm ki EÖ herzaman farklıydı bende yeraltı paketi gelene kadar eöde oynadım. Çok güzel bir ortamı vardı sunucunun sıcacık. Sanki kalabalık bir aile-arkadaş ortamı gibiydi ozamanlar eminönü. Rengarenkti her çeşit oyuncu vardı gerçek bir beyefendiden,yardımsever ablalara,mahir tüccarlardan, bankacıyı bile soyabilecek yetenekteki kurnaz oyunculara, madenle yatıp madenle kalkan çalışkan madencilere,oyuna sırf sohbet için giren kibar insanlara,eski handanda bütün gün kabadayıda ws atan klansızlara,her meseleden sunucu gerecek tartışmaları çıkarabilen laf cambazlarına, ankalı sapıkları, ınat kıranlı zehirci şifacıların kurduğu çeteyi,oyunun ilk oyuncusu freedyyi daha sayamayacağım yüzlercesini... O ortam o zamanda kaldı güzel bir hatıra olarakta bizde kaldı....
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

mmtozgr yazdı: 25 Eki 2020 21:40 Eski bir EÖ oyuncusu olarak diyebilirm ki EÖ herzaman farklıydı bende yeraltı paketi gelene kadar eöde oynadım. Çok güzel bir ortamı vardı sunucunun sıcacık. Sanki kalabalık bir aile-arkadaş ortamı gibiydi ozamanlar eminönü. Rengarenkti her çeşit oyuncu vardı gerçek bir beyefendiden,yardımsever ablalara,mahir tüccarlardan, bankacıyı bile soyabilecek yetenekteki kurnaz oyunculara, madenle yatıp madenle kalkan çalışkan madencilere,oyuna sırf sohbet için giren kibar insanlara,eski handanda bütün gün kabadayıda ws atan klansızlara,her meseleden sunucu gerecek tartışmaları çıkarabilen laf cambazlarına, ankalı sapıkları, ınat kıranlı zehirci şifacıların kurduğu çeteyi,oyunun ilk oyuncusu freedyyi daha sayamayacağım yüzlercesini... O ortam o zamanda kaldı güzel bir hatıra olarakta bizde kaldı....
Saydıkların duygulandırdı velakin eski oyuncular daha ölmedi. Belli başlı loncalar hala eski havayı estiriyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön