Karakter aktarımı.
Karakter aktarımı.
Arkadaşlar karakterimi aktarcam onayladım 4 gün oldu aktarılmadı hala hangi günler aktarım oluyor ?
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Re: Karakter aktarımı.
Kardeş belirli gün yok fakat normal aktarım süresi 24 saat içerisinde. Mağlum grup bölgeleri nedeni ile yönetim biraz yoğun durumda bu yüzden geç aktarılabilir eğer bir kaç gün içinde gene aktarılmassa aktarım işlemini yenile.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Tmm kardeş teşekkürler konu kilitlenebilir.Ucube yazdı:Kardeş belirli gün yok fakat normal aktarım süresi 24 saat içerisinde. Mağlum grup bölgeleri nedeni ile yönetim biraz yoğun durumda bu yüzden geç aktarılabilir eğer bir kaç gün içinde gene aktarılmassa aktarım işlemini yenile.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
bence de kilitlenebilir. burası bu tür paylaşımların yeri değil lütfen ikv desteğe ... derler birazdan.Ek1nc1 yazdı:Tmm kardeş teşekkürler konu kilitlenebilir.Ucube yazdı:Kardeş belirli gün yok fakat normal aktarım süresi 24 saat içerisinde. Mağlum grup bölgeleri nedeni ile yönetim biraz yoğun durumda bu yüzden geç aktarılabilir eğer bir kaç gün içinde gene aktarılmassa aktarım işlemini yenile.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur