Cümleten selamlar. Son zamanlarda karaköyde maden çekmeye başladım ama tam anlamıyla verim alabildiğim bi rota çizemedim. Değerli Parlementxx'in yaptığı maden haritasında ise eksik madenler var maden rotasını paylaşabilecek birisi var mı?
Şimdiden teşekkürler Herkese iyi oyunlar.
KARAKÖY MADENLERİ HK
-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Re: KARAKÖY MADENLERİ HK
Merhaba,
6 çeşit madenin her birinden 12 adet öbek haritanın farklı yerlerinde yer almaktadır. Ancak madenler her yenilendiğinde madenin yeri sabit kalmadığı için sabah güncellemesinden ileri saatlerde bu haritada ufak çaplı, yani ihmal edilebilecek derecede küçük değişimler meydana gelebilir. Madenlerin kabaca yani sabah güncellemesiyle birlikte spawn oldukları yerler haritadaki gibidir. Meteorit ve Lale Yaprağı gibi maden öbeklerine bu haritada yer vemedim. Çünkü haritada çok fazla daralmaya yol açacağını ve bunun halihazırda olan karışlığı arttıracağını düşündüm. Çok dikkat etmeye çalıştım umarım bir hata olmamıştır.
BÜTÜN MADENCİLERE BOL ŞANS.

6 çeşit madenin her birinden 12 adet öbek haritanın farklı yerlerinde yer almaktadır. Ancak madenler her yenilendiğinde madenin yeri sabit kalmadığı için sabah güncellemesinden ileri saatlerde bu haritada ufak çaplı, yani ihmal edilebilecek derecede küçük değişimler meydana gelebilir. Madenlerin kabaca yani sabah güncellemesiyle birlikte spawn oldukları yerler haritadaki gibidir. Meteorit ve Lale Yaprağı gibi maden öbeklerine bu haritada yer vemedim. Çünkü haritada çok fazla daralmaya yol açacağını ve bunun halihazırda olan karışlığı arttıracağını düşündüm. Çok dikkat etmeye çalıştım umarım bir hata olmamıştır.
BÜTÜN MADENCİLERE BOL ŞANS.

-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Re: KARAKÖY MADENLERİ HK
Emeğin ve düşüncen için çok teşekkür ederim. Bu gün 3 saat maden çektim, karaköyde maden çekmek gerçekten zor heleki bazı madenlerin yerleri sanki çekilmesin dercesine ayarlanmış. Henüz verimli bir rota çizemedim. Yani tüm bölgeyi zorlanmadan çekebileceğim bir yoldan bahsediyorum. Madenlerin yerlerinden ziyade geçLargesse yazdı: ↑10 Ağu 2020 08:15 Merhaba,
6 çeşit madenin her birinden 12 adet öbek haritanın farklı yerlerinde yer almaktadır. Ancak madenler her yenilendiğinde madenin yeri sabit kalmadığı için sabah güncellemesinden ileri saatlerde bu haritada ufak çaplı, yani ihmal edilebilecek derecede küçük değişimler meydana gelebilir. Madenlerin kabaca yani sabah güncellemesiyle birlikte spawn oldukları yerler haritadaki gibidir. Meteorit ve Lale Yaprağı gibi maden öbeklerine bu haritada yer vemedim. Çünkü haritada çok fazla daralmaya yol açacağını ve bunun halihazırda olan karışlığı arttıracağını düşündüm. Çok dikkat etmeye çalıştım umarım bir hata olmamıştır.![]()
BÜTÜN MADENCİLERE BOL ŞANS.![]()
![]()
![]()
![]()
çıkması bu durumu hayli zorlaştırıyor akşam üstü tekrar deneyeceğim eğer verimli bir rota cizebilirsem burada paylaşacağım. Herkese iyi forumlar

- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı