Karaköy bölgesinin, sürekli güncelleme isteyen oyuncaları meşgul etmek amacıyla kasıtlı olarak aşırı zor yapıldığı ortada olan bir durum. Ancak kopya meselesinin patlak vermesiyle, istenene bir şekilde ulaşılamamış ve oyuncular yine kolay yoldan eşyaları elde edebilmiştir. Tabii ki herkes kopya yaptı dizildi demiyorum, emeğiyle düşüren de çok kişi var ki ellerine sağlık. Ancak kopya da yapmayan, uğraşıp da düşüremeyen tonlarca oyuncu varken, şu şartlar altında kesimin kolaylaştırılması günümüz İKV'sinin gerekliliklerinden biri haline gelmiştir. Aksi takdirde kesimi olmayan çipin 1t gibi uçuk paralardan satışı normaldir. Bunun için 2 önerim var
İlk önerim hakirin çevresindeki slotların yeniden doğma süresinin uzatılması. Oyunda bombacıyla, tırpancıyla bırakın Hakir kesmeyi, normalde bile uğraşmak çok zorken, bir de Hakir'in depremiyle, "küstah" deyişiyle uğraşırken bu slotlarla ilgilenmek aşırı zor. Şu slotların yeniden canlanma süresi 5 ila 10 dakika arası değiştirirsek-ki bir hakir kesimi 10-15 dk arası sürüyor bunu göz önüne alalım, kesimlerde büyük bir rahatlama yaşanacak, haliyle de çip piyasası düşecektir. Ayrıca bu sayede oyuncular kuytu köşelerde, bomba diplerinde kesim yapmak yerine meydanda kesim yapacağı için, ne buglama-bug kesme sorunu kalır, ne de kasıtlı bomba düşürme. Ayrıca Hakir'in menzili de uzun olacağı için, kaçırmak bir nebze de olsa zorlaşır.
İkinci önerim ise Hakir'in yerinin değiştirilmesi. Şu anda bulunduğu yerden biraz daha ileri alırsak, haritanın sonuna denk geliyor. Orada sadece milisler bulunuyor. Ayrıca bug yapmaya ve kaçırmaya da pek müsait değil. Hem kolayca milisler kesilir, hem de diğer sorunlar ortadan kalkar
Sözüm ona bu dediklerime karşı çıkacak üstünü dizmiş arkadaşlar, biliyorum zorluklar çekerek eşyaları kazandınız. Ama siz zaten kazanmışsınız, bırakın oyuncu sayısının tekrar düştüğü şu günlerde bizler de kazanalım.
Hakir kesmeyi kolaylaştırmak
Hakir kesmeyi kolaylaştırmak
Since 2008
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Ebed Müddet Devlet
Re: Hakir kesmeyi kolaylaştırmak
Kesinlikle katılıyorum oyuncu sayışı artışına ve bırakan oyuncuların dönmesine karşı küçük 1 nebzede olsa yardımı olcagını dusunuyorum zira insanlar artık sinirden ceketi bile üretcek duruma geldiler. gerçekten yönetim ekibi bossları kapalı bölgeye çekmek boş mesela bi etkinlik alanı gibi biyere çekmek sizin için bu kdr zor bişeymi ? bilgisi olan eleştri yapabilir iyi forumlar.
Ticarette zarar Ederim ama Savaşırken Zarar VeRiRiM
-
- Sahaf Yardımcısı
Bende katılıyorum dostum oğuz ceket reç arıyorum 1 aydır satan yok satan da 3. kademe tılsım istiyor ( savaş nedeniyle )
Dediğin gibi çip fln da almış başını gitmiş en mantıklısı Hakir'in Milislerin oraya haritanın sonuna atılması çok çok mantıklı bir karar
Dediğin gibi çip fln da almış başını gitmiş en mantıklısı Hakir'in Milislerin oraya haritanın sonuna atılması çok çok mantıklı bir karar
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Asa ve zırhın düşmesini istemeyenler Hakir i oraya aldırır mı bu oyunda asa ve zırhın düşmemesini isteyenler var açın bakın anketi ne kadar da komik ya her aklıma geldiğinde gülerim .
Ne Alemsiniz Çocuklar yanınada komiseri koyalım mı y2 ile sektire sektire kesin yada gidin 
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Mantikli hocam benimde bir fikrim var herkes tek.kesimde bütün ceketleri alsın birdaha kesmesin aslında niye uğraşıyoruz ki nasıl olsa biz enayiyiz 48 saat kesipte çanta almadigmiz günler oldu tek grub kescez diye saatlerce pür dikkat hatasız oynadığımız günler oldu tek grubta şifa oynayip oyuna kitlenip ck kaçırmadigimiz günler oldu biz enayimisiz ya 4 çarın ceketlerini fullemisim ben kesememek sizin suçunuz hocam kafanıza sokun şunu itiraz etmeyin ....
Halley ceket recetesi var bu arada kesemeyen arkadaşlar için 1000 t den satıyorum bay bayan ....
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Ağzımı bozdurma istersen. Sen 48 saat kesip ceket alamamışsın, ben 1.5 senedir aralıklarla Hakir kesiyorum ve daha 1 ceket alamadımMantikli hocam benimde bir fikrim var herkes tek.kesimde bütün ceketleri alsın birdaha kesmesin aslında niye uğraşıyoruz ki nasıl olsa biz enayiyiz 48 saat kesipte çanta almadigmiz günler oldu tek grub kescez diye saatlerce pür dikkat hatasız oynadığımız günler oldu tek grubta şifa oynayip oyuna kitlenip ck kaçırmadigimiz günler oldu biz enayimisiz ya 4 çarın ceketlerini fullemisim ben kesememek sizin suçunuz hocam kafanıza sokun şunu itiraz etmeyin ....
Halley ceket recetesi var bu arada kesemeyen arkadaşlar için 1000 t den satıyorum bay bayan ....
Since 2008
Ceket reçeteleri NPC'de satılsın daha mantıklı yaniiiEqualero yazdı: ↑20 Tem 2020 12:28Mantikli hocam benimde bir fikrim var herkes tek.kesimde bütün ceketleri alsın birdaha kesmesin aslında niye uğraşıyoruz ki nasıl olsa biz enayiyiz 48 saat kesipte çanta almadigmiz günler oldu tek grub kescez diye saatlerce pür dikkat hatasız oynadığımız günler oldu tek grubta şifa oynayip oyuna kitlenip ck kaçırmadigimiz günler oldu biz enayimisiz ya 4 çarın ceketlerini fullemisim ben kesememek sizin suçunuz hocam kafanıza sokun şunu itiraz etmeyin ....
Aslında kopya yüzünden herkeste çok fazla bono olmasa yapılabilecek bir şey, sonuçta 2 sene geçmiş güncellemenin üzerinden. Reçetelerin tanesini eski piyasaya göre 900m paradan koysalar olabilirdi. Tabii şimdi koymaları olmaz
Since 2008