sadece para düşüncesi
sadece para düşüncesi
kardeşim sadece forumda konu silerek kazandığınız ve blok atmakla kazandığınız paralar içinizi kemirmiyor belli konularımı silmeye devam haklı konular açıyorum ve haklı olmaya devam ediyorum.cevap bile veremiyorsunuz.bizim anlımızdan ter akıyor çalışmaktan ve kimsenin hakkınada girmiyoruz ama siz sadece konu siliyorsunuz.karakterime haksız yere blok atan kim olursa olsun benim için farketmez bana kimse haksızlık yapamaz.yönetici olsun ne olursa olsun kendinizi bence büyütmeyin kardeşim.eğer fazla kibiri olan varsa görüşebilirim isteyenle hatta gerekli kişilerle uğraşabilirimde çok şükür paramda var zaten siz oyuna harcadığımız paranın haksız yere gitmesine sebep oldunuz.birazda beni boş yere bloklayanlar için para harcarım ama emin olun işin peşini bırakmam herkesin takıntısı varsa benimde takıntım bu.insanları çileden çıkartan sizlersiniz.bu hayatta iletişimde işe yaramıyor onu anladık.insanda psikoloji falan bırakmazsınız siz.bana blok atan gm sonuçta bana destek bilmem ne demeyin.ne destek var ne bişey millet forumda hergün konu açıyor cevap alan varmı hayır.kimi kandırıyosunuz anlasak.inşallah yediğiniz haklar sizi bulur bu kadar diyorum.bizde aynı sizler gibi yapabileceğimiz bişey yok deriz.biraz daha beklicem bakalım destekten cevap, eğer gerekli cevap gelmezsede bu oyunda hakkımı yiyen kim varsa uğraşıcam ve sizler sadece konu silmeye devam hangi gm olursa olsun fark yapmaz sadece burdan konu silersiniz o yüzden sizlere meydan okuma "gereği" bile duymuyorum o yürek yok kimsede çünkü.
Re: sadece para düşüncesi
Yaklaşan banı görebiliyorumhkn34 yazdı: ↑19 Haz 2020 13:49 kardeşim sadece forumda konu silerek kazandığınız ve blok atmakla kazandığınız paralar içinizi kemirmiyor belli konularımı silmeye devam haklı konular açıyorum ve haklı olmaya devam ediyorum.cevap bile veremiyorsunuz.bizim anlımızdan ter akıyor çalışmaktan ve kimsenin hakkınada girmiyoruz ama siz sadece konu siliyorsunuz.karakterime haksız yere blok atan kim olursa olsun benim için farketmez bana kimse haksızlık yapamaz.yönetici olsun ne olursa olsun kendinizi bence büyütmeyin kardeşim.eğer fazla kibiri olan varsa görüşebilirim isteyenle hatta gerekli kişilerle uğraşabilirimde çok şükür paramda var zaten siz oyuna harcadığımız paranın haksız yere gitmesine sebep oldunuz.birazda beni boş yere bloklayanlar için para harcarım ama emin olun işin peşini bırakmam herkesin takıntısı varsa benimde takıntım bu.insanları çileden çıkartan sizlersiniz.bu hayatta iletişimde işe yaramıyor onu anladık.insanda psikoloji falan bırakmazsınız siz.bana blok atan gm sonuçta bana destek bilmem ne demeyin.ne destek var ne bişey millet forumda hergün konu açıyor cevap alan varmı hayır.kimi kandırıyosunuz anlasak.inşallah yediğiniz haklar sizi bulur bu kadar diyorum.bizde aynı sizler gibi yapabileceğimiz bişey yok deriz.biraz daha beklicem bakalım destekten cevap, eğer gerekli cevap gelmezsede bu oyunda hakkımı yiyen kim varsa uğraşıcam ve sizler sadece konu silmeye devam hangi gm olursa olsun fark yapmaz sadece burdan konu silersiniz o yüzden sizlere meydan okuma "gereği" bile duymuyorum o yürek yok kimsede çünkü.
Re: sadece para düşüncesi
aynen kardeşim ben kendimden emin olmasam buraya yazmam en iyi oldukları konu "bloklamak".