Arkadaşlar yönetici arkadşalarımız tılsım piyasalarını bilmiyorlar bi öğretebilirmiyiz bu konuda
çağrı 3 satışı yaptım 150T den maden almak üzere üretim yapcaktım bonolarımı silmişler üstelik yaptıgım kişi çok sağlam bir kişidir kopya falan filan alakası yoktur oda m2 3 m3 v.s satışı yaparak topladı parayı
arkadaşlar çağrı 3 için 150T bono fiyatı idealmıdır yoksa ben çok pahalıya satmışım arkadaşımla anlaşıp satmışız ve o bonolar kopyamıdır sizce
çağrı 3 200T veren var ya siz piyasa bilmiyorsunuzda bizim o kadar emeklerimiz bonolarımızı neye dayanarak siliyorsunuz arkadaş
madem ki o kadar bono çok fazla bonoyu kaldırın o halde
hiçkimsenin bonosu silinmezken bizimki siliniyor
bu konuyu zaten silersin diye düşünüyorum işinize gelmeyeni siliyorsunuz ahievran
PİYASA
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
Re: PİYASA
destek ekibi bana oyun hatası başlıgı altında yazıyorum iademiz yoktur diyor şaka gibi 
Alışveriş sonucu kayıpların iade edilmesi gerek bence çünkü adam emekle tılsım almış ve ihtiyacı olduğu için satmış şu an bedavaya çalışmış oldu.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Ucuza satmışsın şahsen kanatma III 'e 400T çekiyorum. Kanatma I 30T'den satılıyor eminönü sunucusunda.prohibitonLOVE yazdı: ↑23 Ağu 2020 13:27 Arkadaşlar yönetici arkadşalarımız tılsım piyasalarını bilmiyorlar bi öğretebilirmiyiz bu konuda
çağrı 3 satışı yaptım 150T den maden almak üzere üretim yapcaktım bonolarımı silmişler üstelik yaptıgım kişi çok sağlam bir kişidir kopya falan filan alakası yoktur oda m2 3 m3 v.s satışı yaparak topladı parayı
arkadaşlar çağrı 3 için 150T bono fiyatı idealmıdır yoksa ben çok pahalıya satmışım arkadaşımla anlaşıp satmışız ve o bonolar kopyamıdır sizce
çağrı 3 200T veren var ya siz piyasa bilmiyorsunuzda bizim o kadar emeklerimiz bonolarımızı neye dayanarak siliyorsunuz arkadaş
madem ki o kadar bono çok fazla bonoyu kaldırın o halde
hiçkimsenin bonosu silinmezken bizimki siliniyor
bu konuyu zaten silersin diye düşünüyorum işinize gelmeyeni siliyorsunuz ahievran
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Sen o bonolar nerden geldi sanıyorsun napmis adam tek tek tek kasip bozudrmus mu sonuç ta oda kopya sunucuda % 80 belki 90 kopya herşey kopya ac gözlülük yapip nakit yerine tilsim takasına girsen hiç bisey olmazdi hadi geçmiş olsun kardeşim kimse geri veremez paranı
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Yüce rabbim yakınlarında, etrafında nefes alan tüm mahlukatlara sabır ihsan eylesin, yar ve yardımcıları olsun.Equalero yazdı: ↑23 Ağu 2020 17:13 Sen o bonolar nerden geldi sanıyorsun napmis adam tek tek tek kasip bozudrmus mu sonuç ta oda kopya sunucuda % 80 belki 90 kopya herşey kopya ac gözlülük yapip nakit yerine tilsim takasına girsen hiç bisey olmazdi hadi geçmiş olsun kardeşim kimse geri veremez paranı
Karaköy
Ultron
Megatron
prohibitonLOVE yazdı:
olm adamı niye linç ediyosunuz lan? farkında mısınız bilmiyorum da oyunda bono alabileceğiniz tek yer agop, ondan da nakit karşılığında alabiliyorsunuz. yani sunucuda ne kadar çok nakit para kasılıyorsa (yaratık kesip işporta yapılıyorsa) o kadar çok bono olabilir. siz tüm gün yaratık keserek ne kadar para kasabileceğinizi sanıyosunuz? tüm gün oynarsanız belki 10-12m(hadi siz çok oynadınız 20m olsun). bu da 1-2 10m'lik bono eder. sunucuda kaç kişi oturup para kasıyor? karaköydeki tüm slotları sürekli birileri kesiyor olsa bile -ki karaköydeki slot sayıları baya düşük- o paralar bu kadar hızlı kazanılmaz. yani şu yaptığınız ütopik alışverişlerin parası da nakit kasarak karşılanamaz.melihbey yazdı:
uzun lafın kısası üstteki dayı haklı, artık paranın kıymetsiz olduğunu, alışverişleri takasla yapmak gerektiğini anlamış olmak lazım.
tabi sizi suçlamıyorum şimdi, bu olanların tek sorumlusu ilgisiz ikv yönetimidir. çok da takılmayın
Piyasa kafam gibi o biçim valla.
Piyasasının özeti : Ticarette para kullanmayı bıraktım.
150 t yani 15000 adet 10 m lik teşkilat bonosu uff paraya bak cüzdanda taşıyabilecek max kapasite tam 1 t bile değilken oyun npclerinde satılan en pahalı ürünler 900 m olduğu bir oyunda bir oyuncunun 15000 adet bono olması ve bu arkadaşın sağlam bir oyuncu olması onun kopya yapmamış olması o bonoların kopya olduğu gerçeğini değiştirmez oyundaki tılsımların bonoların materyallerin takı hariç(belki takı bile kopyalanmıştır arkadaşlar darphane gibi) kopya olmadığının iddaa edecek hiç bir oyuncu yoktur keşke benim hesabımdakiler dahil bütün bonoların ve materyallerin hatta iksirler dahil silinse oyunda bir amacımız olur önceden makine atmak için saatlerce maden dolaşırdık çöp toplar satardık şimdi boss kesimi hariç torba açan oyuncu kalmadı işportacı açprohibitonLOVE yazdı: ↑23 Ağu 2020 13:27