Can Kurtaran Etkisi
Can Kurtaran Etkisi
Şifacıların can kurtaran etkisi , şifacının kendisinden düşük levelli yaratıklarda işe yaramıyor bu oyunun bir hatası mı ?
- AnakinLandWalker
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Re: Can Kurtaran Etkisi
Bildiğim kadarıyla can kurtaranın tetiklenmesi için belli bir miktarın üstünde hasar alman gerekiyor diye biliyorum. Eğer senin canının belli bir yüzdesinin altında vuruyorsa tetiklenmiyor sanırım.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Can Kurtaran Etkisi
Merhabalar;
Can kurtaran yeteneğin tetiklenmesi için ilgili düşman biriminden maximum enerjinizin en az %5 i kadar hasar almanız gerekmektedir. Bu alınan hasar yüzde oranını ilgilendirdiği için aldığınız düşman biriminin seviye ile bir alakası yoktur önemli olan size en az %5 oranında hasar vermesidir.
Örnek olarak 59 seviye üstü full Afrika set + defansif dövüşme 1.3 tılsımi olan güçlü bir tankın enerjisi 76.000 diyelim
Üzerinde can kurtaran etkisi varsa tetiklenmesi için %5 e tekabül eden en az 3800 hasar alması gerekmektedir ki Can kurtaran etki etsin sanırım doğru olarak biliyorum yanlış Bilgi vermek istemem.
Can kurtaran yeteneğin tetiklenmesi için ilgili düşman biriminden maximum enerjinizin en az %5 i kadar hasar almanız gerekmektedir. Bu alınan hasar yüzde oranını ilgilendirdiği için aldığınız düşman biriminin seviye ile bir alakası yoktur önemli olan size en az %5 oranında hasar vermesidir.
Örnek olarak 59 seviye üstü full Afrika set + defansif dövüşme 1.3 tılsımi olan güçlü bir tankın enerjisi 76.000 diyelim
Üzerinde can kurtaran etkisi varsa tetiklenmesi için %5 e tekabül eden en az 3800 hasar alması gerekmektedir ki Can kurtaran etki etsin sanırım doğru olarak biliyorum yanlış Bilgi vermek istemem.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty