KARAKÖY MADENLERİ HK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

KARAKÖY MADENLERİ HK

Mesaj gönderen ismailaslan »

Cümleten selamlar. Son zamanlarda karaköyde maden çekmeye başladım ama tam anlamıyla verim alabildiğim bi rota çizemedim. Değerli Parlementxx'in yaptığı maden haritasında ise eksik madenler var maden rotasını paylaşabilecek birisi var mı?
Şimdiden teşekkürler Herkese iyi oyunlar.
Resim
Largesse
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: KARAKÖY MADENLERİ HK

Mesaj gönderen Largesse »

Merhaba,

6 çeşit madenin her birinden 12 adet öbek haritanın farklı yerlerinde yer almaktadır. Ancak madenler her yenilendiğinde madenin yeri sabit kalmadığı için sabah güncellemesinden ileri saatlerde bu haritada ufak çaplı, yani ihmal edilebilecek derecede küçük değişimler meydana gelebilir. Madenlerin kabaca yani sabah güncellemesiyle birlikte spawn oldukları yerler haritadaki gibidir. Meteorit ve Lale Yaprağı gibi maden öbeklerine bu haritada yer vemedim. Çünkü haritada çok fazla daralmaya yol açacağını ve bunun halihazırda olan karışlığı arttıracağını düşündüm. Çok dikkat etmeye çalıştım umarım bir hata olmamıştır. ':)

BÜTÜN MADENCİLERE BOL ŞANS. O:-) O:-) O:-)

Resim
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

Largesse yazdı: 10 Ağu 2020 08:15 Merhaba,

6 çeşit madenin her birinden 12 adet öbek haritanın farklı yerlerinde yer almaktadır. Ancak madenler her yenilendiğinde madenin yeri sabit kalmadığı için sabah güncellemesinden ileri saatlerde bu haritada ufak çaplı, yani ihmal edilebilecek derecede küçük değişimler meydana gelebilir. Madenlerin kabaca yani sabah güncellemesiyle birlikte spawn oldukları yerler haritadaki gibidir. Meteorit ve Lale Yaprağı gibi maden öbeklerine bu haritada yer vemedim. Çünkü haritada çok fazla daralmaya yol açacağını ve bunun halihazırda olan karışlığı arttıracağını düşündüm. Çok dikkat etmeye çalıştım umarım bir hata olmamıştır. ':)

BÜTÜN MADENCİLERE BOL ŞANS. O:-) O:-) O:-)

Resim
Emeğin ve düşüncen için çok teşekkür ederim. Bu gün 3 saat maden çektim, karaköyde maden çekmek gerçekten zor heleki bazı madenlerin yerleri sanki çekilmesin dercesine ayarlanmış. Henüz verimli bir rota çizemedim. Yani tüm bölgeyi zorlanmadan çekebileceğim bir yoldan bahsediyorum. Madenlerin yerlerinden ziyade geç
çıkması bu durumu hayli zorlaştırıyor akşam üstü tekrar deneyeceğim eğer verimli bir rota cizebilirsem burada paylaşacağım. Herkese iyi forumlar
Resim
LadyGAGA
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Başarılı +1
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi