yardımcı olabilecek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hkn34
İskele Babası
İskele Babası

yardımcı olabilecek

Mesaj gönderen hkn34 »

arkadaşlar hesabım 999 gün blok yedi ve sebebini hiçbir şekilde öğrenemedim destekten cevap gelmiyor böyle bir şey başına gelen varsa yazabilirmi destekten ne kadar sürede cevap geliyor
bluetechhhh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: yardımcı olabilecek

Mesaj gönderen bluetechhhh »

999 yediğini nereden öğrendin yani herhangi bir yerde yazıyor mu 999 diye ?
hkn34
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hkn34 »

karakter aktarımından öğrendim mail falan gelmedi zaten.
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fatih343 »

hkn34 yazdı: 12 Haz 2020 13:51 arkadaşlar hesabım 999 gün blok yedi ve sebebini hiçbir şekilde öğrenemedim destekten cevap gelmiyor böyle bir şey başına gelen varsa yazabilirmi destekten ne kadar sürede cevap geliyor
Aramıza hg 5N 1K cı arkadaşlar topluluğu olarak yönetimin sadece ban değil bir çok konuda bu tavrı devamke.
Resim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Equalero yazdı: 11 Haz 2020 01:36
uzunyillarsonra yazdı: 11 Haz 2020 01:10
Equalero yazdı: 10 Haz 2020 23:04
klanpara1 yazdı: 10 Haz 2020 20:51 Hayırlı günler.
Geçtiğimiz haftalarda kasa ve yedek char olarak kullandığım bir üyeliğim oyunda iken, oyundan düştüm ve tekrar girdiğimde banlanmıştı. Buna ilişkin desteğe itiraz ettim ve 3 gün içinde geri açıldı. Şimdi ise asıl kasa charımın bulunduğu üyelik banlanmış, kasa charına sadece maden aktarmak ve satın almak için giriyorum. Durduk yere charlarım banlanıyor. Daha önce başına gelen oldu mu? veya neden kaynaklanıyor. Kaç senelik emeğim o chardaydı, yine itiraz ettim ama açılmazsa ne yapacağım ?

Hocam Şüpheli hesapları normal olarak 1-7 gün arası inceleme amaçlı kapatıyorlar eğer kritik oyun hatasını kendi lehinize kullandınız veya kullanmaya çalıştığınız sa 999 gün hesabınız kapatılıyor ne kendinizi neden bizi kandırın yani boşuna kapanmıyor bu hesaplar adamlarda meraklı değil kimsenin hesabına 999 atmaya var ki bir şey gerekli moderasyon işlemi uygulanıyor.
En ufak bir açık kullanmadım ve elinde yaptığım alışverişlere dair ss'ler var. 999 gün ban yedi kasa karakterim ss'leri göndermeme rağmen yaklaşık 10 gün oldu ses yok. Yalan söyleyeni olur ona birşey diyemem ama böyle tuhaf durumlar mevcut.
Tamam hocam Ceza itiraz bölümüne başvurduysan eğer Bildirimin üzerine 2'ci bir inceleme yaparlar ve Tarafına uygulanan modersayonun doğru olup olmadığı hakkında sana er yada geç dönüş yaparlar.

Ayrıca Bakınız Sayın Volfied yazmış:
Merhaba;

Ceza İtiraz birimi oyuncularımız tarafından en çok başvurulan birimler arasındadır. İncelemeler işlem sırasına göre ve detaylı bir şekilde yapılmaktadır. İşlem sıranız geldiğinde incelemelerin ardından tarafınıza gerekli yanıt verilecektir. Bu süre zarfında benzer konular için birden fazla bildirim göndermenin tarafınıza verilecek yanıtı hızlandırmayacağını belirtir, bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ederiz.

Bilginize.

Aynı konuda gerekli cevap verilmiştir .
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty

“Genel Etkileşim” sayfasına dön