Hakir kesmeyi kolaylaştırmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hakir kesmeyi kolaylaştırmak

Mesaj gönderen Dofians »

Karaköy bölgesinin, sürekli güncelleme isteyen oyuncaları meşgul etmek amacıyla kasıtlı olarak aşırı zor yapıldığı ortada olan bir durum. Ancak kopya meselesinin patlak vermesiyle, istenene bir şekilde ulaşılamamış ve oyuncular yine kolay yoldan eşyaları elde edebilmiştir. Tabii ki herkes kopya yaptı dizildi demiyorum, emeğiyle düşüren de çok kişi var ki ellerine sağlık. Ancak kopya da yapmayan, uğraşıp da düşüremeyen tonlarca oyuncu varken, şu şartlar altında kesimin kolaylaştırılması günümüz İKV'sinin gerekliliklerinden biri haline gelmiştir. Aksi takdirde kesimi olmayan çipin 1t gibi uçuk paralardan satışı normaldir. Bunun için 2 önerim var
İlk önerim hakirin çevresindeki slotların yeniden doğma süresinin uzatılması. Oyunda bombacıyla, tırpancıyla bırakın Hakir kesmeyi, normalde bile uğraşmak çok zorken, bir de Hakir'in depremiyle, "küstah" deyişiyle uğraşırken bu slotlarla ilgilenmek aşırı zor. Şu slotların yeniden canlanma süresi 5 ila 10 dakika arası değiştirirsek-ki bir hakir kesimi 10-15 dk arası sürüyor bunu göz önüne alalım, kesimlerde büyük bir rahatlama yaşanacak, haliyle de çip piyasası düşecektir. Ayrıca bu sayede oyuncular kuytu köşelerde, bomba diplerinde kesim yapmak yerine meydanda kesim yapacağı için, ne buglama-bug kesme sorunu kalır, ne de kasıtlı bomba düşürme. Ayrıca Hakir'in menzili de uzun olacağı için, kaçırmak bir nebze de olsa zorlaşır.
İkinci önerim ise Hakir'in yerinin değiştirilmesi. Şu anda bulunduğu yerden biraz daha ileri alırsak, haritanın sonuna denk geliyor. Orada sadece milisler bulunuyor. Ayrıca bug yapmaya ve kaçırmaya da pek müsait değil. Hem kolayca milisler kesilir, hem de diğer sorunlar ortadan kalkar
Sözüm ona bu dediklerime karşı çıkacak üstünü dizmiş arkadaşlar, biliyorum zorluklar çekerek eşyaları kazandınız. Ama siz zaten kazanmışsınız, bırakın oyuncu sayısının tekrar düştüğü şu günlerde bizler de kazanalım.
Since 2008
hadunyl68
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Ebed Müddet Devlet

Re: Hakir kesmeyi kolaylaştırmak

Mesaj gönderen hadunyl68 »

Kesinlikle katılıyorum oyuncu sayışı artışına ve bırakan oyuncuların dönmesine karşı küçük 1 nebzede olsa yardımı olcagını dusunuyorum zira insanlar artık sinirden ceketi bile üretcek duruma geldiler. gerçekten yönetim ekibi bossları kapalı bölgeye çekmek boş mesela bi etkinlik alanı gibi biyere çekmek sizin için bu kdr zor bişeymi ? bilgisi olan eleştri yapabilir iyi forumlar.
Ticarette zarar Ederim ama Savaşırken Zarar VeRiRiM
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen nirvanx235 »

Bende katılıyorum dostum oğuz ceket reç arıyorum 1 aydır satan yok satan da 3. kademe tılsım istiyor ( savaş nedeniyle )
Dediğin gibi çip fln da almış başını gitmiş en mantıklısı Hakir'in Milislerin oraya haritanın sonuna atılması çok çok mantıklı bir karar
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Asa ve zırhın düşmesini istemeyenler Hakir i oraya aldırır mı bu oyunda asa ve zırhın düşmemesini isteyenler var açın bakın anketi ne kadar da komik ya her aklıma geldiğinde gülerim .
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Ne Alemsiniz Çocuklar yanınada komiseri koyalım mı y2 ile sektire sektire kesin yada gidin ':)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

0LIVERA yazdı: 20 Tem 2020 11:49 Ne Alemsiniz Çocuklar yanınada komiseri koyalım mı y2 ile sektire sektire kesin yada gidin ':)
Mantikli hocam benimde bir fikrim var herkes tek.kesimde bütün ceketleri alsın birdaha kesmesin aslında niye uğraşıyoruz ki nasıl olsa biz enayiyiz 48 saat kesipte çanta almadigmiz günler oldu tek grub kescez diye saatlerce pür dikkat hatasız oynadığımız günler oldu tek grubta şifa oynayip oyuna kitlenip ck kaçırmadigimiz günler oldu biz enayimisiz ya 4 çarın ceketlerini fullemisim ben kesememek sizin suçunuz hocam kafanıza sokun şunu itiraz etmeyin ....

Halley ceket recetesi var bu arada kesemeyen arkadaşlar için 1000 t den satıyorum bay bayan ....
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dofians »

Mantikli hocam benimde bir fikrim var herkes tek.kesimde bütün ceketleri alsın birdaha kesmesin aslında niye uğraşıyoruz ki nasıl olsa biz enayiyiz 48 saat kesipte çanta almadigmiz günler oldu tek grub kescez diye saatlerce pür dikkat hatasız oynadığımız günler oldu tek grubta şifa oynayip oyuna kitlenip ck kaçırmadigimiz günler oldu biz enayimisiz ya 4 çarın ceketlerini fullemisim ben kesememek sizin suçunuz hocam kafanıza sokun şunu itiraz etmeyin ....

Halley ceket recetesi var bu arada kesemeyen arkadaşlar için 1000 t den satıyorum bay bayan ....
Ağzımı bozdurma istersen. Sen 48 saat kesip ceket alamamışsın, ben 1.5 senedir aralıklarla Hakir kesiyorum ve daha 1 ceket alamadım :) Bomba düşüren, nara atan, bug kesenler yüzünden. O yüzden fazla konuşma bence
Since 2008
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Katılıyorum ama yaparlar mı ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Equalero yazdı: 20 Tem 2020 12:28
0LIVERA yazdı: 20 Tem 2020 11:49 Ne Alemsiniz Çocuklar yanınada komiseri koyalım mı y2 ile sektire sektire kesin yada gidin ':)

Ceket reçeteleri NPC'de satılsın daha mantıklı yaniii
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dofians »

Sonne yazdı: 20 Tem 2020 21:00 Ceket reçeteleri NPC'de satılsın daha mantıklı yaniii
Aslında kopya yüzünden herkeste çok fazla bono olmasa yapılabilecek bir şey, sonuçta 2 sene geçmiş güncellemenin üzerinden. Reçetelerin tanesini eski piyasaya göre 900m paradan koysalar olabilirdi. Tabii şimdi koymaları olmaz
Since 2008

“Genel Etkileşim” sayfasına dön