Çığlıkxsalihbeyx yeniden en büyük olmak için geri döndü...

Arzın Çocukları klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
salihbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Çığlıkxsalihbeyx yeniden en büyük olmak için geri döndü...

Mesaj gönderen salihbey »

[Dailymotion]selamün aleyküm beyaz köşkteki arz kardeşlerim yakın bi zamanda oyuna tekrardan başladım malesef bazı sıkıntılardan dolayı bırakmak zorunda kaldım başıma bi trafik kazası geldi 4 ay yatmak zorunda kaldım felçten kurtuldum allaha şükürler olsun iyiyim tanımadıgım insanlar facede numaramı alıp aradılar ikv den tanıyorum geçmiş olsun duyduk üzüldük die hepsinden alalh razı olsun duyandan da duymayandan da şimdi askerlik tecilimi bozdurdum askere gidiceğim ağustosta ama o süre zarfında Çığlıkxsalihbeyx şifa yeniden beyaz köşkün ve klanımızın en iyi şifası olmaya çalışcagım tüm arzları seviyorum [/Dailymotion]
Kullanıcı avatarı
salihbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çığlıkxsalihbeyx yeniden en büyük olmak için geri döndü...

Mesaj gönderen salihbey »

[Dailymotion]selamün aleyküm beyaz köşkteki arz kardeşlerim yakın bi zamanda oyuna tekrardan başladım malesef bazı sıkıntılardan dolayı bırakmak zorunda kaldım başıma bi trafik kazası geldi 4 ay yatmak zorunda kaldım felçten kurtuldum allaha şükürler olsun iyiyim tanımadıgım insanlar facede numaramı alıp aradılar ikv den tanıyorum geçmiş olsun duyduk üzüldük die hepsinden alalh razı olsun duyandan da duymayandan da şimdi askerlik tecilimi bozdurdum askere gidiceğim ağustosta ama o süre zarfında Çığlıkxsalihbeyx şifa yeniden beyaz köşkün ve klanımızın en iyi şifası olmaya çalışcagım tüm arzları seviyorum [/Dailymotion

“Arzın Çocukları” sayfasına dön