Oyun (i, ş, ç, ğ) gibi Türkçe harfleri görmüyor.
- 07jamesbond
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Oyun (i, ş, ç, ğ) gibi Türkçe harfleri görmüyor.
Bilgisayarıma format attım ve formattan sonra İKV'yi tekrar indirdim. İndirirken ''Windows bu uygulama için bir dosyayı eksik'' gibi bir hata çıktı yükleme sırasında tam hatırlamıyorum hatayı. Oyuna girdim ve hiçbir sorun yok fakat (/, ş, ğ, ç,) gibi birçok harfi görmüyor. Mesela shift+7 basınca ''/'' koyması gerekirken ''&'' koyuyor. Formattan önce böyle değildi. Bu sorunla daha önce karşılaşan var mı acaba? Ne yapabilirim?
Re: Oyun (i, ş, ç, ğ) gibi Türkçe harfleri görmüyor.
Başlat/Denetim Masası/Tarih, Saat, ve Bölgesel Seçenekler (Bölge ve Dil Seçenekleri)/ Yönetimsel Sekmesi/.... kısmında "Unicode" olmayan belgelerin varsayılan dilini Türkçe yapınız. Eğer ki sorununuz çözüme kavuşmaz ise: Klavye tercihlerinizden kaynaklı bir sorun olması da muhtemeldir.
Bilginize.
Bilginize.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
volfiedciğim sen baya bilgilisin ha , tebrik ettim .Volfied yazdı: ↑29 May 2020 19:01 Başlat/Denetim Masası/Tarih, Saat, ve Bölgesel Seçenekler (Bölge ve Dil Seçenekleri)/ Yönetimsel Sekmesi/.... kısmında "Unicode" olmayan belgelerin varsayılan dilini Türkçe yapınız. Eğer ki sorununuz çözüme kavuşmaz ise: Klavye tercihlerinizden kaynaklı bir sorun olması da muhtemeldir.
Bilginize.
- 07jamesbond
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Teşekkür ederim sorun giderildi.Volfied yazdı: ↑29 May 2020 19:01 Başlat/Denetim Masası/Tarih, Saat, ve Bölgesel Seçenekler (Bölge ve Dil Seçenekleri)/ Yönetimsel Sekmesi/.... kısmında "Unicode" olmayan belgelerin varsayılan dilini Türkçe yapınız. Eğer ki sorununuz çözüme kavuşmaz ise: Klavye tercihlerinizden kaynaklı bir sorun olması da muhtemeldir.
Bilginize.
Yardımcı olabilmemize sevimdim. Mücadelenizde başarılar dileriz.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!