FAZLA OYUNCU OLUNCA DROPLAR MI DÜŞÜRÜLDÜ ?
FAZLA OYUNCU OLUNCA DROPLAR MI DÜŞÜRÜLDÜ ?
Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum, belki sizde aynı şekilde olmuyorda olabilir. Altı saatimi Dev Ana'da parfüm düşürmek için harcadım ama altı saat sonunda kazancım sadece 1 parfüm oldu. Eskiden bu böyle değildi son zamanlarda böyle olmaya başladı. Koronadan dolayı oyuncu sayısı çoğaldığı içi droplar düşürülmü olabilir mi ? Eğer öyleyse saçma olur. 
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: FAZLA OYUNCU OLUNCA DROPLAR MI DÜŞÜRÜLDÜ ?
Bahsettiğin duruma katılıyorum.Karantina dönemi olduğundan beri düşme oranının azaldığını gözlemliyorum.Oyun tenha iken girersen daha çok düştüğünü gözlemleyebilirsin.shadowman yazdı: ↑07 May 2020 19:48 Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum, belki sizde aynı şekilde olmuyorda olabilir. Altı saatimi Dev Ana'da parfüm düşürmek için harcadım ama altı saat sonunda kazancım sadece 1 parfüm oldu. Eskiden bu böyle değildi son zamanlarda böyle olmaya başladı. Koronadan dolayı oyuncu sayısı çoğaldığı içi droplar düşürülmü olabilir mi ? Eğer öyleyse saçma olur.![]()
Naptıkları belli değilshadowman yazdı: ↑07 May 2020 19:48 Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum, belki sizde aynı şekilde olmuyorda olabilir. Altı saatimi Dev Ana'da parfüm düşürmek için harcadım ama altı saat sonunda kazancım sadece 1 parfüm oldu. Eskiden bu böyle değildi son zamanlarda böyle olmaya başladı. Koronadan dolayı oyuncu sayısı çoğaldığı içi droplar düşürülmü olabilir mi ? Eğer öyleyse saçma olur.![]()
-
- FareAdam Düşmanı
Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama aklımda hep takılmıştır.
Bu şeflerin kesilmesinden elde edilen materyallerin günlük limiti var mı acaba ?
Mesele dev anadan 24 saatte en fazla 100 parfüm düşürülmesi gibi?
Ve maden de aynı sekilde 24 saatte en fazla 10 paint vermesi gibi?
Eğer bu orantılama var ise dediğin olayla uyuşur
Ve tabiki mesela günde 10 kesimden sonra drop oranı kat kat kesildikce yüzdesel olarak düşüşe geçiyor mu ?(hızlı desteğe de soran bı)
Bu şeflerin kesilmesinden elde edilen materyallerin günlük limiti var mı acaba ?
Mesele dev anadan 24 saatte en fazla 100 parfüm düşürülmesi gibi?
Ve maden de aynı sekilde 24 saatte en fazla 10 paint vermesi gibi?
Eğer bu orantılama var ise dediğin olayla uyuşur
Ve tabiki mesela günde 10 kesimden sonra drop oranı kat kat kesildikce yüzdesel olarak düşüşe geçiyor mu ?(hızlı desteğe de soran bı)
Bazen tamamen şans olduğuna inanıyorum ama bazen de çileden çıkartıyor.(Özellikle Hakir)
Bir gün üst üste 3-4 tane ceket alıyoruz, bazen 3-4 günde 1 tane alamıyoruz.Karakürk de baya sıkıntı şu anda; Dev ana,İfliss,Philotheos'dayken genelde 2-3 turda bir materyal alırken Karakürkte 3 saatte 1 tane bile pençe alamadık.Zaten nadir ve pahalı, insan çileden çıkıyor düşmeyince de.
Bir gün üst üste 3-4 tane ceket alıyoruz, bazen 3-4 günde 1 tane alamıyoruz.Karakürk de baya sıkıntı şu anda; Dev ana,İfliss,Philotheos'dayken genelde 2-3 turda bir materyal alırken Karakürkte 3 saatte 1 tane bile pençe alamadık.Zaten nadir ve pahalı, insan çileden çıkıyor düşmeyince de.
Karaköy ilk geldiğinde kuklacıda phi kesiyordum 8 kesişte 6 phi tılsımı aldım. Sonra onları tane 5’mden satmıştım. İki gün sonra drop çekildi. Ve kat kat arttı bu durum.