Bir şeyler var...
Bir şeyler var...
İKV'nin facebook orijinal sayfasında güncel olarak devamlı paylaşımlar başlamış. Acaba yenilik, güncelleme mi gelicek? Yavaş yavaş insanların etkileşimleri arttırılmaya çalışılıyor.
Re: Bir şeyler var...
herkesin düşüncesi o yönde
Bence geç bile kalınmıştı. Olması gereken bir yenilik bu İKV açısından. Yeni bölge gelir mi gelmez mi bunun ile bağlantısı var mı tartışılır ama sosyal medyayı aktif kullanmaları gayet hoş.
Paylaşım yapsalar birşey
Yapmasalar birşey
Bi durun adamlar çalışıyor ve yapacaklar işler var. Sabr.
Yapmasalar birşey
Bi durun adamlar çalışıyor ve yapacaklar işler var. Sabr.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Karaköy tasarlanırken henüz açılmamış başka bir eklenti de tasarlanmış olabilir.Nitekim yeraltı çıktığında meran henüz yoktu ama kapı vardı bu tarzda bir yenilik bekleyebiliriz.Karaköyün çıkması üzerinden 2 sene geçti.Kim bilir ?
Belki takı veya gözlük üzerinde çalışmalar vardır?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Bizlere sadece bir umut ışığı göstermeleri yeterli olacaktır. İstanbul Kıyamet Vaktine tekrardan dönmek için herkes bir haber bekliyor
Ki benim kanaatim #Evdekal döneminde kesinlikle bu paketi birilerine istedikleri şekilde tasarlatıp önümüze sunacaklar. Yeni beklentim ise hikaye örgülü bir grup bölgesi 
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)