Akçe ile karakter tipi değiştirme
Akçe ile karakter tipi değiştirme
Bence oyuna karakter tipi değiştirme gelmeli belli bir akçe karşılığı. Hem ekstra bir gelir oluşur hem de isteyen oyuncular memnun değilse tiplerini değiştirir
Since 2008
Re: Akçe ile karakter tipi değiştirme
Mantıklı aslında hem gelir de elde eder
-
- İri Fare Avcısı
Güncellemeye gerek kalmadan şu an yapılması mümkündür. Bir karakterimin tipini değiştirdim daha önce.
Sayın yöneticiler, müsaade edin yapalım. Ya da resmi yollardan yapılması için destek olayım. Fikirlerim var, yetkim yok
Sayın yöneticiler, müsaade edin yapalım. Ya da resmi yollardan yapılması için destek olayım. Fikirlerim var, yetkim yok
-
- Salgın Koruyucusu
Nasıl değiştirdin ?sabitfikir yazdı: ↑02 May 2020 16:40 Güncellemeye gerek kalmadan şu an yapılması mümkündür. Bir karakterimin tipini değiştirdim daha önce.
Sayın yöneticiler, müsaade edin yapalım. Ya da resmi yollardan yapılması için destek olayım. Fikirlerim var, yetkim yok![]()
BlackPanther
Gorgarın başına da gelmişti bir oyun hatası yüzünden karakterler kel oluyordu arkadaş onu ima etmiş olmalı başka türlü karakter tipi değişmez,denk gelmişsindir o da saçları kayboluyor karakterin : D
-
- İri Fare Avcısı
Nasıl yaptığımı söyleyemem, oyun açığı sayılır sonuçta. Ama mümkün.
Oyuncunun kel olması hatası değil benim söylediğim. Karakterimin saç/sakal/dövmesi kalıcı olarak değişiyor, diğer oyuncular da görebiliyor.
Oyuncunun kel olması hatası değil benim söylediğim. Karakterimin saç/sakal/dövmesi kalıcı olarak değişiyor, diğer oyuncular da görebiliyor.
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yaşandı ben kel karakterin dökülmeyen son saç teliyim arkadaşlar.sabitfikir yazdı: ↑02 May 2020 18:00 Nasıl yaptığımı söyleyemem, oyun açığı sayılır sonuçta. Ama mümkün.
Hepinize yazıklar olsun be... Biz karakterlerimizi kaşına gözüne bakmadan, kahraman oldukları için, nefer oldukları için sevdik. Şimdi kalkmış diyorsunuz ki tiplerini değiştirmek istiyoruz. Bence zihniyetinizi değiştirin! Güzellik değil, insanlık önemli olan. Kalbinde cesaret olmayanın peşinde kızlar olsa ne yazar! Neferin elinde ayna değil silah olur! Her şeyden önce insan olsun karakteriniz, insan! Hele kıtlığını bu denli çok çektiğimiz kıyamet vaktinde...