Youtube'a İKV yazdım karşıma çıkan ilk videolardan biri bu oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=awlR-LIgfi0
Sürekli "Tab + 7" yapmak klan savaşı mı olmuş? Tetris oynamak bile bundan daha fazla yetenek ister. Güzelim oyunun geldiği hale bak.
Eskiden birçok arkadaşıma karşı oyunun göründüğü kadar basit olmadığını, strateji ve üstün çaba gerektirdiğini savunurdum, şimdi bakınca hakları varmış diyorum.
Tab + 7
Re: Tab + 7
29 dönemini görmedim ancak oyunun o dönemler dahil olmak üzere, yetenek istediğini düşünmüyorum. Zor bir mekanik hiç olmadı zaten. Genelde bilgiye dayalı bir oynanışı var. Bu savaşta iyileştirme çemberi iyi iş görürmüş.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Başka hiç bir MMORPG'de şifacı türü sınıfların emek/başarı oranının savaşta bu kadar düşük olduğunu görülmemiştir. Sizin de ifade ettiğiniz gibi sadece yetenekle ulaşılabilen bir üstünlük olsa kabul edilebilirdi. Birim zamanda girilen hasarın dahi büyücüden yüksek olması saçmalığın daniskası.
Böyle video çekip matah bir şeymiş gibi şov yapıyorlar işte, bravo profesyonel oyuncusunuz hepiniz
Böyle video çekip matah bir şeymiş gibi şov yapıyorlar işte, bravo profesyonel oyuncusunuz hepiniz

- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Oyunda mekanik az kabul edelim. Ayrıca zehir atan şifacıların savaşta hasar vermekten çok karşı tarafı sürekli rahatsız etmesi ,yavaşlatması bile kendi klanıza artı sağlıyor.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Zehiri 7ye koyan zehirci olamaz. Şifacı hiç olamaz.
Hastayım şu zehire be.
Oynaması bir o kadar zevkli olan ancak karşınıza gelince de çile çektirip oyundan soğutacak yetenek.Zaten maratonlar yok, salın be kardeşim.