Merhaba arkadaşlar öncelikle ahievran abimizin bunu yanıtlaması dileğiyle yazıyorum
ticaret açarsak envantere müdaheleden blok yiyoruz peki elimizde o kadar çabaladığımız emek harcadığımız bonolarımız durduk yere silmeniz hocam bizden ne istiyorsunuz kasada bişeymi kalmasın
BLOK CEZASI
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
YÖNETİM BİZDEN NE İSTİYOR?
Eski nefer 

- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Re: YÖNETİM BİZDEN NE İSTİYOR?
Oyunu bırakmamızı istiyor 
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Lord Of Light
Oyunu bırakın diyorlar.
BLOK CEZASI
HESAP DURDUK yere ban veriyoruz ceza itiraza yazı yoz cevap vermiyorsunuz genel yazınca kaldırıyorsunuz ee biz şimdi ne yapak siz söyleyin emek ve zaman verek yaptığımız hesap bilmeden aldığımız malzeme için ban verdiniz ee ne yapak şimdi biz yani malzemenin üzerinde kopya yazsa almayacağız ama yok aynı bizim suçumuz ne bu iş de ben onu anlamadım art ceza itiraza neden cevap vermiyonuz ki yazın açmıyaçağız ya da bakçağız car bişi yazın ne yazarsanız tamam ama yazın .
Büyük bir boykot gerekli oyuna kimsenin akçe almayacağı oyuna 1 ay girmiceği gibiCheteenx yazdı: ↑27 Nis 2020 04:55 Merhaba arkadaşlar öncelikle ahievran abimizin bunu yanıtlaması dileğiyle yazıyorum
ticaret açarsak envantere müdaheleden blok yiyoruz peki elimizde o kadar çabaladığımız emek harcadığımız bonolarımız durduk yere silmeniz hocam bizden ne istiyorsunuz kasada bişeymi kalmasın
Bu kitleyle olmaz. Bir kez yapılmaya çalışıldı ama çeken çekene.fatih343 yazdı: ↑27 Nis 2020 15:11Büyük bir boykot gerekli oyuna kimsenin akçe almayacağı oyuna 1 ay girmiceği gibiCheteenx yazdı: ↑27 Nis 2020 04:55 Merhaba arkadaşlar öncelikle ahievran abimizin bunu yanıtlaması dileğiyle yazıyorum
Komiser görevi için yardım istiyorum fena olmayan bir hasar ve m1’im üste para veriyorum daha görevimi yapamıyorum : ) umutsuz konuşmak istemem ama öyle işte
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: BLOK CEZASI
Geçmiş olsun kardeşi, ne yazık ki hiç bir cevap alamayacaksınız...
Hazır cevap bile verilmemektedir.
Hazır cevap bile verilmemektedir.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Defalarca söylenildiği gibi, hiçbir bağınızın bulunmadığı hesaplarla yaptığınız alışverişlerden dolayı moderasyon uygulanmamaktadır. Ben masum birine moderasyon uygulandığı düşünmüyorum.
Burada yaşanılan mağduriyet sadece bilinçsiz olarak kasamıza eklenmiş materyallerin silinmesiyle ilgili. Umarım bu konuda yakın zamanda somut çözümler elde edilir.
Burada yaşanılan mağduriyet sadece bilinçsiz olarak kasamıza eklenmiş materyallerin silinmesiyle ilgili. Umarım bu konuda yakın zamanda somut çözümler elde edilir.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Ben de öyle düşünüyorum. Diyelim ki oldu onda da en fazla inceleniyor. Ahi evranın dediklerine dikkat ettiyseniz yanlışlıkla kopya yapan insanlar bile o kopyayı gitmiş başka hesabına aktarmaya çalışmış. Adam ban yiyince hemen forumda dile geliyor sonraxLuCaGox yazdı: ↑27 Nis 2020 19:25 Defalarca söylenildiği gibi, hiçbir bağınızın bulunmadığı hesaplarla yaptığınız alışverişlerden dolayı moderasyon uygulanmamaktadır. Ben masum birine moderasyon uygulandığı düşünmüyorum.
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Lord Of Light
Kardeşim ben gerçek para verdim. Akçe çekip oyun parasına çevirdim.4thEspada yazdı: ↑27 Nis 2020 19:36Ben de öyle düşünüyorum. Diyelim ki oldu onda da en fazla inceleniyor. Ahi evranın dediklerine dikkat ettiyseniz yanlışlıkla kopya yapan insanlar bile o kopyayı gitmiş başka hesabına aktarmaya çalışmış. Adam ban yiyince hemen forumda dile geliyor sonraxLuCaGox yazdı: ↑27 Nis 2020 19:25 Defalarca söylenildiği gibi, hiçbir bağınızın bulunmadığı hesaplarla yaptığınız alışverişlerden dolayı moderasyon uygulanmamaktadır. Ben masum birine moderasyon uygulandığı düşünmüyorum.