KARAKTER BANI
-
- Acemi Savaşçı
KARAKTER BANI
1 GÜNLÜK BAN ALMIŞ ÇARIM 10.05.2020 SAAT 21.37 DE AÇILCAK DİYOR 2 SAAT OLDU AÇILMADI FİKRİ OLAN VARMI
-
- Acemi Savaşçı
Re: KARAKTER BANI
GÖREN ARKDAŞLARIN BİRİDE Mİ BİLMİYOR BU NEDİR YA
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
3 saat olduğunda açılırzaferbabareiss yazdı: ↑10 May 2020 23:39 1 GÜNLÜK BAN ALMIŞ ÇARIM 10.05.2020 SAAT 21.37 DE AÇILCAK DİYOR 2 SAAT OLDU AÇILMADI FİKRİ OLAN VARMI
-
- Acemi Savaşçı
TEŞEKKÜR EDERİM
2 HESAP BLOKE
Durduk yere 3 kere bloke olduktan sonra boss kacirma ve emekleri hiçe sayicak seyler adi altinda iki hesabiminda bloke yemesi 😂 insallah oyun icinide inceliyorsunuzdur.Benim verdigim emeklerin hice sayilmasi peki, gercekten cok adaletli bir sistem... Böyle yaparak oyuncu kaybediceksiniz..Onlari gectim alinan pluslar verilen paralar ...AhiEvran konuyu acik tut insanlarin tepkilerinide gorelim..
Yeniden baslayalim dedik oyuna o kadar emek veriyoruz yaptiklari seye bak
Amacınız oyunu bıraktırmaksa söyleyin bize.Böyle şeyler yapmanıza gerek yok.Hani böyle birşey yok ise şu oyunla biraz ilgilenin.Bana lütfen net detaylı cevap ver AhiEvran.Amacınız ne yazılımcımı kalmadı memlekette.Oyun hataları,oyunda ki eksikler oyun ekibi nerde, sizin çalışanlarınız nerde? Baştaki yönetici vasfında ki kişiye sesleniyorum.Zor birşey değil bu, oyuncu kazanmak yerine kaybediyorsunuz.Ve tam herkes evlerinde iken yapacağınız şeyleri yapmıyorsunuz.AhiEvran şu karakterimin blokesinide açalım artık 7 24 oynayan bir insana ne yapiyorsunuz..2 gün oldu duramıyorum.5 gün bekleyemem ben bunu durduk yere atılan blokelarıma sayın ve açın.AhiEvran özelden mesaj bekliyorum.