Oyunu Bırakmıyorum !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Oyunu Bırakmıyorum !

Mesaj gönderen Tydixx »

Yav nedir bu oyunu bırakma isteğiniz anlamadım ki ben , yok demişsiniz fazla oynuyorum bırakmam lazım , karakterlerimi silecem vesaire.Nefis denilen bir şey vardır , bu sizin hakim olacağınız bir şey başkasının değil.Eğer nefsiniz başkasının elindeyse kendinize yenik düşersiniz.Zamanında bende çok bıraktım ama , oyun değilde ortam özleniyor be.Türk oyunu sonuçta , diğer oyunlar bende bu kadar bağlılık yaratmaz.Ama kendinize hakim olmanız gerek , oyun sizi değil siz oyunu kontrol edin.Size ezik mi diyorlar ? Sallayın gitsin. İtler mi kesiyor ? Gül , geç.İlle küfredecem diyorsan not defteri aç küfret.Bu bile nefsini kontroldür.Siz onun hakimiyeti altına girdiyseniz kurtulmanız zor olur , ancak bu sizin beyniniz içindeki bir savaş ve unutmayın ki savaşın hakimi beyindir.
Beyninizi aşağılayabilirsiniz , ama sadece kendi içinizdeki bir savaştır bu.Biz müdahale edemeyiz ama yardım edebiliriz.Söylemek istediğim şu ki bir kaç sudan sebep yüzünden oyunu bırakmaya hiç gerek yok.Zevkinize bakın.Zevkinize engel olanlar varsa gülün geçin.Bu hayat değil oyundur sonuçta.Oyunu hayat gibi görmeye başlarsanız beyniniz de bu yalana kanar.
Bazı şeylere hakim olmanız gerektir , siz bunlara inadına güç verirseniz onlar sizi ezmeye çalışır , ama hakim olduğunuz taktirde , yani dizginler sizin elinizdeyken olabildiğince atı sürmelisiniz.

Tydixx
Bozkurtydixx

Dip not : bende zamanında böyle şeyler yüzünden bırakmayı düşündüm amma , zevkiniz için yapılmış bir şeyi bırakmak asıl sizin zevkinizi yok eder.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Oyunu Bırakmıyorum !

Mesaj gönderen serserixmustafa »

bizim oyuncular bu oyunu cidiye alıyor şunu kafasına sokmuyorlar bu oyunda kral olasada relde bir etkisi olmicak ezik olsada relde bir etkisi olmicak bu oyunu eğlence diye oynanır eyer bunu anlasalar inan küfür çar çalma denen birşey olmaz kimsede oyunu bırakmaz ben bizim mahlede okadar kişi gördümki oynayan resmen bu oyun için birbirlerini öldürecekler koskoca adam olmuşlar ama akıl yaşları 3 artık şunu anlayın lütfen bu bir oyunnn kral olsanızda rell bir etkisi olmaz oynasanızda oynamasanızda kaybediceğiniz bişe olmaz ezik desinler takmayın sunucunun en eziğiyim
hırsız desinler takmayın sunucunun en büyük hırsızıyım ben siz hırsızlık yapmayın yeterki küfür etsinler yasaklayın
şunu unutmayın bu bir oyun oynasanızda bişe kaybetmiceksiniz oynamasanızda bunu kafasına herkes soksun bir oyun için değermi insanlarla aranız bozulmasına ben bunu yalan yok kendi reldeki kankama bile anlatamıyorum ama işlah bu yazıyı okurda anlar beni ama abime anlata bildim ya k.p açları sunucunun en yüksek k.p sizde olsa ne olucak rele bir etkisi olucakmı insan gibi oynasanız size kimse aç demese #@!? demese olmazmı ulan oyun bu oyun anlayınnn değmez birbirinizi kesmeye değmez birbirinize sövmeye hele o anelere sövenler onların ne suçu var ya bir gün ikv oynamayın çıkın gezin arkadaşlarınızı ziyaret edin bakın birşey kaybedicekmisiniz oyun için değmez kavagaya insan gibi kardeşlik varken neden düşman oluyoruz biz insanlara ALLAH neden dil vermiş birbirimizle konuşup anlaşalım diye hayvanların dili olmadığından biribirilerine saldırıyorlar biz insanız hayvanlar kavga eder.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen serserixmustafa »

KARDEŞ kusura bakma senin yazını okumadan cevap verdim :( :(
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
tekfur08
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tekfur08 »

Bak kardeşim güzel yazı yazmışsın demiyeceğim.Çünkü senin yazdığın yazı insanların vakitlerini boşuna harcamalarına fırsat verir.Nefsini kontrol diyorsun nefsini oyun oynayarak belki bi nebze korursun.Bu koruyacağın konuları yazmıyayım ancak sen bu oyunu oynadığın vakitlerde daha hayırlı bir iş yapsan sence daha iyi olmaz mı?Zevki yaşayın diyorsun ancak sen şunu biliyormusun burda yaşadığın bol zevkler sana ilerde nasıl pahalıya patlayacak.
Saygılarımla...

Bir DOST!!!
Kullanıcı avatarı
lordcrayz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen lordcrayz »

Tydixx arkandayım kardeşim....
Resim

ByManyaq
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Pıh pıh pıh pıh.Kendi nickini söyle ilk önce.Ben istediğim zaman oyuna alt f4 çekebilecek nefise sahibim , eleştirdiğine göre nefsine hakim olamayan sensin , ben değil.
Oyuna ara da veririm , onu da yaparım bunu da yaparım.Afedersin de oyun dışında ne yaptığımı biliyormusun sanki ? Böyle tipleri biliyorum Allaha şükür çok tecrübem oldu , boş zamanını sonuna kadar ikv başında geçiren tipler.Ben ne yaparım boş zamanıımda ? Biliyor musun ? Hayır o zaman konuşmayacaksın boş boş.Sık sık kitap okuduğumu , Kuran okuduğumu(yeni başladım sonu gelecek Allah nasip ederse)biliyor musun ? Gelmiş burda laf yaparsın.Dediğim gibi nickini söyle ona göre cevap vereceğim .Oyunu kontrol edip etmemeleri kendi sorunları , yazının tamamını okusaydın onların beyninde bir savaş olduğunu ve bizim müdahale edemeyeceğimizi yeterince anlardın.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
JoKeRxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen JoKeRxxx »

Tydixx nbr Lan :lol: bende döndüm sayıLır. GeLince seni buLacam :lol:

Not KaosteamxLyder iLe we Forumdakı dıqer hesapLar bana ait değiLdir.!
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker

KaoteamxLyder we forumdakı diğer Joker hesapLarıyLa aLakam yoktur dikkat!
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Konuyla alakasız mesaj atma arkadaşım ! Şurda 40 yılda bir felsefe yaptık efendi ol adam ol sadasdsadas
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tydixx »

Neyse siz ikv oynamaya devam edin , ben prototype le gta 4 episodes liberty city oynayayım çatlayında patlayın :D :D
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Kullanıcı avatarı
JoKeRxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen JoKeRxxx »

Tydixx yazdı:Konuyla alakasız mesaj atma arkadaşım ! Şurda 40 yılda bir felsefe yaptık efendi ol adam ol sadasdsadas
BaşLatma Lan konundan ezük insan asdasdasdsa :lol: :lol:
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker

KaoteamxLyder we forumdakı diğer Joker hesapLarıyLa aLakam yoktur dikkat!

“Genel Sohbet” sayfasına dön