BLOK CEZASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

YÖNETİM BİZDEN NE İSTİYOR?

Mesaj gönderen Cheteenx »

Merhaba arkadaşlar öncelikle ahievran abimizin bunu yanıtlaması dileğiyle yazıyorum

ticaret açarsak envantere müdaheleden blok yiyoruz peki elimizde o kadar çabaladığımız emek harcadığımız bonolarımız durduk yere silmeniz hocam bizden ne istiyorsunuz kasada bişeymi kalmasın
Eski nefer Resim
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Re: YÖNETİM BİZDEN NE İSTİYOR?

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Oyunu bırakmamızı istiyor 😊
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lord Of Light

Mesaj gönderen Lexoqe »

Oyunu bırakın diyorlar.
kanseven
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BLOK CEZASI

Mesaj gönderen kanseven »

HESAP DURDUK yere ban veriyoruz ceza itiraza yazı yoz cevap vermiyorsunuz genel yazınca kaldırıyorsunuz ee biz şimdi ne yapak siz söyleyin emek ve zaman verek yaptığımız hesap bilmeden aldığımız malzeme için ban verdiniz ee ne yapak şimdi biz yani malzemenin üzerinde kopya yazsa almayacağız ama yok aynı bizim suçumuz ne bu iş de ben onu anlamadım art ceza itiraza neden cevap vermiyonuz ki yazın açmıyaçağız ya da bakçağız car bişi yazın ne yazarsanız tamam ama yazın .
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatih343 »

Cheteenx yazdı: 27 Nis 2020 04:55 Merhaba arkadaşlar öncelikle ahievran abimizin bunu yanıtlaması dileğiyle yazıyorum

ticaret açarsak envantere müdaheleden blok yiyoruz peki elimizde o kadar çabaladığımız emek harcadığımız bonolarımız durduk yere silmeniz hocam bizden ne istiyorsunuz kasada bişeymi kalmasın
Büyük bir boykot gerekli oyuna kimsenin akçe almayacağı oyuna 1 ay girmiceği gibi
Resim
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

fatih343 yazdı: 27 Nis 2020 15:11
Cheteenx yazdı: 27 Nis 2020 04:55 Merhaba arkadaşlar öncelikle ahievran abimizin bunu yanıtlaması dileğiyle yazıyorum

Büyük bir boykot gerekli oyuna kimsenin akçe almayacağı oyuna 1 ay girmiceği gibi
Bu kitleyle olmaz. Bir kez yapılmaya çalışıldı ama çeken çekene.

Komiser görevi için yardım istiyorum fena olmayan bir hasar ve m1’im üste para veriyorum daha görevimi yapamıyorum : ) umutsuz konuşmak istemem ama öyle işte
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: BLOK CEZASI

Mesaj gönderen Alicavus »

Geçmiş olsun kardeşi, ne yazık ki hiç bir cevap alamayacaksınız...

Hazır cevap bile verilmemektedir.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Defalarca söylenildiği gibi, hiçbir bağınızın bulunmadığı hesaplarla yaptığınız alışverişlerden dolayı moderasyon uygulanmamaktadır. Ben masum birine moderasyon uygulandığı düşünmüyorum.

Burada yaşanılan mağduriyet sadece bilinçsiz olarak kasamıza eklenmiş materyallerin silinmesiyle ilgili. Umarım bu konuda yakın zamanda somut çözümler elde edilir.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

xLuCaGox yazdı: 27 Nis 2020 19:25 Defalarca söylenildiği gibi, hiçbir bağınızın bulunmadığı hesaplarla yaptığınız alışverişlerden dolayı moderasyon uygulanmamaktadır. Ben masum birine moderasyon uygulandığı düşünmüyorum.

Burada yaşanılan mağduriyet sadece bilinçsiz olarak kasamıza eklenmiş materyallerin silinmesiyle ilgili. Umarım bu konuda yakın zamanda somut çözümler elde edilir.
Ben de öyle düşünüyorum. Diyelim ki oldu onda da en fazla inceleniyor. Ahi evranın dediklerine dikkat ettiyseniz yanlışlıkla kopya yapan insanlar bile o kopyayı gitmiş başka hesabına aktarmaya çalışmış. Adam ban yiyince hemen forumda dile geliyor sonra
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lord Of Light

Mesaj gönderen Lexoqe »

4thEspada yazdı: 27 Nis 2020 19:36
xLuCaGox yazdı: 27 Nis 2020 19:25 Defalarca söylenildiği gibi, hiçbir bağınızın bulunmadığı hesaplarla yaptığınız alışverişlerden dolayı moderasyon uygulanmamaktadır. Ben masum birine moderasyon uygulandığı düşünmüyorum.

Ben de öyle düşünüyorum. Diyelim ki oldu onda da en fazla inceleniyor. Ahi evranın dediklerine dikkat ettiyseniz yanlışlıkla kopya yapan insanlar bile o kopyayı gitmiş başka hesabına aktarmaya çalışmış. Adam ban yiyince hemen forumda dile geliyor sonra
Kardeşim ben gerçek para verdim. Akçe çekip oyun parasına çevirdim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön