Artık Üye Olmak İstiyorum!
-
- Acemi Savaşçı
Artık Üye Olmak İstiyorum!
Başlıkta da belirttiğim gibi ikvye üye olunmuyor e posta ile üye alımları gelecek mi ? Eğer gelecekse ne zaman gelecek ? cep telefonu ile kayıt olmaya çalışıyorum bu sefer de güvenlik kodu gelmiyor artık üye olmak istiyorum lütfen yardım.
- xSTaqNaNcYx
- Salgın Koruyucusu
Re: Artık Üye Olmak İstiyorum!
Kopya yapanlar e post adresiyle üyelik açtìından dolayı eposta ile üyelik kaldırıldı.
Raiderx
Yalnız be kadar ilkel bir çözüm desek de elden bir şey gelmiyorxSTaqNaNcYx yazdı: ↑11 May 2020 13:42 Kopya yapanlar e post adresiyle üyelik açtìından dolayı eposta ile üyelik kaldırıldı.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Yanlış hatırlamıyorsam Ahievran hızlı destek kısmında e posta üyelikleri yakın zamanda açılacak diye cevap vermişti birisine.
gayet mantıklı bir çözüm bence. ya da direkt oyunu kapatırlarsa böylelikle kopyayı da engellemiş olurlarTOLGARDA yazdı: ↑15 May 2020 03:03Yalnız be kadar ilkel bir çözüm desek de elden bir şey gelmiyorxSTaqNaNcYx yazdı: ↑11 May 2020 13:42 Kopya yapanlar e post adresiyle üyelik açtìından dolayı eposta ile üyelik kaldırıldı.
Bence oyunu kapatmak kopyaya kesin çözüm bunu beğendimdade1302 yazdı: ↑15 May 2020 11:24gayet mantıklı bir çözüm bence. ya da direkt oyunu kapatırlarsa böylelikle kopyayı da engellemiş olurlarTOLGARDA yazdı: ↑15 May 2020 03:03Yalnız be kadar ilkel bir çözüm desek de elden bir şey gelmiyorxSTaqNaNcYx yazdı: ↑11 May 2020 13:42 Kopya yapanlar e post adresiyle üyelik açtìından dolayı eposta ile üyelik kaldırıldı.