(Cihadxraphael) değmezmiş be kardeşim..!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

(Cihadxraphael) değmezmiş be kardeşim..!

Mesaj gönderen ziyaovic »

2 gün önce bütün bana ait olan hesabımdaki 3 karkatermi sildin demistim şifremi bi sen bi bn birde Allah biliyordu .. O aksam chara maden cekmeye girmistim 12 civarı ne hikmetse char gitmis snn charına girmeyi denedm şifreni değiştirmissin . foruma . facebook tan msj attım bn yapmadım dedin snn yaptıgına ihtimal vermiyordum ama bu sessizligin bir yere çekilip izlemen snn yaptıgın adına büyük bir itiraf her türlü belli oluyor bu .. RecepLe beraber bi tuzak kurdunuz. 2 nizide kardeşim gibi sever sayardım zaten bu oyunda dostluk kardeşlik ölmüs sizin gibi insanlar sayesinde Recepin RoA dan hırsızlık la atıldıgından kulama bi duyuru gelmisti bn sana bnm şifremi sn den baska kmse bilmicek demistim oLan oLdu saglık olsun para maden item bnm icin bos sizin gibi insanları kardeşim yerine koydugum icin üzülüyorum .. saygınlıgınızı dostlarınızı 2 kurusluk 1 ecel getiren icin yerler altına aldınız kendinizi hırsız yerine koydunuz bu bnm sorunum değil siniz sorununuz.. hersey acık bn yoluma devam ediyorum nuutmayın bu oyunda para item cok basit bulunuyor ;) sz ne kadarda çerme takıp düşürsenizde bn o hırsla ayaga kalkıp sizin üstünüze dogru emin adımlarla kosucagım bundan hic süpheniz olmasın .. Ecel getiren şu anlık üretemedk ama caldıgınız madenlerle sz üretirsiniz . Reel yatındada oyundada bir yerden cıkar hersey karsılıklıdır bunu herkez biliyor ;) size üzülüyorum bn charım gitmis cok basıma geldi ama kısa zamanda kendimi toparlarım arkamda sagolsun loncam beni seven dostlarım var bunlar beni oyuna baglamada yetiyor onlar icin oyundayım . bunu szden kmse beklemzdi ama acık acık sznde 2 kurusluk item lik adam oldugunuz ortada .. iyi forumlar ...
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: (Cihadxraphael) değmezmiş be kardeşim..!

Mesaj gönderen sokan28 »

Ziya öncelikle geçmiş olsun diliyorum.Ama bizler 29 zamanından beri dost kazığı yemeye alışkınız ve senin bunlardan bir ders çıkarman lazımdı.Bu oyunda baban gelip senden şifre istese vermeyeceksin =)Ne demişler bu hayatta en çok babama güvendim oda anamı ... :) Neyse tekrardan geçmiş olsun diliyorum umarım bidaha bu hataya düşmezsin...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bn charım silindi madenlerim herseyim gitti diye üzülmüyorum ;) böle kisilerin bu hale düşmesine üzülüyorum onlar adına 2 side saygın sevilen kişilerdi 1 ecel icin kardeşim dedigine kazık atıyorsa kac kurusluk adam oldukları belli bnde atardım o kazıgı ona elimde şifresi vardı ama km yaparki 2 kurusluk maden icin anca böle insanlar yapar ... oLan oLdu Receple , Muhammedin gerçek yüzleri belli oldu ..

Kullanıcı avatarı
mamatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mamatfb »

Geçmiş oLsun kardeşm bu oyunda babana bile güvenmıceksın..İyi forumlar

Manyakxecel
Thexzrail
Thexecel
Manyakx Manyakxecel' i siLdım Şimdiki ÇaRım Ixserserixl
Kullanıcı avatarı
serseriiikral
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen serseriiikral »

kardeş ne demek gerekir bu durumda bilemem ama çok geçmiş olsun onlar için artık insanlık ölmüş dünyanın çivisi çıkmış para item insanın gözünü kör ediyor yinede geçmiş olsun
Beterin Beteri Vardır.!İyilik Et Sana Kardır Bütün Dünya Senin Olsa Unutma Yine Yerin Mezardır:! ;)
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

Para insanın gözunu kör ediyor kardeşim,1-2 maden için millet arkadaşlığını bile satabiliyormuş o recep çok afedersınız piçi ama şifremi tek o biliyordu o,ALLAH,BEN biliyordum kadım hıdra görevını yaptım dıger gun kadım hıdra pençesi gitmiş..
Diğer gün'de baktım ki yücelen setim gitmiş
Konustum ama inkar etti
Sen adam değilsin tamam mı recep piçi
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

Neyse kardeşim tekrardan geçmiş olsun.
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kimbirlik »

Geçmiş olsun dostum.O şerefsizide loncadan attık zaten loncaya almıyacakdım onu... Ferhat ben onun kefiliyim güvenilir insan diyerek loncaya aldırdı. Bana şimdik tam olarak nelerı caldıgını söylermisin Ferhat(Zalimkader,bycan) ile halletmeye çalışacağım.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sahxesad »

Ziya sen Kimseyi Takma Bence Bunu yapanLaR daha çocukmuş be kaRdeşim.Sen yeniden açaRsın YaRdımı esiRgemeyiz...OnLaR bu DÜnya da değiL diğeR dünyada nasıL hak veRecekLeR biLmiyoRum.Hiç mi ALLAH koRkusu yoktu.Sakın demeyin oyunLa Hakkın ne aLakası vaR.BiR Hususta bunu yapan kaRdeşimiz gözLeRini vücudunu yoRup hakkı ne ise o kadaRını yapıyoR.Ve sen geLip ondan hıRsızLık edip aLıyoRsun...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bu oyunda kmse onlara yapmaz diyordu iste olan oldu 2 mz biliyorduk aksam girdim yok charlar :oops: nese olan oldu tekrar bi sayfa actım o sayfayı yazıyorum iyi forumlar..

“Genel Sohbet” sayfasına dön