Merhaba iyi forumlar, bir rica da bulunmak üzere bu konuyu açtım...
Bana oyunumuzun tüm şarkılarını komple paket halinde elinde bulunduran var ise paylaşabilir mi ? oyunda kaç adet müzik bulunuyor inanın saymadım. Bir kanalda 51 başka bir kanalda ise 47 adet müzikten soundtrack gördüm ve aklım karıştı.
Bu arada bu isteğim yasal değilse konu kapatılabilir.
Oyun Müzikleri Hk.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Oyun Müzikleri Hk.
kedi
Re: Oyun Müzikleri Hk.
Merhaba,
Sanırım oyunda şu anda çalan tüm müzikler aslında bilgisayarınızda "(Kayıtlı olan disk):\(Kayıtlı olan klasör))\Istanbul Kiyamet Vakti\base\audio\music" yolunda mevcut. Şayet daha önce kullanılan ama sonra kaldırılan bir müzik dosyası varsa bilemiyorum.
Bu arada, bu klasördeki müzikler .ogg uzantılı fakat basit bir şekilde çevrimiçi olarak da dönüştürülebilir.
Ayrıca oyunda geçen müziklere ek olarak, müziklerimizin yapımını üstlenen Emre Yücelen'in YouTube kanalında bahsettiğim klasörde olmayan bir kaç eser daha bulunuyor. Onlara da göz atmanızı öneririm.
İyi forumlar.
Sanırım oyunda şu anda çalan tüm müzikler aslında bilgisayarınızda "(Kayıtlı olan disk):\(Kayıtlı olan klasör))\Istanbul Kiyamet Vakti\base\audio\music" yolunda mevcut. Şayet daha önce kullanılan ama sonra kaldırılan bir müzik dosyası varsa bilemiyorum.
Bu arada, bu klasördeki müzikler .ogg uzantılı fakat basit bir şekilde çevrimiçi olarak da dönüştürülebilir.
Ayrıca oyunda geçen müziklere ek olarak, müziklerimizin yapımını üstlenen Emre Yücelen'in YouTube kanalında bahsettiğim klasörde olmayan bir kaç eser daha bulunuyor. Onlara da göz atmanızı öneririm.
İyi forumlar.

2007-2009
Re: Oyun Müzikleri Hk.
Arkadaşın dediği gibi oyun dosyalarında bulunuyor ayrıca direk sağ tık özelliklerden .ogg kısmını .mp3 yaparsan dönüşür en azından bende dönüşüyor.Eğer ikv sende yoksa drive atılabilir ama buraya link paylaşmak yasal mıdır bilmiyorum.