Kötü bir şey yazınca başlıkların silinmesi!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Kötü bir şey yazınca başlıkların silinmesi!

Mesaj gönderen faysbok »

Tepki belirten bir şey olunca saygı duyup cevap vermek yerine başlıkları neden siliyorsunuz forumdan merak ediyorum. Eleştiri kötü bir şey değildir bence. Hatalarımızı görmemizi sağlar. Ama en ufak bir eleştiride konuların silinmesi hoş değil.
En son faysbok tarafından 22 May 2020 21:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Kötü bir şey yazınca başlıkların silinmesi!

Mesaj gönderen benibanladilar »

Birazdan bu konunda silinecek.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

benibanladilar yazdı: 22 May 2020 21:43 Birazdan bu konunda silinecek.
Maalesef evet haklısın
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
murderlife43
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Discord: murderking43

Mesaj gönderen murderlife43 »

forumda özgürlük olduğunu düşünmüyorum bu konuyu eleştiren arkadaşım ban yedi.Dün sorgulamak istediğim konuyu beğenmedikleri ve tartışmaya sebep çıkaracağı için silindi çok süper bir destek sistemimiz var bence
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

murderlife43 yazdı: 23 May 2020 00:51 forumda özgürlük olduğunu düşünmüyorum bu konuyu eleştiren arkadaşım ban yedi.Dün sorgulamak istediğim konuyu beğenmedikleri ve tartışmaya sebep çıkaracağı için silindi çok süper bir destek sistemimiz var bence
Yıllardır forumu takip ediyorum eskiden oyuncular sitemlerini belirtmek için söyleyebiliyorlardı. Gerektiğinde oyunda yürüyüşler oluyordu ama kimse ses etmiyordu engel olmuyordu veya silip susturmuyorlardı.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Producer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Producer »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Açıldığı takdirde sizi adresinizden alıyor, tenhada kafanıza sıkıyoruz.

Kurallar belli beyler. Lütfen saygı gösterelim.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Producer yazdı: 23 May 2020 10:17 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Açıldığı takdirde sizi adresinizden alıyor, tenhada kafanıza sıkıyoruz.

Saçmala be

Sırf şimdiki forum yönetimi yüzünden kaç kişi oyundan soğudu haberin var mı senin?

Adam gelip burda iki forum üyeliğimi banladı soru sordum diye haberin var mı senin? Başına gelmeyen insan burda tatava yapmasın.

Oyunun devi nerull ile iletişim bile kuramıyorsun. Şikayet edebileceğin merci yok kimi kime şikayet edeceğini bile bilmiyorsun. Adam keyfi ban atsa gram bir şey yapamaz,diyemezsin.

Afrasiyab varken yine iyiydi. Hele eski forumu bilirim ben mynet forumu hariç 11 senedir bu forumu kullanırım. 10 senedir ise bu üyelik var eskiden iletiler kısmi olarak düzeltilip küfürlü olsa bile geri kalan normal cümleler yazılırdı. Devle,yöneticiyle güzelce tartışabilirdin. İletin mi silindi özeline mesaj gelirdi,bilgilendirilirdin. Bırak bunları nerulla gidip sa bile diyemezsin artık çünkü muhattabın yol gelip burda forum kuralı bırakıyorsun. :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Producer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Producer »

KraToSs yazdı: 23 May 2020 10:36
Producer yazdı: 23 May 2020 10:17 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Açıldığı takdirde sizi adresinizden alıyor, tenhada kafanıza sıkıyoruz.

Saçmala be

Sırf şimdiki forum yönetimi yüzünden kaç kişi oyundan soğudu haberin var mı senin?

Adam gelip burda iki forum üyeliğimi banladı soru sordum diye haberin var mı senin? Başına gelmeyen insan burda tatava yapmasın.

Oyunun devi nerull ile iletişim bile kuramıyorsun. Şikayet edebileceğin merci yok kimi kime şikayet edeceğini bile bilmiyorsun. Adam keyfi ban atsa gram bir şey yapamaz,diyemezsin.

Afrasiyab varken yine iyiydi. Hele eski forumu bilirim ben mynet forumu hariç 11 senedir bu forumu kullanırım. 10 senedir ise bu üyelik var eskiden iletiler kısmi olarak düzeltilip küfürlü olsa bile geri kalan normal cümleler yazılırdı. Devle,yöneticiyle güzelce tartışabilirdin. İletin mi silindi özeline mesaj gelirdi,bilgilendirilirdin. Bırak bunları nerulla gidip sa bile diyemezsin artık çünkü muhattabın yol gelip burda forum kuralı bırakıyorsun. :')
Keşke yazdığım forum kuralını okusaydın da sitem ettiğimi anlasaydın :)
Resim
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Producer yazdı: 23 May 2020 12:21
KraToSs yazdı: 23 May 2020 10:36

Saçmala be

Keşke yazdığım forum kuralını okusaydın da sitem ettiğimi anlasaydın :)
:D
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

murderlife43 yazdı: 23 May 2020 00:51 forumda özgürlük olduğunu düşünmüyorum bu konuyu eleştiren arkadaşım ban yedi.Dün sorgulamak istediğim konuyu beğenmedikleri ve tartışmaya sebep çıkaracağı için silindi çok süper bir destek sistemimiz var bence
Forumdaki kısıtlamaları hiçbir şekilde açıklamak mümkün değil
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön