oyunun hikaye sonu merak edenler AÇIKLIYORUM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bldplt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

oyunun hikaye sonu merak edenler AÇIKLIYORUM

Mesaj gönderen bldplt »

lodoslar arz kalesini basıp handanı kaçırıyorlar tüm arzları öldürüyorlar bunu öğrenen agah bey kalan tüm savaşçıları toplayıp lodoslara saldırıyor ve lodoslar katliama uğruyor daha sonra kuklacı eminönüne geliyor yanındaki 100 fare adamın hepsi ölmüş tek başına geliyor agahla görüşüyor kislessin ordusu tangriss girişinde bilgisini veriyor heryere haber salınıyor beyoğlundan gelen bir çoçuk agah beye yaşadıklarını anlatıyor çok zor zaman geçirdiklerini karaköyden fare adamlar tarafından saldırıya uğradıklarını bunlara şahit olan kuklacı agah beyi orda öldürüyor çoçuk kaçıyor ve tüm savaşçılara kuklacının agah beyi öldürdüğünü anlatıyor tüm savaşçılar kuklacıya saldırıyor ama kuklacı öyle güçlü bir büyü yapıyorki ortadan kayboluyor herkes şaşkın etrafına bakarken heryerden haberler gelmeye başlıyor heybeli ada olsun yeraltı olsun tüm bölgelerden insanlar eminönüne toplanmaya başlıyor ama kislessin ordusundan habersiz kuklacı agah beye kislesin ordusunun tangriste olduğunu söledi ama öldürüldü daha sonra hamit pehlivanın ordan bağırışma sesleri geliyor herkes hamit pehlivanın olduğu yere koşuyor kuklacı hamit pehlivana görünmüş ve meteora doğru kaçıyor herkes peşinden koşuyor daha sonra kuklacı peşinden koşan tüm savaşçıları büyücüleri şifacıları tengriss girişine doğru çekiyor çok kurnaz ve akıllı olduğu için oraya doğru kaçıyor tengrisin kapıları açılıyor ve kislessin devasa ordusu insanlara görünüyor kuklacı arkasında insanlara dönüp işte sizi yoketmek isteyen ırk bunlar benimle değil bunlarla savaşın bana yardım edin diyor ve orda görülmemiş çok büyük bir savaş başlıyor kuklacı kislessin ordusunun neredeyse yarısını yokediyor ama kendiside ölüyor geri kalan ırkların hepsini insanlar yokediyor agahın ve bize görev veren herkesin hain olduğu kuklacının ise bizimle olduğu anlaşılıyor kuklacı için büyük bir anıt yapılıyor eminönü meydanında o anıtı binlerce kişi hergün ziyaret ediyor ve eminönünden başlayan kurtuluş tüm dünyaya yayılmaya başlıyor kuklacının geldiği yerden kuklacının ırkından daha sonra yüzlerce kişi eminönüne gelip insanlara yardımcı olacaktır fare adamların hepsi yaratıkların hepsi öldürülücektir ve tüm dünya artık yine insanoğluna kalacaktır ...
Kullanıcı avatarı
trevox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Paşa Gönlüm

Re: oyunun hikaye sonu merak edenler AÇIKLIYORUM

Mesaj gönderen trevox »

Nasıl bir hayal dünyan var dayıoğlu :) güzel ama başarılı.
Toprak altında düz yatmak için, Toprak üstünde dik durmak gerek!

Biqpapa - Bıqpapa - biqmom

BETA = cocoxteam
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

bldplt yazdı: 30 May 2020 00:32 tengrisin kapıları açılıyor ve kislessin devasa ordusu insanlara görünüyor
Tam bu esnada SALURBEYİ, arzların ezici çoğunlukta olduğu Teşkilat'ta bölgeye bir duyuru yazıyor; rütbeli, pluslu, lodos karizma satılık.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Cool story bro. Beğendim B-) :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

SalurBeyi yazdı: 30 May 2020 01:07
bldplt yazdı: 30 May 2020 00:32 tengrisin kapıları açılıyor ve kislessin devasa ordusu insanlara görünüyor
Tam bu esnada SALURBEYİ, arzların ezici çoğunlukta olduğu Teşkilat'ta bölgeye bir duyuru yazıyor; rütbeli, pluslu, lodos karizma satılık.
sesli güldüm 😄
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen nirvanx235 »

SalurBeyi yazdı: 30 May 2020 01:07
sal burayı SALURBEY burda da yapmazsın :)
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

nirvanx235 yazdı: 30 May 2020 09:57 sal burayı SALURBEY burda da yapmazsın :)
Deli para var şu aralar karizma işinde. Bir de dünden 2 çar kalmıştı seninle takaslanacak, onu bugün halledelim. :grinning:
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Agah efendiden hep kuşkulanmışımdır zaten. Hele ki kardeşi kardeşe kırdırınca. :')
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

Bence kıyamet günlüklerinde bir başlık açıp devam edebilirsin buna sona bağlamaktansa
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

True Story abi bu.