3 AYLIK PLUS HAKKINDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ardaturan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kapalı

3 AYLIK PLUS HAKKINDA

Mesaj gönderen ardaturan »

EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA OYNADIĞIM SON 3 AYDA Kİ PLUS PAKETİMİN OYUNUN SÜREKLİ KAPANMASI DOLAYISIYLA %30 UNU KULLANAMADIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM.

PARA VEREREK HARCAMA YAPARAK GİRDİĞİM BU OYUNDA HAKEDİŞİMİN KARŞILIĞINI ALAMAMAM SEBEBİYLE SİZLERLE HUKUKİ BİR SÜREÇTE KARŞILAŞMAK İSTİYORUM.

KONUYU KAPATMAK VE KALDIRMAK YERİNE BİLGİLENDİRME İSTİYORUM
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: 3 AYLIK PLUS HAKKINDA

Mesaj gönderen Equalero »

Hukukî bir süreç başlatmadan önce İstanbul Kıyamet Vakti Kullanım Sözleşmesini okumanızı öneririm .
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Hukuki süreç başlatmadan önce karşınızda kimi dava edeceğinizi de düşünmenizi isterim ? Çünkü davanıza karşılık verecek bir taraf yoktur. Şu an ilgilenen herkes bilinmeyen kişilerdir.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Boludanoyuncu yazdı: 18 Tem 2020 13:08 Hukuki süreç başlatmadan önce karşınızda kimi dava edeceğinizi de düşünmenizi isterim ? Çünkü davanıza karşılık verecek bir taraf yoktur. Şu an ilgilenen herkes bilinmeyen kişilerdir.
Karşı taraf elbet bulunur fakat kaybedeceğine bile bile böyle bir uğraşa kalkışmak sadece vakit kaybı olur arkadaş için.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

ardaturan yazdı: 18 Tem 2020 11:16 EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA OYNADIĞIM SON 3 AYDA Kİ PLUS PAKETİMİN OYUNUN SÜREKLİ KAPANMASI DOLAYISIYLA %30 UNU KULLANAMADIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM.

PARA VEREREK HARCAMA YAPARAK GİRDİĞİM BU OYUNDA HAKEDİŞİMİN KARŞILIĞINI ALAMAMAM SEBEBİYLE SİZLERLE HUKUKİ BİR SÜREÇTE KARŞILAŞMAK İSTİYORUM.

KONUYU KAPATMAK VE KALDIRMAK YERİNE BİLGİLENDİRME İSTİYORUM
tüketici hakem heyeti için onayladığınız imzaladığınız bir sözleşme geçerli değildir.

eğer bu maduriyetinizi ispat edebilirseniz fotoğraflar belgeler videolar konuşmalar vb. şeyler ile.

başvurunuzu e-devlet'ten yapabilirsiniz.

ttnetin genel müdürlüğünü adres olarak gösterip gerekli iade için başvuruyu tamamlayabilirsiniz.

unutmayın ayıplı malda şu kadar kullandın şu kadarını verriz gibi durum yoktur size sağlanması için aldığınız hizmetin eksiksiz ve sorunsuz olması satıcının yerine getirmesi gereken en önemli husustur.

oyun kısmına gelirsek

yönetim bunları gördüğünden ve insanların hem maduriyetini hemde yaşanan kötü olayları bastırması açısından evde kal paketini akfit etti.

bu iyi niyete gösterge olarak sizinde iyi niyet göstermeniz daha iyi olacaktır.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen NouzaR »

Ya verdiğin 30 lira 5000 liralık işe kalkıyorsun ,oyle basitti zaten hukuki süreç başlatmak .Bu kadar oynadığına ve karakterinin blok yemediği her güne şükret yeter
Resim
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Uğraşma değmez bence. Öyle hemen dava açıp iş bitmiyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön