Peki ya forum...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Peki ya forum...

Mesaj gönderen BayTerapi »

Selam iyi forumlar,

Benim birkaç haftadır kafamda bir düşünce var ve bunu foruma döküp, sizlerin de görüşlerini almak istiyorum.
(Umarım Silinmez)

Her oyun miladını doldurduktan sonra kapanır bunu biliyoruz... peki ya forum sayfaları ? bu oyuna gönül vermiş bir sürü insan var ve gerçekten o bağ çok sıkı bir şekilde zerre yara almadan güçlü bir şekilde devam ediyor. Aslında soru kısa ama ben sanırım göz doldursun diye uzatıyorum, direkt sormak saçma olur diyerekten.

Bu oyun kapandığın da, forum açık kalmaya devam edecek mi ? edebilir mi ? edilse güzel olmaz mı ? bu konu hakkın da gerçekten fikrim yok, RPG kategorisinde bu oyundan başka bir oyun oynamadım diyebilirim.

Kısacası oyun kapanır, ama forum akmaya devam edebilir mi ? İKV için gönül vermiş bir çok insan burada sohbet etmeye devam edebilecek mi. İyi geceler, iyi forumlar.
kedi
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Peki ya forum...

Mesaj gönderen ejedrogl »

Bence zor,hadi açık kaldı diyelim,forumla kim ilgilenecek? Hadi şu an ki forum yöneticileri görevlerine devam etti diyelim,onları kim denetliyecek,vaktini ayırıp Nerull forum adminliği yapacak mı? Dediğim gibi,oyun kapanırsa,forum da yüksek ihtimalle kapanır.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Oyun kapandigi zaman forum direk kapanir zaten cogu zaman sunucular kapandigi zaman forumda kapanabiliyor .
Yani kimsenin umrumda olmaz forum oyunun para getirisi var ttnet amca acik tutuyor ya forum ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Oyunun kapanma konusu kısaca iki kelime ile veya bazı bahaneler uydurularak kapanış duyurusu yapılıyor genelde. Aradan 1-2 gün sonra tüm forum ve portal siteler kapanıyor. Geriye hatıralar kalıyor!

Umarım İKV kapanmaz ve yeni gelişmeler olur. Örnek: Knight, Metin2 vb.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Hayırlısı olsun, temennimiz kapanmaması doğrultusunda.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Maksimum bir ay falan daha forum açık kalabilir ama ötesi zor. Keşke ikvonline gibi alternatifler hiç kapanmasaydı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
IKVFan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IKVFan »

Merhaba BayTerapi :blush:

Yönetim kadrosundan oyuncusuna kadar çoğu kişinin az çok verdiği değer,kıymet ve emekler neticesinde buralara kadar gelebilmiş bir oyunun daha doğrusu bir değerin, kolay kolay silinebileceğini düşünmüyorum zira senelerini doldurmuş, kuvvetle muhtemel son güncellemesini almış, birçok hata,sorun içeren ancak her olana bitene rağmen seneler sonra bile insanın aklına takılıp bir bakayım ne olmuş dedirten İstanbul Kıyamet Vakti oyunu,değeri; mevcut koşullarda kapansa bile, oyuncuların birşekilde iletişimini devam ettirmesi bizce süpriz olmaz.

Biz ve bizim gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyuncu sayfaları,youtube kanalları, blog yazarları elbette istemesekte muhtemel bir kapanma durumunda gerek forum, gerekse alternatif diğer platformlar gibi bir ihtiyaç şekillendiğinde doğrudan veya dolaylı olarak gerekenin yapılmasında kayıtsız kalmayacağı öngörüsündeyim zira ben de birkaç gün bile bakmadığımda bir eksiklik hissettiğim bu güzel platformun yokluğunu elbette istemem.

Gönül ister ki, sitem içeren sözlerinizle birlikte gelen naif talebinizin karşılığı yönetim tarafından yüreklere su serpebilecek bir cevap ile karşılık bulmasıdır ancak diğer oyuncu arkadaşlarımızında belirttiği gibi,muhtemelen süreç diğer kapanan oyunlarda ki gibi gerçekleşecektir.

Uzunca zaman önce, Tolga'nın da bahsettiği gibi alternatif forum denemeleri olmuş ancak ne yazık ki devamı gelememiştir.Şimdi böyle birşey yapılabilir mi, yapılırsa ne kadar doğru olur, yeterli ilgiyi görebilir mi, bilemiyoruz ki şuan için mevcut forum varken zor fakat yinelemek gerekirse ilerleyen zamanlarda bu yönde veya başka bir şekilde alternatif çözümler üretilebilir ancak unutulmamalıdır ki, hiçbirşeyin eskinin yerini alamaması gerçeği de var. :upside_down:

Keyifli Forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti Fan Sayfası

• Oyunumuz İle İlgili Haberler,Anketler.
  • Oyun İçi ve Dışı Sizlerden Gelenler.
  • Günün Sorusu vb. Etkinlikler.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Plafect00 yazdı: 22 Eyl 2020 01:53
LaZpApAz yazdı: 22 Eyl 2020 00:54 oyun kapanıyor mu hayırdır ?
Son 7 yıldır kapanıyor
Abi Teşkilat'tan maliyeciler geldiler Fazıl'ı soruyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

aynı isimde konuda bi konu vardı kaldırıldıydı o :D
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Retaliation yazdı: 30 Eyl 2020 15:52
Plafect00 yazdı: 22 Eyl 2020 01:53
LaZpApAz yazdı: 22 Eyl 2020 00:54 oyun kapanıyor mu hayırdır ?
Son 7 yıldır kapanıyor
Abi Teşkilat'tan maliyeciler geldiler Fazıl'ı soruyorlar.
Aman aman yok de. Öldü de.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön