Meteorit Madenlerinin Kaldırılması Hakkında
Meteorit Madenlerinin Kaldırılması Hakkında
Şimdi sevgili ikv ilgiisi.Gerçi iletişim formundan bin tane mesaj gönderip bir cevap alamayan biri olarak size ikv ilgisizi demem gerek ama saygılıyım bakın ilgili diyorum.Her neyse şimdi oyunda artırıcı satıyorsunuz ben sürekl imaden çeken ve artırıcı alan çift artırıcı lonca ve şahsi artırıcı ile maden çeken biriyim.METEORİT denen madenlerden bildiğiniz üzere martian akondrit yada kondrit madeni saf olarak düşer.Ve aynı zamanda bu madenler gerç para ile 3 ve 4 tl ile tarafınızdan satılır.Ben bir iki aydır bu madeni çift artırıcı ile çekmeme rağmen bir adet bile düşüremediğim için yazıyorum.Bu benim az yıkanmamdan kaynaklı değildir diye düşünüyorum.Sizin bu madenin çıkma şansını sıfıra indirmenizle alakalı.Tamam diğer madenlere göre her zaman daha zor düşen bir madendi ama hiç bir kurum kullanıcısını bu kadar enayi yerine koymaz.MAden düşme şansı yok çektirmeyin bu madenleri ve oyundan silin.Size ne desem boş ya sileceğiniz şey anca bu mesaj olur.Siz kimden bulacağınızı biliyosunuz bu hakların karşılığını.SAYGILAR..
Re: Meteorit Madenlerinin Kaldırılması Hakkında
Merhaba Gumgumu
Maden kaynaklarından, saf ve nadir maden kazanımı tamamen şans sistemi üzerine kuruludur. İKV Dükkan'larından alacağınız şans artırıcılar, sizlerin bu şans oranlarının artışlarında büyük katkı sağlayacaktır. Ama şans bu. En ufak bir olmama ihtimali bile olsa o denk geldiği sürece yine saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz. Ne kadar fazla maden kaynağı tüketirseniz, değerli maden kazanma şansınız o kadar artmış olucaktır.
Daha fazla bilgiyi Şans Arttırıcı Test Sonuçları adlı konu içeriğimizi inceleyerek bilmediğiniz bilgileri öğrenmiş olursunuz.
Bol şans dilerim.
Maden kaynaklarından, saf ve nadir maden kazanımı tamamen şans sistemi üzerine kuruludur. İKV Dükkan'larından alacağınız şans artırıcılar, sizlerin bu şans oranlarının artışlarında büyük katkı sağlayacaktır. Ama şans bu. En ufak bir olmama ihtimali bile olsa o denk geldiği sürece yine saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz. Ne kadar fazla maden kaynağı tüketirseniz, değerli maden kazanma şansınız o kadar artmış olucaktır.
Daha fazla bilgiyi Şans Arttırıcı Test Sonuçları adlı konu içeriğimizi inceleyerek bilmediğiniz bilgileri öğrenmiş olursunuz.
Bol şans dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!