Kuklacı Sunucusu Erişim Sorunu

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Lothardori
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kuklacı Sunucusu Erişim Sorunu

Mesaj gönderen Lothardori »

Selamlar, oyun 13 yıllık olmasına rağmen güncel oyunlara göre değil de kendine göre oyuncu kitlesi var 3 sunucunun kalabalık olduğuna sürekli rastlıyorum ve kalabalık olmayanlarda da yine bir oyuncu kitlesi var tahminen akşam vaktinde tüm sunucularda 5k oyuncu giriş çıkışı oluyordur. Merak ettiğim nokta kuklacının en boş sunucu olması hakkında eminönü beyazköşk teşkilat dolu iken kuklacıda 3 tane oyuncu ile oynuyoruz. Niye bu sunucuyu seçmediniz ve bu sunucunun kitlesi niye buradan başka sunuculara geçti?
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kuklacı Sunucusu Erişim Sorunu

Mesaj gönderen Motiejunas »

5 6 ay oncesine kadar en kalabalık sunuculardan biriydi Eö ve Köşk ile beraber. Kuklacıdanın yerli oyuncuları Eö ve Köşk'e gitmeye başladı bir çoğu oralarda kaldı hala daha oralarda oynuyorlar belki gün olur gerçek sahipleri geri döner kuklacıya :grin: Haziran başında Teşkilatın boş olmasından yakınanlar haziran ortasında oyuna giremiyordu sunucu kalabalığı her gün değişiyor bakarsın 1 ay sonra kuklacı kalabalıklaşır. Mesela köşk sunucusuna mayıs haziranda girilmiyorken şuan çok rahat giriliyor sunucudakiler göç etti
Lothardori
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Kuklacı Sunucusu

Mesaj gönderen Lothardori »

kuklacı oyuncularına çağrımdır geri dönün... lütfen... 3 kişi var oyunda
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Lothardori yazdı: 07 Tem 2020 12:49 Selamlar, oyun 13 yıllık olmasına rağmen güncel oyunlara göre değil de kendine göre oyuncu kitlesi var 3 sunucunun kalabalık olduğuna sürekli rastlıyorum ve kalabalık olmayanlarda da yine bir oyuncu kitlesi var tahminen akşam vaktinde tüm sunucularda 5k oyuncu giriş çıkışı oluyordur. Merak ettiğim nokta kuklacının en boş sunucu olması hakkında eminönü beyazköşk teşkilat dolu iken kuklacıda 3 tane oyuncu ile oynuyoruz. Niye bu sunucuyu seçmediniz ve bu sunucunun kitlesi niye buradan başka sunuculara geçti?
Kuklacının eski oyuncularından biriyim. Özellikle Karaköy güncellemesi geldikten sonra birçok loncada bulundum ve hepsi de dağıldı. Nedenini sorarsanız çok basit klan savaşları ve çekememezlik. Acaba neden ? Kuklacı bana göre plussuz anka sunucusu oldu artık.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
ETHEMKHAN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ETHEMKHAN »

yaklaşık olarak 10 yıldır ikv oynuyorum. belirli aralıklarda bu oyuna ara verdim ama yaklaşık 5 yıl aralıksız oynadım. tekrardan oyuna geri dönüş yaptım çünkü ikv, oynayan herkes için bırakılması ve unutulması zor bir oyun. diğer oyunlar gibi değil. çocukluğumuzun en büyük olayıydı ikv oynamak. her neyse..

1 haftadır, kuklacı sunucusunda sürekli oyunun donması ve oyundan düşmelerin yaşanması..

hol görevlerini yapmak için hole girip ama sürekli holde kritik hata alınması

son 2 gündür de bütün sunucular (hemen hemen) açık olmasına rağmen kuklacı sunucusunun kapalı olması ve girilememesi..

bakın bu oyunu öyle seviyoruz ki, 3 yıl aradan sonra oyuna döner dönmez akçe alıp plus çekiyoruz, arttırıcılar alıyoruz. biz her zaman bu oyuna değer verdik, gelişimi için maddi destekte bulunduk ama siz ne hol sıkıntısını, ne düşme/donma sıkıntısını ne de şu iki gündür kuklacı sunucusunun sıkıntısını düzeltebildiniz. bu yaptığınız biz ikv oyuncularının EMEĞİNE SAYGISIZLIKTIR.

“Genel Sohbet” sayfasına dön