Discord

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Discord

Mesaj gönderen ismailaslan »

Merhabalar.
Yapmayı düşündüğüm bir proje var. öncelikle sizlerin fikirleri ve katılımı çok önemli. Bir discord sunucusu açmayı düşünüyorum.
Peki ne olacak bu discord sunucusu ;
  • 1-Görevini yapamayan arkadaşlar görev yardım bölümünden yardım isteyebilecekler.
  • 2-Loncalara özel odalar kurup içerisinde çemberli, karaköy vs . için odalar açıp lonca üyeleri arasındaki muhabbeti, yardımlaşmayı sağlamak.
  • 3-Ticaret Odası Açılabilir. Tılsım vs satmak isteyen arkadaşlar o bölüme belirtebilirler.
  • 4. Ve en önemlisi oyuncular arası iletişimi sağlayıp yeni oyuncuların daha kolay yol katetmesini hedefliyorum.

Bunlar sadece başlangıç olarak düşündüklerim eğer belirli sayıda katılım sağlanırsa halihazırda olan sunucunun adını değiştirip linkini eklemeyi düşünüyorum. İyi veya kötü fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Ek olarak projede yer almak moderatör vs. olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj bölümünden tarafıma ulaşabilirler.
Saygılarımla.
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Re: Discord

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Discord sunucusunda bir çok kişi ve lonca olacağı için kavgalar olacak ve küfürler havada uçuşacaktır. Bundan mütevellit sunucuya özel botlar eklemen gerekebilir. Küfür filtresi vs. Ha bir de düzgün bir kayıt sistemi yapmalısın. Yoksa ucunu kaçırırsın geri de zor toparlarsın.
Ancande
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mamba

Mesaj gönderen Ancande »

Aslında hep düşünürdüm ikv Discordu olsa çok güzel olmaz mı diye eğer birisi kurarsa bende loncam ile gelebilirim tabi bize ait oda olursa sadece benim insan çekebileceğim bir oda
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Megaevil »

Herkes tarafından sevilen bir loncanın(tabii böyle bir lonca varsa) bir discord sunucusu açıp en ince ayarlarına kadar ayarlaması gerekiyor.Ayrıca sunucudaki düzeni sağlamak için de 10-15 kişilik bir moderatör ekibine ihtiyaç olacaktır.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Megaevil yazdı: 10 May 2020 06:25 Herkes tarafından sevilen bir loncanın(tabii böyle bir lonca varsa) bir discord sunucusu açıp en ince ayarlarına kadar ayarlaması gerekiyor.Ayrıca sunucudaki düzeni sağlamak için de 10-15 kişilik bir moderatör ekibine ihtiyaç olacaktır.
10-15 moderatör bulmak zor. Bir kaç kişi bir seste normal konuşurken dışarıdan birisi sevmediği bir üyeyi görürse hemen o sese girip küfür eder. Ortak discord bu oyun için imkansız.
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

CHAPPIE yazdı: 10 May 2020 06:29
Megaevil yazdı: 10 May 2020 06:25 Herkes tarafından sevilen bir loncanın(tabii böyle bir lonca varsa) bir discord sunucusu açıp en ince ayarlarına kadar ayarlaması gerekiyor.Ayrıca sunucudaki düzeni sağlamak için de 10-15 kişilik bir moderatör ekibine ihtiyaç olacaktır.
10-15 moderatör bulmak zor. Bir kaç kişi bir seste normal konuşurken dışarıdan birisi sevmediği bir üyeyi görürse hemen o sese girip küfür eder. Ortak discord bu oyun için imkansız.
Küfür konusunda çok düşündüm metin kanallarında önüne geçebilirim ama ses kanallarında imkansız illaki olacaktır. Ama genellikle online olan moderatör ekibi olursa onunda önüne geçilebilir.
Resim
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ancande yazdı: 10 May 2020 06:21 Aslında hep düşünürdüm ikv Discordu olsa çok güzel olmaz mı diye eğer birisi kurarsa bende loncam ile gelebilirim tabi bize ait oda olursa sadece benim insan çekebileceğim bir oda
İşte söylediğim gibi gerekli katılım olursa bu projeyi uygulamayı düşünüyorum. Ama tabiki tek başıma altından kalkabileceğim bişey değil. Misal discorddaki lonca başkanlarının kendi lonca üyelerine dikkat etmesi gerekiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

ismailaslan yazdı: 10 May 2020 06:01 Merhabalar.
Yapmayı düşündüğüm bir proje var. öncelikle sizlerin fikirleri ve katılımı çok önemli. Bir discord sunucusu açmayı düşünüyorum.
Peki ne olacak bu discord sunucusu ;
  • 1-Görevini yapamayan arkadaşlar görev yardım bölümünden yardım isteyebilecekler.
  • 2-Loncalara özel odalar kurup içerisinde çemberli, karaköy vs . için odalar açıp lonca üyeleri arasındaki muhabbeti, yardımlaşmayı sağlamak.
  • 3-Ticaret Odası Açılabilir. Tılsım vs satmak isteyen arkadaşlar o bölüme belirtebilirler.
  • 4. Ve en önemlisi oyuncular arası iletişimi sağlayıp yeni oyuncuların daha kolay yol katetmesini hedefliyorum.

Bunlar sadece başlangıç olarak düşündüklerim eğer belirli sayıda katılım sağlanırsa halihazırda olan sunucunun adını değiştirip linkini eklemeyi düşünüyorum. İyi veya kötü fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Ek olarak projede yer almak moderatör vs. olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj bölümünden tarafıma ulaşabilirler.
Saygılarımla.
Şahsen katılırım, yeni insanlarla tanışırım. Yeni başlayanlara elimden geldiğince yardım ederim. Yalnız discord kanalını idare etmek senin için sıkıntılı olur herkes iyi niyetli değil ve herkesle uğraşmak sıkıntılı bir süreç. Gönüllülük esasına dayanıp yaptığın için bir yerden sonra iyi niyetini suiastimal eden olur. Nacizane tavsiyem kendi sunucunla sınırlı kalman.
Olumlu düşünce ve davranışlarla topluluğa değer kattığın için İKV sever olarak teşekkürler.
Resim
Ancande
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mamba

Mesaj gönderen Ancande »

ismailaslan yazdı: 10 May 2020 06:57
Ancande yazdı: 10 May 2020 06:21 Aslında hep düşünürdüm ikv Discordu olsa çok güzel olmaz mı diye eğer birisi kurarsa bende loncam ile gelebilirim tabi bize ait oda olursa sadece benim insan çekebileceğim bir oda
İşte söylediğim gibi gerekli katılım olursa bu projeyi uygulamayı düşünüyorum. Ama tabiki tek başıma altından kalkabileceğim bişey değil. Misal discorddaki lonca başkanlarının kendi lonca üyelerine dikkat etmesi gerekiyor.
Ben kendi loncam adına kefil olurum zaten üç kişilik çekirdek bir loncayız hepimiz kuzeniz 27-28 yaşlarında o yüzden bizden yana bir problem yaşamazsın.
Acelikerk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Acelikerk »

Yönetim yapsa daha iyi olur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön