Kaybolan Halley Zırhım (Eşya Iadesi)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xboran
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kaybolan Halley Zırhım (Eşya Iadesi)

Mesaj gönderen xboran »

Halley Zirh Ürettim esc ile gir cik yaptım o gün sorun yoktu halley zırh takılıydı öbürgün oyuna girdim hala Üstümde Takılıydı ve sonra oyundan atti halley Zırhımin Olmadığını Farkettim eşya iadesi başvurusu yaptım 1 hafta olacak neredeyse cevap yok ne zaman gelir veya gelir mi ?
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: Kaybolan Halley Zırhım (Eşya Iadesi)

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

xboran yazdı: 08 Haz 2020 21:31 Halley Zirh Ürettim esc ile gir cik yaptım o gün sorun yoktu halley zırh takılıydı öbürgün oyuna girdim hala Üstümde Takılıydı ve sonra oyundan atti halley Zırhımin Olmadığını Farkettim eşya iadesi başvurusu yaptım 1 hafta olacak neredeyse cevap yok ne zaman gelir veya gelir mi ?
geçmiş olsun karşşim siber suça başvur iade ederler oyunun açığı bu
Kullanıcı avatarı
VEGASS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VEGASS »

1 ay sonra 'Belki' alırsın
xboran
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xboran »

Biz O kadar zaman harcayalım bütün gün maden peşinde koşalım itemimiz silinsin karşımızda 1 tane muhattap bulamayalım..
Kullanıcı avatarı
VEGASS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VEGASS »

Muhattap olan adam zaten sunucu kopmaları için bu gibi kesilmeler elde olmayan sebeplerden kaynaklanmaktadır diyor sen gidip bu adama ne diyicen :D :D
DADASS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Asker O Şimdi

Mesaj gönderen DADASS »

Sizlerin itemleri kayboluyor yine iyisiniz benim üyeliğim 4 karekterim kayboldu ben ne yapayım 1.5 yıldır karşıma herhangi bir muhattap olacak kişi çıkmadı :)
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

DADASS yazdı: 09 Haz 2020 02:16 Sizlerin itemleri kayboluyor yine iyisiniz benim üyeliğim 4 karekterim kayboldu ben ne yapayım 1.5 yıldır karşıma herhangi bir muhattap olacak kişi çıkmadı :)
Tahminimce o karakter kaybolmamıştır, bir yerlerde birileri tarafından oynanıyordur
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

xboran yazdı: 08 Haz 2020 21:31 Halley Zirh Ürettim esc ile gir cik yaptım o gün sorun yoktu halley zırh takılıydı öbürgün oyuna girdim hala Üstümde Takılıydı ve sonra oyundan atti halley Zırhımin Olmadığını Farkettim eşya iadesi başvurusu yaptım 1 hafta olacak neredeyse cevap yok ne zaman gelir veya gelir mi ?
Geçen gün benimde başıma geldi böyle bir olay zırh üretimi yapmak için topladığım madenler kayboldu, ürettiğim Kudret iksirlerim, düşürdüğüm antimon vs. Hadi diyelim bunların hepsi kopyaydı... yüce komiserden düşürdüğüm pantolonda mi kopyaydı. Oyuna girdim ve pantolonumda yoktu.. saçma sapan bir şekilde oyunun hatası yüzünden kaybettiklerimiz oyunun sorumluluğunda değilmiş. Sadece silah ve belli başlı itemlara destek veriyorlarmış. Yapacak bir şey yok ben de kaç günlerdir cevap bekliyorum. Bonom kalmadı ben ne yapayım diye iki kez yazdım.. yakındır oyun hatası yüzünden kayboldu eşyalar paramda kalmadı bono olarak oyunu bırakırım bu gidişle.. çünkü oyun hatasından dolayı yaşansa bile oyunun sorunu değil bak başının çaresine diyorlar herhangi bir telafi yok.. çok üzücü..
WelderMOODY
ILKERR

Resim
DADASS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Asker O Şimdi

Mesaj gönderen DADASS »

Boludanoyuncu yazdı: 09 Haz 2020 06:48
DADASS yazdı: 09 Haz 2020 02:16 Sizlerin itemleri kayboluyor yine iyisiniz benim üyeliğim 4 karekterim kayboldu ben ne yapayım 1.5 yıldır karşıma herhangi bir muhattap olacak kişi çıkmadı :)
Tahminimce o karakter kaybolmamıştır, bir yerlerde birileri tarafından oynanıyordur
Geçen süre zarfında her ihtimali düşündüm olabilir veyahut oyun hatasından üyelik kayboldu ama yazık günahtır onca emek full+full büyücü sifacim savaşçım çektiğim akçe miktarını hiç hesaba bile katmiyorum ne yazık ki desteğe o kadar yazmama rağmen hiç bir şekilde geri dönüş yapılmadı
Kullanıcı avatarı
Raiderx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tears Of Fears

Mesaj gönderen Raiderx »

Geçmiş olsun :unamused:
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!

Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön