Akce

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Remzitekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Vatan Tek Bayrak

Akce

Mesaj gönderen Remzitekin »

Merhabalar arkadaslar play store hala akce veriyormu bi ara verdigi akceler kullanilmis cikiyordu ve yonericiler orali olmuyordu suan en sagalm perdigala ama mobil odemede perdigal 40 tl fark alirken play store sadce 8 tl tl gibi bi fark gozukuyor aceba play in akcesi onceki gibi saglammi veya hala bozukmu herkes perdigal a yonlendirmek icin yapilan bir tuzakmi ? Play dan akce ceken bi ulassin bana beyaz köşk asabi deli.
Adı Bende Saklı
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Row

Re: Akce

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

Merhaba;

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Playstoreden gönül rahatlığıyla akçe çekebilirsin. Benim sana önerim ''Perdigital'' platformunu kullanmandır. Tabi mobil ödeme farkını bilmiyorum fakat çektiğin her üründen bonus kazanıyorsun. Üstelik çok hızlı ve güvenilir akçe çekebilirsin. Mobil ödeme yerine; Havale-EFT, Kredi-Banka kartı yoluyla ödeme seçeneklerini kullanman senin için daha karlı olacaktır.

Keyifli Forumlar...

RowxVeNiCe - Sancak
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

perdigital nasıl kullanıyorsunuz. ben kaç defa kartımı denedim kabul etmedi.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

kargasa14 yazdı: 11 Eki 2020 19:13 perdigital nasıl kullanıyorsunuz. ben kaç defa kartımı denedim kabul etmedi.
Merhaba;

Öncelikle Perdigital'e giriş yapıyorsunuz. Daha sonra bakiye yükle kısmından ödeme seçeneklerini kullanarak bakiye yüklemeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla kartınızı kabul etmiyor. Bunun bir çok nedeni olabilir: Kartın içinde bakiye olduğunu ve kartınızın internet alışverişine açık olduğundan emin olmalısınız. Bunun için gerekli bankanın müşteri hizmetlerine bağlanarak bilgi alabilirsiniz. İnternet Alışverişlerine izin verdiğinizde sorun ortadan kalkacaktır. Sorunun hala devam etmesi halinde Destek ekibine veya perdigital sitesinden destek talep edebilirsiniz.

Keyifli forumlar...

RowxVeNiCe - Sancak
SonunaKadar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonuna Kadar

Mesaj gönderen SonunaKadar »

kargasa14 yazdı: 11 Eki 2020 19:13 perdigital nasıl kullanıyorsunuz. ben kaç defa kartımı denedim kabul etmedi.
playstoreden daha saglam site ve hızlı iletişim :)
kart işlemi basit aslında bilgilerini girip, telefona gelen kodu onayla ( kart hesabında tabi bakiyen varsa ) dırek akce gelıyor.
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Remzitekin yazdı: 11 Eki 2020 16:41 Merhabalar arkadaslar play store hala akce veriyormu bi ara verdigi akceler kullanilmis cikiyordu ve yonericiler orali olmuyordu suan en sagalm perdigala ama mobil odemede perdigal 40 tl fark alirken play store sadce 8 tl tl gibi bi fark gozukuyor aceba play in akcesi onceki gibi saglammi veya hala bozukmu herkes perdigal a yonlendirmek icin yapilan bir tuzakmi ? Play dan akce ceken bi ulassin bana beyaz köşk asabi deli.
Kardeşim ilk defa duydum böyle bir sorunu. Şahsen indirim olduğu ayda 2 tane 55 ve 2 tnlane ct kutu çekmiştim. Bir sorun yaşamadım şükür?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Pertigal üyeliği için T.C. kimlik numarası istemişti.
Bende ne kadar güvenli olsa bile kimlik numarasını almak ile neyi amaçladığını bilemediğim için üye olmadım.
Playstore için aldığım e-pinlerde geçersiz olanına denk gelmedim.
Ancak boş e-pin aldığım olmuştu. Yani hiç bir kod bulunmayan ürün satın almıştım ki 2-3 gün arasında düzelmişti.
İKV destek vermiyor bu konuda ve TTNET müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz diyor.
Ancak TTNET müşteri hizmetleri ise playstore deki e-pinler hakkında hiç bir bilgiye sahip değil. Hatta neden bahsettiğimizi bile bilmiyor.
Kısacası ne kadar paran var ise o kadar rezil olursun diyor.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Çok iyi hatırlıyorum,play storedan 5500 akçe aldım,ödemeyi aldılar ama e-pin gelmedi,başımdan terler aktı. Arıyorum açan yok,tam 3 gün sonra ürünlerime baktığım da ürün gelmişti. Ama fena sövmüştüm😂😂😂.
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

YigidoSivasli yazdı: 15 Eki 2020 11:40 Pertigal üyeliği için T.C. kimlik numarası istemişti.
Bende ne kadar güvenli olsa bile kimlik numarasını almak ile neyi amaçladığını bilemediğim için üye olmadım.
Ancak boş e-pin aldığım olmuştu. Yani hiç bir kod bulunmayan ürün satın almıştım ki 2-3 gün arasında düzelmişti.
İKV destek vermiyor bu konuda ve TTNET müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz diyor.
Ancak TTNET müşteri hizmetleri ise playstore deki e-pinler hakkında hiç bir bilgiye sahip değil. Hatta neden bahsettiğimizi bile bilmiyor.
Merhaba;

Perdigital şuan oyun camiasında yüzlerce oyunda yetkili satıcıdır. Üstelik her alışverişten de bonus kazanıyorsunuz. Şüpheci yaklaşmanızı anlayışla karşılanabilir fakat kişisel verilerinizin korunduğundan ve güvenli alışveriş yapacağınızdan şüpheniz olmasın.

Keyifli Forumlar dilerim...

RowxVeNiCe - Sancak
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

VeniceSANCAK yazdı: 15 Eki 2020 12:46
YigidoSivasli yazdı: 15 Eki 2020 11:40 Pertigal üyeliği için T.C. kimlik numarası istemişti.
Merhaba;

Perdigital şuan oyun camiasında yüzlerce oyunda yetkili satıcıdır. Üstelik her alışverişten de bonus kazanıyorsunuz. Şüpheci yaklaşmanızı anlayışla karşılanabilir fakat kişisel verilerinizin korunduğundan ve güvenli alışveriş yapacağınızdan şüpheniz olmasın.

Keyifli Forumlar dilerim...

RowxVeNiCe - Sancak
-Reklam değildir-
Facebook bile kişisel verilerimizi sızdırmış iken nasıl pertigal e güvenilir? Zaten konu dışına çıkıyoruz. Ama kimseye de pertigal i tavsiye etmem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön