Oyunu zevkli hale getirememe sorunsalı
-
xxMathildaxx
- Acemi Savaşçı

Oyunu zevkli hale getirememe sorunsalı
Merhaba İKV sakinleri sizlerden öğrenmek istediğim bir şey var. Ben beyazköşk sunucusunda 50 level bir büyücüye sahibim. Çalıştığım için oyuna sürekli vakit ayiramiyorum .49 levele kadar her şey çok güzeldi.Karşılaştığım iyi insanlar sayesinde görevlerimi yaptım.Çünkü biliyorsunuz ki bu oyunda çoğu görev grupla yapılabilcek görevler.Anladığım kadarıyla oyun genel olarak uzun zamandır üye olan ve çok fazla vakit ayırabilen oyuncular etrafında dönüyor.Çünkü Karaköy kısmı çoğu güçlü oyuncuyu almış durumda. Bu durumda herkes orası için çabalıyor ve malesef geriden gelenler eğer oyunu kuzeniyle vs.oynamıyorsa oraya gidebilcek gücü bulamıyorlar.Oyunda yükselmek item dizmek için oralara girebilmek gerekiyor oraya girebilmek için item gerekiyor böyle kısır bir döngü. Aksi halde kıyafetler silahlar o kadar pahalıki . 50 levele kadar 100m ile gelmiş birinin alması gereken ceket 25t.?Oyunda para kazanmak için tek yol satış yapmak gibi duruyor onun için de yine uzun bir zaman da maden çekmek ya da birilerini bulup bosslardan bir şeyler düşürmek(ki görev için bile bulamazken). Bu söylediklerimden benim çıkardığım sonuç oyuna yeni başlayan birinin tek başına bi yere gelebilmesi imkansız:D Ben beta sürümde de oynamıştım bu oyunu .Sonrasında sığınakların ilk geldiği dönemde de tekrar girdim ama kopunca yeniden bağlantı kuramıyo insan ayrıca hiç bu kadar zorlanmamıştım. Şimdi benim sizden öğrenmek istediğim şey 49 level üstü bir insan görevlerine yardım edecek gruplar bulamıyorsa .Tek başına kasmak ve oyunu keyifli hale getirmek istiyorsa ayrıca Çarını yavaş da olsa ilerilere taşımak istiyorsa ne yapmalı? Nasıl bir yol izlemeli ? Bugün Hol e gidip kendi kendime yavaş yavas kasmak istedim girişte örümcekleri yavaş kestiğim için önce kestiklerim uyaniyor ve ölüyorum. Birinin peşine takılıp holün merkezine gittim orda da bir slot a büyü atınca hepsi geliyor . Ben bu oyunu cidden çok istiyorum ama oyun sanki beni istemiyor gibi davranıyor
oynamakta zorlanıyorum bunun çözümü nedir arkadaşlar? En önemli sorum’’Bu oyunu birilerine yalvarmadan oynama şansım var mı?’’
-
istatikci06
- Acemi Savaşçı

Re: Oyunu zevkli hale getirememe sorunsalı
Resmen duygularıma tercüman olmuşsunuz meran da 50lewelim ve sizinle aynı durumdayım benim için oyun tıkandı resmen, yeni baştan savaşçı açtım onu kasmaya başladım plusım yanmasın diye. Kasmak için karakteri donatmak için ınanılmaz paralar isteniyor, en değerli para eden madenler karaköyde ama oraya girmek için görevleri yapmak lazım, görevler için yardımcı olacak kimse yok, bu durumda oyuna nasıl devam edilebilir ki🥴
-
xxMathildaxx
- Acemi Savaşçı

Çok üzücü böyle olması gerçekten . Ben de tıkandıkça ya yeni çar açıyorum ya da eminönüne gidip küçük levellerin görevlerine yardım ediyorum .Acaba loncayla mı alakalı bu problem diyorum .Ama yardım edebilcek lonca üyeleri de o kadar zamandır birlikteki aralarına nasıl girilir bilmiyorum sırf ışınlanabilmek icin kendi kendime lonca kurdum
Aslında böyle olanlar birleşip güçlense cok güzel olur . inşallah birisi bizim sesimizi burda duyar da en azından oyunda kendi kendimize nasıl mutlu olabileceğimizi öğretir
-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Öncelikle merhabalar.
Çemberlitaş zamanında da oynasaydınız met23 ve m1 tılsımınız olmadığı için gaffar kesimlerine giremeyecektiniz akabinde ise 49 seviyede maden çekmekten başka yapabileceğiniz hiç bir şey yoktu.. ki olsaydı şuan karaköydeydiniz. Gelelim sorunuzun asıl cevabına emek olmadan yemek olmaz belki zor evet belki kimine göre çok zor ama asla imkansız değil oyuna sadece vakit geçirmek için 2 3 saat girip maden çekseniz gerek sivri adada gerek başka haritalarda satacağınız madenlerden tılsımlarınızı alabilirsiniz seviye mi? tılsımlarınız olduktan sonra işiniz biraz daha kolaylaşacaktır. Hala ama hala zorlanıyorum daha da kolaylaştırmam gerekiyor diyorsanız çemberlitaş paketi satın alıp alımı olan yardımlaşabilecek bir loncaya katılabilirsiniz. Plus paketiniz olduğu için bölgeden veya klandan yardım isteyebilirsiniz bu da sizi diğer yardım isteyen oyunculardan bir adım önce tutucaktır. Loncadaki bireylerin sizin görevlerinizi yapması sonucunda karaköye girersiniz girince oh be bitti artık hemen 59 olur item düşürmeye başlarım diye bir düşünceniz varsa onu aklınızdan bir silin milislerde tılsımsız bir şekilde max 56 seviyeye kadar kasılırsınız bu da ne kadar oynadığınıza ve ne kadar iyi slot çevirebildiğinize bağlı sonrası tekrar grup ve yardımlaşma isteyen görevlerle dolu bunlardan örnek vermek gerekirse transitör görevi vs vs. lafı daha fazla uzatmadan ben gireyim biri yardım etsin diyerek karaköye girseniz bile fazla bir yol katedemeden şuanki bulunduğunuz konuma 2 3 seviye ilerde devam edersiniz. En kısa zamanda maden çekmeye veya 3e aldığınız eşyayı 5e satma yoluna bakın derim.
Saygılarımla
Çemberlitaş zamanında da oynasaydınız met23 ve m1 tılsımınız olmadığı için gaffar kesimlerine giremeyecektiniz akabinde ise 49 seviyede maden çekmekten başka yapabileceğiniz hiç bir şey yoktu.. ki olsaydı şuan karaköydeydiniz. Gelelim sorunuzun asıl cevabına emek olmadan yemek olmaz belki zor evet belki kimine göre çok zor ama asla imkansız değil oyuna sadece vakit geçirmek için 2 3 saat girip maden çekseniz gerek sivri adada gerek başka haritalarda satacağınız madenlerden tılsımlarınızı alabilirsiniz seviye mi? tılsımlarınız olduktan sonra işiniz biraz daha kolaylaşacaktır. Hala ama hala zorlanıyorum daha da kolaylaştırmam gerekiyor diyorsanız çemberlitaş paketi satın alıp alımı olan yardımlaşabilecek bir loncaya katılabilirsiniz. Plus paketiniz olduğu için bölgeden veya klandan yardım isteyebilirsiniz bu da sizi diğer yardım isteyen oyunculardan bir adım önce tutucaktır. Loncadaki bireylerin sizin görevlerinizi yapması sonucunda karaköye girersiniz girince oh be bitti artık hemen 59 olur item düşürmeye başlarım diye bir düşünceniz varsa onu aklınızdan bir silin milislerde tılsımsız bir şekilde max 56 seviyeye kadar kasılırsınız bu da ne kadar oynadığınıza ve ne kadar iyi slot çevirebildiğinize bağlı sonrası tekrar grup ve yardımlaşma isteyen görevlerle dolu bunlardan örnek vermek gerekirse transitör görevi vs vs. lafı daha fazla uzatmadan ben gireyim biri yardım etsin diyerek karaköye girseniz bile fazla bir yol katedemeden şuanki bulunduğunuz konuma 2 3 seviye ilerde devam edersiniz. En kısa zamanda maden çekmeye veya 3e aldığınız eşyayı 5e satma yoluna bakın derim.
Saygılarımla

İyi geceler eğer oyuna ayırdığınız vakit sınırlı ise büyücü yerine, savaşçı açarak farklı bir deneyim elde edebilirsiniz.xxMathildaxx yazdı: ↑05 Haz 2020 00:25 Merhaba İKV sakinleri sizlerden öğrenmek istediğim bir şey var. Ben beyazköşk sunucusunda 50 level bir büyücüye sahibim. Çalıştığım için oyuna sürekli vakit ayiramiyorum .49 levele kadar her şey çok güzeldi.Karşılaştığım iyi insanlar sayesinde görevlerimi yaptım.Çünkü biliyorsunuz ki bu oyunda çoğu görev grupla yapılabilcek görevler.Anladığım kadarıyla oyun genel olarak uzun zamandır üye olan ve çok fazla vakit ayırabilen oyuncular etrafında dönüyor.Çünkü Karaköy kısmı çoğu güçlü oyuncuyu almış durumda. Bu durumda herkes orası için çabalıyor ve malesef geriden gelenler eğer oyunu kuzeniyle vs.oynamıyorsa oraya gidebilcek gücü bulamıyorlar.Oyunda yükselmek item dizmek için oralara girebilmek gerekiyor oraya girebilmek için item gerekiyor böyle kısır bir döngü. Aksi halde kıyafetler silahlar o kadar pahalıki . 50 levele kadar 100m ile gelmiş birinin alması gereken ceket 25t.?Oyunda para kazanmak için tek yol satış yapmak gibi duruyor onun için de yine uzun bir zaman da maden çekmek ya da birilerini bulup bosslardan bir şeyler düşürmek(ki görev için bile bulamazken). Bu söylediklerimden benim çıkardığım sonuç oyuna yeni başlayan birinin tek başına bi yere gelebilmesi imkansız:D Ben beta sürümde de oynamıştım bu oyunu .Sonrasında sığınakların ilk geldiği dönemde de tekrar girdim ama kopunca yeniden bağlantı kuramıyo insan ayrıca hiç bu kadar zorlanmamıştım. Şimdi benim sizden öğrenmek istediğim şey 49 level üstü bir insan görevlerine yardım edecek gruplar bulamıyorsa .Tek başına kasmak ve oyunu keyifli hale getirmek istiyorsa ayrıca Çarını yavaş da olsa ilerilere taşımak istiyorsa ne yapmalı? Nasıl bir yol izlemeli ? Bugün Hol e gidip kendi kendime yavaş yavas kasmak istedim girişte örümcekleri yavaş kestiğim için önce kestiklerim uyaniyor ve ölüyorum. Birinin peşine takılıp holün merkezine gittim orda da bir slot a büyü atınca hepsi geliyor . Ben bu oyunu cidden çok istiyorum ama oyun sanki beni istemiyor gibi davranıyoroynamakta zorlanıyorum bunun çözümü nedir arkadaşlar? En önemli sorum’’Bu oyunu birilerine yalvarmadan oynama şansım var mı?’’
Savaşçıyı nispeten daha kolay kasabilirsiniz. Pıyasasıda büyücüye oranla daha ucuz olabiliyor. Hem hol bölgesinde düşük hasarla ırklarda bile kasabiliyorsunuz. Bunla ilgili videolar mevcuttu hatta. Ama kesinlikle yapmanız gereken şey, maden çekmek artırıcı alıp madene girmek daha kısa sürede gelişmenize olanak sağlayacaktır. Sorunuzun cevabına gelecek olursak eğer, maalesef ikv de birilerinden yardım istemeden bir yerlere gelmek pek mümkün değil. Bunun için daha öncede belirtiğim gibi madene yüklenmek. Biriktirdiğiniz sermaye ile bazı oyunculardan görevlerinizi yaptırabilirsiniz. Karaköy'e girdiğinizde ise nispeten daha rahat diyebilirim. Şuan Karaköy'e yeni giren birçok yeni oyuncu ile ortaklaşa gruplar kurarak görevlerinizi yapabilirsiniz. Benim şuan aklıma gelenler bunlar.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Tek cümle ile tüm sorunun cevabıismailaslan yazdı: ↑05 Haz 2020 02:27 En kısa zamanda maden çekmeye veya 3e aldığınız eşyayı 5e satma yoluna bakın derim.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
- Producer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Başlığa göre yazıyorum. Oyunun zevkli olabilmesi adına otomatik etkinlik sistemleri yapılabilir. Herhangi bir etkinlik görevlisine gerek kalmadan, günde birkaç kez olacak şekilde oto etkleri eminim herkes ister. Mesela, labirent haritasında kontrol noktasına ilk ulaşan kazanır gibi. Bu tarz dinamik etkinliklerin oyuna hareket katacağını düşünüyorum. Böylece oyun sadece Karaköy üzerinden dönmez.
Ödül; iksir, maden, klan parası vb. olabilir.
(ve yazılımcılar koşarak uzaklaşır...)
Ödül; iksir, maden, klan parası vb. olabilir.
(ve yazılımcılar koşarak uzaklaşır...)

- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Hocam artıcılı bir loncaya girip eminönü bölgesinde 2-3 saat dolanırsan yaklaşık 6-7 tane koni çiçeği çekebilirsin.Şanş faktörün tutarsa bu sayıyı 2 ye bile katlayabilrisin.Koni çiçeğinin tanesi 300 m gibi bir fiyattan satarsan ki günde yaklaşık 2t gibi bir para yapıyor.Bunu 1 hafta yaptığında ise 15 t lere ulaşırsın.Bu parayla Halley asa basmaya nerdeyse yaklaştın demektir .
Son soruna cevap vereceğim ama samimiyetle söylüyorum tüm yazıyı okudum.
Son soruya samimiyetle cevap veriyorum var.
Oyunun bir zamanlar samimiyetle oynandığı Eminönü sokaklarında koşturarak. Çok mutlu olamayabilirsin, çok da oynamamışsın oyunu ama efkarın hissettirdiği buruk sevinç bile beni tatmin ediyor, samimiyetle söylüyorum.
Oyunun bir zamanlar samimiyetle oynandığı Eminönü sokaklarında koşturarak. Çok mutlu olamayabilirsin, çok da oynamamışsın oyunu ama efkarın hissettirdiği buruk sevinç bile beni tatmin ediyor, samimiyetle söylüyorum.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Karaköy'e giremeyenler de sanıyor ki orası cennet.
Eminönü bölgesinin müzikleri eşliğinde maden çekmek. Grup bölgelerinden bu yana ara sıra gerçekleştirdiğim eylem ve hala seneler önce bakır madeninin başında sıra beklediğim zamanlardaki kadar keyifli.Plafect00 yazdı: ↑05 Haz 2020 22:10 Son soruna cevap vereceğim ama samimiyetle söylüyorum tüm yazıyı okudum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık