İlginç bir fikir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetes123
İskele Babası
İskele Babası

İlginç bir fikir

Mesaj gönderen mehmetes123 »

Beyazköşk ve Eminönü sunucuları sürekli dolu ve herkes Karaköye yığılmış durumda.Ne slot kesmek için ne de boss kesmek için yer var sanki kalabalık bir metrobüsün içindeymişiz gibi buna çözüm olarak aklıma bir fikir geldi.Yapması ne kadar zordur bilmiyorum zaten kolay bi şey olsa da yapılacağına inanmıyorum ama yazmak istedim yine de buraya.Bir karaköy daha olsa sandallarla gidiyoruz ya orada sandala tıkladığımızda Karakoy 1 Git ,Karaköy 2 Git tarzında yapılıp paralel bir karaköy olusturulsa bence güzel olur. Oyundaki kavgalar da bi miktar azalmış olur. Tabi daha sarma sorunu ,win10 sorunu ,hol sorunu gibi sorunlar devam ederkerken bu soylediklerim hayal bile olmaya uzak seyler.Neyse çok uzattım arkadaşlar arkalara doğru ilerleyelim haydi oralarda boş yerler var.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İlginç bir fikir

Mesaj gönderen 4thEspada »

mehmetes123 yazdı: 02 May 2020 08:11 Beyazköşk ve Eminönü sunucuları sürekli dolu ve herkes Karaköye yığılmış durumda.Ne slot kesmek için ne de boss kesmek için yer var sanki kalabalık bir metrobüsün içindeymişiz gibi buna çözüm olarak aklıma bir fikir geldi.Yapması ne kadar zordur bilmiyorum zaten kolay bi şey olsa da yapılacağına inanmıyorum ama yazmak istedim yine de buraya.Bir karaköy daha olsa sandallarla gidiyoruz ya orada sandala tıkladığımızda Karakoy 1 Git ,Karaköy 2 Git tarzında yapılıp paralel bir karaköy olusturulsa bence güzel olur. Oyundaki kavgalar da bi miktar azalmış olur. Tabi daha sarma sorunu ,win10 sorunu ,hol sorunu gibi sorunlar devam ederkerken bu soylediklerim hayal bile olmaya uzak seyler.Neyse çok uzattım arkadaşlar arkalara doğru ilerleyelim haydi oralarda boş yerler var.
Karaköy çok büyük ve geniş bir bölge. Grup bölgesi değil ki küçük olsun,getirilsin. Bu durum oyunu zorlayabilir bence.
Kullanıcı avatarı
mehmetes123
İskele Babası
İskele Babası

Re: İlginç bir fikir

Mesaj gönderen mehmetes123 »

4thEspada yazdı: 02 May 2020 11:52
mehmetes123 yazdı: 02 May 2020 08:11 Beyazköşk ve Eminönü sunucuları sürekli dolu ve herkes Karaköye yığılmış durumda.Ne slot kesmek için ne de boss kesmek için yer var sanki kalabalık bir metrobüsün içindeymişiz gibi buna çözüm olarak aklıma bir fikir geldi.Yapması ne kadar zordur bilmiyorum zaten kolay bi şey olsa da yapılacağına inanmıyorum ama yazmak istedim yine de buraya.Bir karaköy daha olsa sandallarla gidiyoruz ya orada sandala tıkladığımızda Karakoy 1 Git ,Karaköy 2 Git tarzında yapılıp paralel bir karaköy olusturulsa bence güzel olur. Oyundaki kavgalar da bi miktar azalmış olur. Tabi daha sarma sorunu ,win10 sorunu ,hol sorunu gibi sorunlar devam ederkerken bu soylediklerim hayal bile olmaya uzak seyler.Neyse çok uzattım arkadaşlar arkalara doğru ilerleyelim haydi oralarda boş yerler var.
Karaköy çok büyük ve geniş bir bölge. Grup bölgesi değil ki küçük olsun,getirilsin. Bu durum oyunu zorlayabilir bence.
Bir bilgisayar mühendisi arkadaşıma danıştım; yapması çok zor değil fakat oyunun boyle bir sey icin sunucu kiralamasi veya satin almasi gerekiyor ,dedi bu oyunda da boyle bir yatirim yapilamayacagi belli.ancak cemberlitas signak migrat gibi bolgelerin max sayilarini cok cok azaltip belki yer acilabilir zaten giren eden yok artik oralara.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön