Arkadaşlar iyi forumlar hepinize oynayanlara bol bol depolar
Sorum şu;
Domuz nereden geldi ? Ve tam olarak nedir, fareadam,taskanat gibi bir takım deneylerin sonucumu yoksa ayrı bir türmü ? Bayağı aradım ama bu sorunun cevabına ulaşamadım bilen varmıdır aranızda ?
cr0waz yazdı: ↑09 Eki 2020 22:50
Sorum şu;
Domuz nereden geldi ? Ve tam olarak nedir, fareadam,taskanat gibi bir takım deneylerin sonucumu yoksa ayrı bir türmü ? Bayağı aradım ama bu sorunun cevabına ulaşamadım bilen varmıdır aranızda ?
Sevgiler..
Zuvay arkadaşımız bu hikayeyi tam anlamıyla açıklık getirecektir. Biraz bekleyelim görmesini Oyunun hikayesine tam anlamıyla hakim bir arkadaşımız.
Herkesin bildiği gibi yeraltıyla tanışıyoruz kendisiyle. Geçmişi yok ama belli ki karışık. Bir ırka yada soya da mensup değil. Belki celp büyüsüyle domuz ve insan karışımı yapılmış biri olabilir.
Retaliation yazdı: ↑13 Eki 2020 14:03
Herkesin bildiği gibi yeraltıyla tanışıyoruz kendisiyle. Geçmişi yok ama belli ki karışık. Bir ırka yada soya da mensup değil. Belki celp büyüsüyle domuz ve insan karışımı yapılmış biri olabilir.
Retaliation yazdı: ↑13 Eki 2020 14:03
Hikayenin bu saatten sonra devam edip etmeyeceği belli değil fakat Domuz’dan bi Kissles, Kuklacı bağlantısı bekliyorum. Selami Kelaynak bağlantısı bile çıkabilir.
cr0waz yazdı: ↑09 Eki 2020 22:50
Sorum şu;
Sevgiler..
Domuzu Karaköyde Fehimin arkasındaki tabloda görüyoruz. Ölmemeleri için zihin aktarımı kullanıyorlar ve zihinlerini bir fareye aktarıyorlar. Kendileri yaşlanmak yerine fareler yaşlanıyor. Yüce Komiserin orada da deney tüplerinden anlıyoruz bu durumu.
Yükseliş Cemiyetine tamamen karşı olan bir ekip. Tabloda bir kadının daha fotoğrafı gözüksede malesef kim olduğu henüz belirsiz. Yani aslına bakarsan Domuz'un kesinlikle birisi için çalıştığını söyleyebiliriz. Ama kim olduğıu muamma