Yıllar içinde değişen ikv oyuncu kalitesi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Ancande
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mamba

Yıllar içinde değişen ikv oyuncu kalitesi

Mesaj gönderen Ancande »

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.

Bugün saat 01.30 civarlarında karaköyde "[Düzenlendi]" nickli şahısa item sordum. O da bana hep item soruyorsun hiç almıyorsun benden dedi. Ondan almak zorunda olmadığımı söyleyince de iftiralara başladı. Ne yazık ki onları ss alamadım konuşmalar çok hızlı gittiği için sadece tek bir ss alabildim. Şimdi benim önerim şu eğer bunları ispatlarsa beni banlasınlar süresiz olarak ben bunu kabul ediyorum [Düzenlendi]'da bunları kanıtlayacağını söyledi eğer ispatlayamazsa onu banlasınlar nasıl anlaşma ?

Çünkü ben böyle oyuncu tiplerinden sıkıldım bir insana suç atmak kolay ama kanıtlayamazsa olan yine suçlanana oluyor. O yüzden bu arkadaş kanıtlarsa iddia ettiklerini ben betasından beri oynadığım bu oyunu bırakmaya dünya kadar para yatırdığım hesabımında kapanmasına razıyım. Ama yok kanıtlayamazsa aynısının bu şahısa da yapılmasını isterim.
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Re: Yıllar içinde değişen ikv oyuncu kalitesi

Mesaj gönderen AhiEvran »

Forumlarımız içerisinde kişilere yönelik "hırsız, küfürbaz" vb. tartışma ortamı yaratacak ithamların paylaşımı yasaktır. İKV Resmi Forumları, bu tür iddiaların yapılmasına izin verilen bir kanal değildir. Doğruluk payı bile olsa bu forum üzerinden kişilere yönelik ithamlarda bulunmanız doğru değildir.

Aynı konuyu tekrar tekrar açmamanızı rica ederim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön