https://youtu.be/ZZXgBNdfPa0
Arkadaş gerçekten çok güzel bir anlatım ile gayet basit bir çözüm yöntemi sunmuş. Denk gelmeyenlerin bilgisine.
Hol Bölgesi Kritik Hata Çözümü
Re: Hol Bölgesi Kritik Hata Çözümü
çok güzel saçmalamışzorsavas5 yazdı: ↑30 Tem 2020 16:15 https://youtu.be/ZZXgBNdfPa0
Arkadaş gerçekten çok güzel bir anlatım ile gayet basit bir çözüm yöntemi sunmuş. Denk gelmeyenlerin bilgisine.
kendince bir şeyler bulduğunu sanmış alakasız şeyleri alakalı gibi bir mantık kurup sallamışta sallamış.
yüklenen dds'lerden bahsediyor zaten oyun dds'lerden oluşuyor dağ taş ova npcer karakterler holde'ki her kaya zaten 1 dds ve hepsinin numarasıda var.
Win xp Hol Sıfır Hata
Win 7 Hol Sıfır Hata
Win 8.1 Hol Ara Sıra
Win 10 Hol Ağır Hata
Direcx 9 = xp ve win 7
Direcx 10= win 7 win 8.1
Direcx 11= Win 7 Win 8.1
Direcx 12= Yalnızca Win 10
Bir Kaç Dosya değişimi ve silimi ile zaten kritik hata basitce çözülüyor bu kadar uğraşmasına gerek yoktu zaten çözümde bulamamış şöyle böyle yapın demiş
not: Direcx 12 yani windows 10'da oyunu tam ekran oynayamıyorsunuz direcx 9'u aktif etmeden sebebi microsoft'un direcx 9'mu oda neya şu bizim yıllar önce yaptığımız grafik denetleyicisimi onu kullananmı kaldı kaldırın çok isteyen özellik olarak açar dediği bir şeydir.
Holde Çok takılan ve kritik hatadan bıkan var ise ve çok uğraşmak istemiyor ise güzel bir win xp isosu ile sanal sunucu kurup 3 gb ram verip çift çekirdek ile çokta akıcı güzel bir şekilde istediği çözünürlülükte oynar ayrıca.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Henüz deneme fırsatım olmadığı için net bir şey söyleyemeyeceğim. Oyunu kurup deneme yaptıktan sonra işe yarıyorsa benim için çözümdür.0LIVERA yazdı: ↑30 Tem 2020 16:33çok güzel saçmalamışzorsavas5 yazdı: ↑30 Tem 2020 16:15 https://youtu.be/ZZXgBNdfPa0
Arkadaş gerçekten çok güzel bir anlatım ile gayet basit bir çözüm yöntemi sunmuş. Denk gelmeyenlerin bilgisine.![]()
![]()
![]()
kendince bir şeyler bulduğunu sanmış alakasız şeyleri alakalı gibi bir mantık kurup sallamışta sallamış.
yüklenen dds'lerden bahsediyor zaten oyun dds'lerden oluşuyor dağ taş ova npcer karakterler holde'ki her kaya zaten 1 dds ve hepsinin numarasıda var.
Win xp Hol Sıfır Hata
Win 7 Hol Sıfır Hata
Win 8.1 Hol Ara Sıra
Win 10 Hol Ağır Hata
Direcx 9 = xp ve win 7
Direcx 10= win 7 win 8.1
Direcx 11= Win 7 Win 8.1
Bir Kaç Dosya değişimi ve silimi ile zaten kritik hata basitce çözülüyor bu kadar uğraşmasına gerek yoktu zaten çözümde bulamamış şöyle böyle yapın demiş
not: Direcx 12 yani windows 10'da oyunu tam ekran oynayamıyorsunuz direcx 9'u aktif etmeden sebebi microsoft'un direcx 9'mu oda neya şu bizim yıllar önce yaptığımız grafik denetleyicisimi onu kullananmı kaldı kaldırın çok isteyen özellik olarak açar dediği bir şeydir.
Holde Çok takılan ve kritik hatadan bıkan var ise ve çok uğraşmak istemiyor ise güzel bir win xp isosu ile sanal sunucu kurup 3 gb ram verip çift çekirdek ile çokta akıcı güzel bir şekilde istediği çözünürlülükte oynar ayrıca.
anlatım kesin çözümdür ve nasıl yapıldığını güzel bir video ile hiç bir çıkar gözetmeden paylaşmıştım.zorsavas5 yazdı: ↑30 Tem 2020 16:38Henüz deneme fırsatım olmadığı için net bir şey söyleyemeyeceğim. Oyunu kurup deneme yaptıktan sonra işe yarıyorsa benim için çözümdür.0LIVERA yazdı: ↑30 Tem 2020 16:33çok güzel saçmalamışzorsavas5 yazdı: ↑30 Tem 2020 16:15 https://youtu.be/ZZXgBNdfPa0
Arkadaş gerçekten çok güzel bir anlatım ile gayet basit bir çözüm yöntemi sunmuş. Denk gelmeyenlerin bilgisine.![]()
![]()
![]()
Win xp Hol Sıfır Hata
Win 7 Hol Sıfır Hata
Win 8.1 Hol Ara Sıra
Win 10 Hol Ağır Hata
Direcx 9 = xp ve win 7
Direcx 10= win 7 win 8.1
Direcx 11= Win 7 Win 8.1
fakat bazı boş anlatımlar her zaman en üste oluyor
yapamazsanız 1-2 ince detay var özelden yazın 3-5 satırda basitce dikkat etmeniz gereken hususları belirtiyim çözersiniz.
normalden çokta hızlı ve seri oynarsınız.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bu videodaki arkadaş da herhangi bir çıkar gözetmeksizin paylaşım yapmış ki şimdiye kadar yaptığı paylaşımlar gerçekten İKV kitlesinin çok çok üzerindeydi. Ben açıkçası yıllardır çözüm arıyorum, sanal makine kurmak, linux'a geçmek gibi İKV için değmeyecek çözümleri denemek istemedim açıkçası.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Deneyen varmı ve nasıl bir sonuç aldı bizimle paylaşabilirmi ?
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
Bilmeyem biri icin sanal sunucu kurulumu zor olabilir emin olun benim 10 dakikami almakta.turkoxHAMSTER yazdı: ↑30 Tem 2020 16:54Bu videodaki arkadaş da herhangi bir çıkar gözetmeksizin paylaşım yapmış ki şimdiye kadar yaptığı paylaşımlar gerçekten İKV kitlesinin çok çok üzerindeydi. Ben açıkçası yıllardır çözüm arıyorum, sanal makine kurmak, linux'a geçmek gibi İKV için değmeyecek çözümleri denemek istemedim açıkçası.
Bu oyunda cok fazla keylogger muhabbetleri dondu yoksa indreceginiz 2 gb dosya ile oyunu en stabil sekilde oynanacak tum ayarlari yapilmis icersimde oyununda bulundugu sanal hdd paylasilabilir.
Fakat kendini bilmez biri bir seyini kaybedecek caldiricak ilk isi bizi suclamak olacak.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Ben çok beğendim videoyu.
Arkadaş çok güzel hatayı belirlemiş ve çözmüş.
Sanal makina kur çöz diyen arkadaşa kahkaha attım.Asıl kendisi saçmalamış, büyük olasılıkla videoda anlatılanlardan hiç bir şey anlamamış o yüzden saçma diyor.
Sorun zaten windows 10 da, önemli olan bunu windows 10da çözmek. Sanal makinada windows xp yükleyince sorun çözülmüş mü oluyor ? Ne uğraşıyorsun git windows xp yükle o zaman.
Video biraz teknik video olmuş anlayamaması normal aslında.
İKV hakkında video çeken sadece bu arkadaş var ve bence bu arkadaşı desteklememiz lazım.
Adam gelmiş "saçmalamış" falan diyor videoyu sonuna kadar izlememiş bile.
Sanal makina kur çöz diyen arkadaşa kahkaha attım.Asıl kendisi saçmalamış, büyük olasılıkla videoda anlatılanlardan hiç bir şey anlamamış o yüzden saçma diyor.
Sorun zaten windows 10 da, önemli olan bunu windows 10da çözmek. Sanal makinada windows xp yükleyince sorun çözülmüş mü oluyor ? Ne uğraşıyorsun git windows xp yükle o zaman.
İKV hakkında video çeken sadece bu arkadaş var ve bence bu arkadaşı desteklememiz lazım.
Selamlar arkadaşlar videoda bahsedilen işlemi yapıp windows 10 64 bit kurulu sistemde denedim. Hem hol giriş ve çıkışlardaki problemler ortadan kalktı hemde yetenek penceresi, üretim penceresi, çanta ve depo uzaktan erişiminin açılması durumunda ortaya çıkan düşme problemleride ortadan kalktı. İlk yorumu atan arkadaşa hitaben; özel mesajda belirttiğin çözümde kullanılabilir ancak videoda bahsi geçen çözüm hem yapması çok daha kolay hemde sistemi zayıf arkadaşlar için çok daha makul bir alternatif. Ben buradan tekrar videoyu yapan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Sizlerinde arkadaşa destek olmasını rica ediyorum.
Oyunun kendini daha yeni bir direcx surumune guncellemesi gerekirken sizin yeni direcx'e bunu zorlamaya kalkmaniza kahkaha attimbenibanladilar yazdı: ↑30 Tem 2020 18:30 Ben çok beğendim videoyu.
Iyi bayramlar