Büyücüme neler almalıyım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
KuRDaNKoLLaRR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Büyücüme neler almalıyım

Mesaj gönderen KuRDaNKoLLaRR »

Böyle bir konu açmış ve istediğim cevabı almıştım konu argo anlaşıldı ki amacım o değildi yetkili kişiler sildi.

Sizden istediğim klan savaşlarında ve görev yardımların da kullanılmak üzere baştan aşağıya bana uygun en iyi itenler hangisi ise ceketinden takısına pantolonundan tılsımlarına herşeyiyle ne giymem gerektiğini buraya yazarsanız ve yetkililer silmeden yetişip kaydede bilirsem ne mutlu bana..
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Büyücüme neler almalıyım

Mesaj gönderen Esadullah »

Savaş ve boss için fizik+savunma
Hayvanlar için Yıldırım+büyü kritik
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

yaratık kesimlerinde buz +direnç kırma alanı 3+ buz 1 bile kâfi+buz 1-3 + buz 3-3 ayrıca boss kesimlerinde de mavilerden meditasyon ve direnç kirma (MAVİ! )kullanabilirsiniz.
elektrik tek başına buzdan az etkili ama biri toplar keserim ÜSTÜMDE FERRO DİZMİSİM dediğin gün dk3+ y2--- medve dk ( MAVİ) kullanılabilir.
Boss kesiminde ben fiziğe karşıyım ki hiç fizikle girmedim almayanlar da almasınlar çokta umuurumda değil.
Diyorlar ki fizik seri vuruyor. Fizik aşamalı olarak yani zırhın kademeli olarak düşmesinden hasarı artıyor ve zaten maksimum hasarı slotlarda ve bosslarda yine buzdan fazla vuramiyor. Saniyede 1 fizik 5k+10k+15-20k ve biz defaligina 25-30 k (KONS VURUŞU BU )arası vuruyor. 6 saniyede verdiği hasar maksimum hasar 65 k hadi 75k olsun 😂
Buz ve elektrik yenileme süresi 3 saniye ama 3 saniyede buz+elektrik ile 2 vuruş yapıyorsun ve verdiğin hasar 40k+ ve 6 saniyede 80k vuruşun olur. Kons ile bir vuruşun daha eklenir bu da 110k eder. Boşa kesimlerinde full anu ve full Halley olan 2 büyücü sadece bu ikisi vuruş yapsın buz a hs atmazsan o boss hep buz büyücuye döner. Fizik istediği kadar seri vursun totalde verilen hasar elementin üstünde olmuyor.
Savaşlarda adalet yok o yüzden de bir önerim olmayacaktır.
Nasıl mı adalet yok.
Çık gir yaparak kutup açanlar...
Dost klaninda çakma karakter ile Tesla hayvan salanlar....
1 can ile kaldırıp tekrar öldürtenler...
F4 ile aranıza girip çember atanlar...
neyse herkesin fikrine karşı ortak bir izlenim alırsın.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Fizik ve buz hem savaş hem boss kesimi
Ensari ve karamuk kritkli taki tamamdır..
Boss kesimi sadece fizik

Arkdaşın yorumuna bakma sen herhalde 2200 fizik 20 krtikle denemiş

Full halley ensari altuncu 3257 + med1.3 med 2.3
65 krtikli bir fizik 150 k hasar verir bosslara .
50 k vuruyor tek başına zaten .. 1 konsda da verilen hasar ayrıca kritik yüksek olcağı için sürekli herkes fazla hasar vericek..

Elektrikte kombinasyon yapman lazım dk3 elek3 yıldrım 1.3 vs + hasarlar eşit olcağı için hs ayarlaması zor olucak..

En iyisi fizikdir meta budur yani elek olursan veya buz tek başına takılırsın ozaman boss grubuna almazlar senide ...
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Equalero yazdı: 24 Eki 2020 13:10 Fizik ve buz hem savaş hem boss kesimi
Ensari ve karamuk kritkli taki tamamdır..
Boss kesimi sadece fizik

Arkdaşın yorumuna bakma sen herhalde 2200 fizik 20 krtikle denemiş

Full halley ensari altuncu 3257 + med1.3 med 2.3
65 krtikli bir fizik 150 k hasar verir bosslara .
50 k vuruyor tek başına zaten .. 1 konsda da verilen hasar ayrıca kritik yüksek olcağı için sürekli herkes fazla hasar vericek..

Elektrikte kombinasyon yapman lazım dk3 elek3 yıldrım 1.3 vs + hasarlar eşit olcağı için hs ayarlaması zor olucak..

En iyisi fizikdir meta budur yani elek olursan veya buz tek başına takılırsın ozaman boss grubuna almazlar senide ...
Arkadaşa bakma derken gücendim biraz. Sonuç olarak şahsi fikrim. Herkesin fikrine herkes saygı duymalı.
Beyazkosk büyük büyücü kesimlerinde denk gelirseniz izleyebilirsiniz GBZ hakir için yer bulursam izlemenizi isterdim. Akşamları aktif oyuncuyum. Nick vermek istemiyorum forum nickinden seslenebilirsiniz. Destek isteyen arkadaşımız derler toplar kararını verir 😊
KuRDaNKoLLaRR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arkadaşlar ben fizik buz vs anlamıyorum bu tarz verilerin içinde de boğulmak istemiyorum sadece eğlenmek istiyorum. Yani sözün özü yazdığım gibi benim üstüme başıma ne dizmem gerektiğini itemlerin adıyla beraber yazarsanız işimi görecektir.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

KuRDaNKoLLaRR yazdı: 24 Eki 2020 14:33 Arkadaşlar ben fizik buz vs anlamıyorum bu tarz verilerin içinde de boğulmak istemiyorum sadece eğlenmek istiyorum. Yani sözün özü yazdığım gibi benim üstüme başıma ne dizmem gerektiğini itemlerin adıyla beraber yazarsanız işimi görecektir.
Dizebilirsen halley ve anu

Beyazkoskde bende var full halley ve anu üretim
Takı setleri ile bereber 10.000t 'den satarız kardeşim sana..
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Önceki konun benim bir harfi yanlış okumam yüzünden kaldırılmış olsa gerek. Kusura bakma
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
KuRDaNKoLLaRR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Plafect00 yazdı: 24 Eki 2020 15:12 Önceki konun benim bir harfi yanlış okumam yüzünden kaldırılmış olsa gerek. Kusura bakma
Sadece sen değil birçok kişi öyle anlamış olacak ki böyle sonuç verdi. Çok iyi niyetliyim heral de o anlamlara çekilebileceğini hesap edemedim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön