Savaşcıayşe - Daymın Calınmıstır Thesavaş soyulmustur
Savaşcıayşe - Daymın Calınmıstır Thesavaş soyulmustur
Arkadaşlar ben Savaşcıayşe nin Daymın ın ve Thesavaş ın sahibiyim bu carların soyuldu ve calındı ve bunu yabanların allah nası biliyosa öle yabsın ve Fühmülerrin carı Biraşkmasalı da dün itibariyle calınmıstır herkesin haberi olsun ben bu Savaşcıayse de bütün birikimim ve param gitti ve yenıden Savasçıayşe diye bir car actım 39 levle yabtım ins onu 49 yabıb arkadaslarımın arasına dönücem Daymın ı calan Onur Durmaz adlı kisidir o benım arkadasım olacak sözde acidim werdim bi 49 level car item falan yabıcam dedi 5dk sonra bi baktım carın sifre deisik onuda allah ne biiyosa öle yabsın
- xIspidermanIx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Savaşcıayşe - Daymın Calınmıstır Thesavaş soyulmustur
Geçmiş Olsun çok az kalır... Belkide...Ama elden ne qelir.
saol kardes ama ardarda oldu hersey cok canım sıkkın
bu oyunda kimseye güvenilmiyo artık gecmiş olsun
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar açık konuşmak gerek beta beta dioruz da o dönem geçti artık insanlara güvenmiceksin benim şifremi bi kardeşim bilir bi çocukluk arkadaşım bilir oyunda tanıdıım kimseye vermem şifremi şeytana uyar çalar hesabı... çalındıysa da o da sizin sorununuz burda ağlayıp beddua etmeyin hesabı verirken adamla kullancı sözleşmesi imzalamıosunuz oturup ağlamayın şifrenizi kimseye vermeyin ....
Özgürbüyücü
Özgürbüyücü
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
Geçmiş Olsun, Ben Anlamıyorum Arkadasım Başkasının Emegi İle Hangi Vicdan Ve Hangi Zevkle Oynayacakki Bunu
Yapan Kişi ! Anlam Yükleyemiyorum, İsteriz Ki Dostluk'ta Düşmanlık Da ERKEKÇE OLSUN.
Tekrar'dan Geçmiş Olsun. .
Yapan Kişi ! Anlam Yükleyemiyorum, İsteriz Ki Dostluk'ta Düşmanlık Da ERKEKÇE OLSUN.
Tekrar'dan Geçmiş Olsun. .
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
10 yaşındaki çocuk dostluktan rekabetten ne anlar. güzel olmuş, her kanka hacı diyene şifre verirseniz böyle olması kaçınılmaz
Allah BELANI VERSIN Beter Ol Insallah Allah Senden Hesabını Sorar Demedım Mı Lan Rıdvan Demedım Mı Ha Benım Cektıgım Acıyı Sımdı Sen cekıon Aha UZULMEYIN BU SEREFSIZE ARKADASLAR Ben Korkusuzzz Bu Arkadasa Guvendık Charın Sıfreyı Verdık 50 m Lık ıtem + Para caLdı . . Sınırden Ağlıyordum evde . . Bu ıtı arıadıqımda telefonu kapatıordu . SereFsızn oğLu beter ol kac gın sunurden uyuyamadım bu hayvan yuuznden yemin ederim 3 hafta önce mı ne aradı gel parayı ıtemı verıcem dıye hayavan 48 m Para verdı ama char hala yok Calan Kısı Daymın Yani Rıdvan
Suanda Korkusuzzz Adlı Charda 3 Aydan Berı Ben yokum artık Merandayım. .
NE EKERSEN ONU BİÇERSİN İnş o Actıgın Charda Calınır . . Beter Olursun . . Sıfrenı Denersın gırmezde sınırden geberırısın gıdersın ınsallah
Suanda Korkusuzzz Adlı Charda 3 Aydan Berı Ben yokum artık Merandayım. .
NE EKERSEN ONU BİÇERSİN İnş o Actıgın Charda Calınır . . Beter Olursun . . Sıfrenı Denersın gırmezde sınırden geberırısın gıdersın ınsallah
-
- Acemi Savaşçı
o benim Güçlüxsavaş ve Güçlüxşifa adlı çarlarımıda çaldı 2.5 yıldır arkadaşımdı güvendim werdim nicki Pckopatkedi dir Adı Onur Durmazdır Bununla Hiçbir Türlü Muhatap olmayın Daymında Ortağıdır
-
- Acemi Savaşçı
o benim Güçlüxsavaş ve Güçlüxşifa adlı çarlarımıda çaldı 2.5 yıldır arkadaşımdı güvendim werdim nicki Pckopatkedi dir Adı Onur Durmazdır Bununla Hiçbir Türlü Muhatap olmayın Daymında Ortağıdır